הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאת משקלים SS -כמעט כשל

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
שלום לכולם !
אחרי תקופה ארוכה של ליצנות אני שמח לחזור להרים קצת ברזלים ובכלל מגניב שהאתר פעיל כמו שהיה בימים הטובים !
התחלתי להתאמן לפני חודש בתכנית SS ואם לומר את האמת התפריט שלי לא הכי מאוזן... אני לא חושב שאני מגיע לכמות חלבון שאני צריך ואם כן אז זה ממש על הגבול.
(תקופת מבחנים לא התקופה האידאלית לחזור להתאמן אבל הייתי חייב!)
אז מה אני רוצה בעצם,
התחלתי להתאמן ב2/5 עם סקוואט של 80 קילו והיום עשיתי 3*5 של 157.5 כאשר בחזרה האחרונה היה מי שעזר לי, הוא אומר שלא עזר אבל אני כמעט בטוח שאם הוא לא היה הייתי זורק את המוט אחורה.
אני שוקל לאכול כמות חלבון+פחמימה גבוה ביומיים הקרובים ולישון כמו חולה ולהעלות ל160,
אני די חלוד ואשמח לדעת מה דעתכם?
ריסט? או 160?

תודה חברס

התחלתי להתאמן ב2/5 עם סקוואט של 80 קילו והיום עשיתי 3*5 של 157.5
קודם כל סחטיין על המשקלים, נראה לי ש 3x5 עם כמעט 160 בסקוואט זה אחלה של משקל לסיים איתו את ה SS, ועוד בחודש ימים מ 80 ל 160?
מרשים.
אני אישית הייתי בשלב כזה עושה ריסט ועובר לתוכנית אחרת, אבל זאת התקיעה הראשונה אז בהחלט לעשות ריסט ולא לנסות לקפוץ מעל הפופיק.
כמו כן הגיוני שתיכשל בגלל מחסור בקלוריות\חלבון על בסיס קבוע לפי מה שאני מבין אז קודם כל לתקן את זה + ריסט קל ואחכ לעבור את נקודת התקיעה הזאת.

• פותח/ת השרשור
איזה זריזות !!
תודה בנאדם !
האמת שברגליים תמיד הייתי קשוח (חשוב לציין שאני עושה דיפ, עד הבאונס, ושומר על טכניקה גם אם אני מתקרב לכשל)
לחיצה ופרס אני לא כזה עפתי ובמקום PC אני עושה מתח (אין לי סבלנות לטכניקה)
מה שכן אני רוצה להחליף לתכנית אחרת שתתאים לחיטוב PSMF (אגב אני ליאור .כ. שכתב את המאמר) ואני לא יודע איזה תכנית תתאים לי.
יש לך המלצה לתכנית שתתאים לחיטוב אכזרי שכזה? (יצא לי להתנסות בFBW, SS וזהו לדעתי, לא התנסתי בכל ה5X5 ושאר ירקות)

איזה זריזות !!
תודה בנאדם !
האמת שברגליים תמיד הייתי קשוח (חשוב לציין שאני עושה דיפ, עד הבאונס, ושומר על טכניקה גם אם אני מתקרב לכשל)
לחיצה ופרס אני לא כזה עפתי ובמקום PC אני עושה מתח (אין לי סבלנות לטכניקה)
מה שכן אני רוצה להחליף לתכנית אחרת שתתאים לחיטוב PSMF (אגב אני ליאור .כ. שכתב את המאמר) ואני לא יודע איזה תכנית תתאים לי.
יש לך המלצה לתכנית שתתאים לחיטוב אכזרי שכזה? (יצא לי להתנסות בFBW, SS וזהו לדעתי, לא התנסתי בכל ה5X5 ושאר ירקות)
אחלה מאמר! ✌️
שמע חיטוב זה חיטוב.. אני מבין שהגישה של PSMF שונה אבל אני אישית כרגע בחיטוב ועושה 531.
אני יכול להמליץ עליה ועל הלינארית של ביל סטאר בחום, אם אתה מכיר.

• פותח/ת השרשור
קראתי את המאמר של 5X5 ואני לא מאמין שאף פעם לא ניסיתי אותה ! ניראת מעניינת ביותר.
אני מניח שזה בגלל כל התסבוכות של האחוזים, העלאות, הורדות ומה לא...
אני חושב שאני אנסה אותה !

תודה בנאדם!

קראתי את המאמר של 5X5 ואני לא מאמין שאף פעם לא ניסיתי אותה ! ניראת מעניינת ביותר.
אני מניח שזה בגלל כל התסבוכות של האחוזים, העלאות, הורדות ומה לא...
אני חושב שאני אנסה אותה !

תודה בנאדם!
בכיף!
שיהיה בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית