הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי בטן

• פותח/ת השרשור Kapara
  • פורסם בתאריך

Kapara

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
3
71
0
אהלן, אתמול אני חושב שהתחלתי לקחת אבקות חלבון

Whey Protein Gold Standard בטעם קרם עוגיות.

תחילה, לא ממליץ על הטעם, לא מת עליו, אז שתיתי אחד בצהריים(אחרי אימון) ולפני זה לא יצא לי לאכול ארוחת צהריים מרוב הלחץ שיש עליי(מבחן יחידות, אני בן 15, ומנסה להתקבל ל5 יחידות), ובגלל שבפעם הראשונה ניסיתי עם מים, מאוד הסתקרנתי איך זה יהיה עם חלב, אז הכנתי לי גם בערב שייק, לאחר שלוש שעות בערך, עם חלב, לא היה משהו.

אחרי זה בבוקר, אני לא בטוח מתי הכאבי בטן התחילו, אבל גם בגלל שעזרתי לאבי עם העברת ציוד, אז באתי מאוחר לבית ספר ואכלתי טוסט רוסטביף במנטה כשעברנו ליד לפני הבית ספר.
ועוד הפעם, מרוב הלחץ, גם היום לא אכלתי ארוחת צהריים, אבל אני זוכר שלפני שאכלתי את הטוסט היו לי את הכאבי בטן, לא בטוח.

עכשיו, עוד שאלה, עזרתי לאבי להעביר ציוד לקמפינג לאילת, עכשיו, זה ברור שבאילת אני לא יתאמן, ו אני לא יצליח להגיע לכמות חלבון שאני מכוון, אז, לקחת איתי אבקה ? וכמה לקחת, בכמה ארוחות ?

אם אתה נוסע לכמה ימים בודדים לאילת אין צורך לקחת איתך אבקות ומלפפונים בכיסים - שום דבר רע לא יקרה לך. סע ותהנה.
לגבי הכאבי בטן, אתה עלול להיות רגיש ללקטוז או למוצר כזה או אחר באבקה (הספציפית שאתה נוטל. חברה אחרת אולי תתאים לך יותר). אני ממליץ להמשיך בשימוש האבקה לעוד מספר ימים כדי לראות אם יש עדיין כאבי בטן ואז להפסיק את השימוש ולראות אם הכאבים עוברים. אם כן, האבקה לא מתאימה לך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית