שלום לכולם, אני קצת יותר מחודש וחצי ב ss.
המשקלים שלי בינתיים - 100 קג סקוואט
בנץ פרס - 65
דדליפט - 110 (היום ניסיתי 115, ארחיב המשך)
פרס - 45
מתח עם 12.5 קג.
הנה סרטון 100 קג סקוואט מהיום, תנו לי משוב על הטכניקה בבקשה:
עכשיו לשאלה שלי:
הדדליפט עושה לי בעיות. אני אחרי ריסט אחד בסקוואט, כל השאר לא עשיתי ריסטים עדיין.
עד ה 100 דדליפט בערך הייתי באחיזה רגילה וזה היה התרגיל שהכי קל לי להתקדם בו.
מ ה 100 עברתי למשולבת שהרגיש לי הקלה במשקל, אבל פתאום אני מרגיש שהטכניקה שלי לא טובה, אני עולה ב 5 קג כל אימון, פלוס קלורי מכובד של יותר מ 500 לדעתי, עולה מדי שבוע במשקל בערך 0.5 קג ועולה במשקלי עבודה בשאר התרגילים יפה.
אני שוקל 62 קג נכון להיום.
היום ניסיתי 115 קג בדדליפט, האמת שהצלחתי לנתק, אבל אחרי 3 חזרות הפסקתי כי הרגשתי שאני עובד בטכניקה לא נכונה. הבעיה היא שאני חושב שגם עם 110 אני עובד בטכניקה לא נכונה (רציתי לצלם אבל לא היה לי איך כל כך). מה שבטוח זה ש ב 115 הגב מאוד התעגל לי, יכולתי לסיים את הסט אבל בחרתי להפסיק ולבדוק מה הבעיה בטכניקה.
השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו? אני לא רוצה למהר לעשות ריסט בדדליפט, אני לא רוצה למהר לחתוך להתקדמות של 2.5
השאלה היא מה לעשות עם הדדליפט? האם כדאי להוריד ל 100 קג נגיד ולהתחיל לעלות ב 2.5 כל אימון בדגש על טכניקה?
או אם לא מה כן כדאי לעשות?
תודה רבה לעוזרים 😃
@לוטם
@stitch
@White Walker
@Beast and cheat
המשקלים שלי בינתיים - 100 קג סקוואט
בנץ פרס - 65
דדליפט - 110 (היום ניסיתי 115, ארחיב המשך)
פרס - 45
מתח עם 12.5 קג.
הנה סרטון 100 קג סקוואט מהיום, תנו לי משוב על הטכניקה בבקשה:
עכשיו לשאלה שלי:
הדדליפט עושה לי בעיות. אני אחרי ריסט אחד בסקוואט, כל השאר לא עשיתי ריסטים עדיין.
עד ה 100 דדליפט בערך הייתי באחיזה רגילה וזה היה התרגיל שהכי קל לי להתקדם בו.
מ ה 100 עברתי למשולבת שהרגיש לי הקלה במשקל, אבל פתאום אני מרגיש שהטכניקה שלי לא טובה, אני עולה ב 5 קג כל אימון, פלוס קלורי מכובד של יותר מ 500 לדעתי, עולה מדי שבוע במשקל בערך 0.5 קג ועולה במשקלי עבודה בשאר התרגילים יפה.
אני שוקל 62 קג נכון להיום.
היום ניסיתי 115 קג בדדליפט, האמת שהצלחתי לנתק, אבל אחרי 3 חזרות הפסקתי כי הרגשתי שאני עובד בטכניקה לא נכונה. הבעיה היא שאני חושב שגם עם 110 אני עובד בטכניקה לא נכונה (רציתי לצלם אבל לא היה לי איך כל כך). מה שבטוח זה ש ב 115 הגב מאוד התעגל לי, יכולתי לסיים את הסט אבל בחרתי להפסיק ולבדוק מה הבעיה בטכניקה.
השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו? אני לא רוצה למהר לעשות ריסט בדדליפט, אני לא רוצה למהר לחתוך להתקדמות של 2.5
השאלה היא מה לעשות עם הדדליפט? האם כדאי להוריד ל 100 קג נגיד ולהתחיל לעלות ב 2.5 כל אימון בדגש על טכניקה?
או אם לא מה כן כדאי לעשות?
תודה רבה לעוזרים 😃
@לוטם
@stitch
@White Walker
@Beast and cheat