הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 180 1RM דדליפט על 73 מ"ג (חיטוב)

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
טוב, זאתי פעם ראשונה שאני בודק את ה1RM שלי במיוחד בחיטוב רציתי טיפה לאתגר את הגוף שלי למשהו שהוא לא רגיל אליו בכלל, אני רגיל למינימום 5 חזרות לא פחות מזה בגלל פגיעה בטכניקה. כמו שאתם רואים פה הגב העליון שלי התעגל אבל אני לא מופתע בגלל שזה 1RM, מה שכן שמחתי זה ששמרתי את הגב התחתון שלי מכווץ וישר ושלטתי על התנועה. משהו שעיצבן אותי זה המיקום של הצוואר שלי שבגלל זה יש לי עכשיו כאבים שאני מרים את הראש כלפי מעלה.
ה1RM הזה לא היה קשה מדי, כן הניתוק היה מאוד קשה אבל אז עלה די בקלות. אני כנראה לא אעשה בדיקת 1RM בדדליפט או סקואט לפחות עד סוף המסה הבאה שזה בערך עוד חצי שנה. טוב חפרתי מספיק יאללה לPR

אסור מגנזיום במכון אז הייתי חייב לקחת תכפפות המסריחות האלה.. 0-0

אני מעדיף דאבל פרונג .. הדאבל זה מחיר שונה ?
אין שום סיבה בעולם להשתמש בדאבל פרונג. פרונג בודד בחיים לא יברח לך או משהו והשני סתם קדר שיש 2 להכניס. בכל מקרה לדעתי חגורה ראשונה קנה rdx. כשיהיה לך את הכסף ו/או חבר/קרוב שטס לארהב תזמין דרכו אינזר

אין שום סיבה בעולם להשתמש בדאבל פרונג. פרונג בודד בחיים לא יברח לך או משהו והשני סתם קדר שיש 2 להכניס. בכל מקרה לדעתי חגורה ראשונה קנה rdx. כשיהיה לך את הכסף ו/או חבר/קרוב שטס לארהב תזמין דרכו אינזר
לדעתי עדיף לו כבר לקנות חגורה אחת טובה כי זה יחסוך לו כסף בעתיד.
יש לו titan,inzer,gometal
גם יש בחור בפורום פה שמכין חגורות טובות לפי מה שהבנתי (אני חושב שזה @שוהם.)

• פותח/ת השרשור
כמה אתה עושה משקל ל5 חזרות?
162.5 פעם אחרונה שניסיתי
אני לא רוצה לבזבז כסף מיותר, כבר דיברתי עם שוהם.. שאני חוזר לארץ לחופשה אני אקנה דרכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית