הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה או חיטוב

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
טוב אז ככה: אני מתאמן 9 חודשים ועשיתי טעויות רציניות עד עכשיו.
חמש חודשים מאז שאני מתאמן הייתי במסה והיה בסדר אבל אחרי שעברתי לחיטוב אחרי 5 חודשים (שזאת הייתה הטעות הראשונה שלי) היה מלא חגים וכל מיני ימי העמסה נהפכו לשבוע העמסה ומפה לשם מצאתי את עצמי בחיטוב מחודש שני עד עכשיו כשירדתי רק 5 קילו..המטרה שלי הייתה להתחיל את החיטוב על 70 קילו ואז להגיע ל60 ומשם לעשות מסה אבל בפועל זה לא קרה כמו שצריך ועכשיו אני די תקוע ולא יודע מה לעשות מסה או חיטוב.
דדליפט וסקוואט ומילטרי פרס ועוד כל מיני תרגילים אני לא יכול לעשות בגלל עקמת בגב.
דרך אגב בתמונה אחת רואים את העקמת בבירור ואני ישמח אם מישהו שמבין יוכל להגיד לי אם זה ממש רציני או שזה לא כל כך נורא

התמונות: (הכל במצב רפוי)

Siz - העלאת תמונות | פתיחת גלריות

עד כמה שאני מכיר פה מהפורום יש לא מעט אנשים עם עקמת שמתאמנים. הכי טוב להתייעץ עם מומחה.

@yonizarkh

מסה.
לגבי העקמת אני לא בקיא בנושא אבל גם אני ראיתי שלא מעט מהפורום מתאמנים ועושים את תרגילי הבסיס עם עקמת.

למה אף אחד פה לא עונה?
כל לא כולם כל שניה מחוברים כאן. סבלנות.

• פותח/ת השרשור
מסה.
לגבי העקמת אני לא בקיא בנושא אבל גם אני ראיתי שלא מעט מהפורום מתאמנים ועושים את תרגילי הבסיס עם עקמת.

כל לא כולם כל שניה מחוברים כאן. סבלנות.
אוקיי תודה רבה.
ותגיד אם הבטן תהיה יותר חזקה אז הבטן תראה יותר טוב או שלא?
כי עכשיו קיץ ואני לא רוצה להתחיל את המסה ואז להיות שמן לכל הקיץ ולאחריו

אז תעשה את המסה לא בצורה של לאכול הכל מהכל אלא תכין לך תפריט עם פלוס קלורי של כ 500.

Back
למעלה תחתית