דיון סדר תרגילים

• פותח/ת השרשור Guy209
  • פורסם בתאריך

Guy209

משתמש מתחיל
247
98
נק' מוניטין:
123
247
98
בתכנית AB - האם כדאי לעשות קודם את תרגילי הבסיס, לאחר מכן תרגילי עזר ורק לבסוף מבודדים באימון? או שעדיף לעשות שריר שריר (לסיים את כל התרגילים של שריר X, לעבור לכל התרגילים של שריר Y וכן הלאה)?
תודה.

אני עושה נגיד תרגיל בסיס של שריר מסויים, תרגילי עזר לאותו שריר ואז עוברת לשריר הבא.
נגיד בחזה אני אתחיל מבנץ פרס ואחר כך לחיצות בשיפוע חיובי, וכשאני אסיים את התרגילים לחזה אני אעבור לשריר הבא

• פותח/ת השרשור
אני עושה נגיד תרגיל בסיס של שריר מסויים, תרגילי עזר לאותו שריר ואז עוברת לשריר הבא.
נגיד בחזה אני אתחיל מבנץ פרס ואחר כך לחיצות בשיפוע חיובי, וכשאני אסיים את התרגילים לחזה אני אעבור לשריר הבא
גם אם השריר הבא הוא רגליים ואת עושה סקוואטים באותו אימון?

כן וזה קורה לי.. אני עושה כתפיים (פרס ואחר כך חתירה עליונה) ואז רגליים (סקוואט, פרונט סקוואט, לנגס בהליכה)

עריכה-
התכוונת אם הסקוואט ראשון? הייתי עושה פעם והייתי קצת עייפה יותר אבל לא משהו שהפריע מאוד

זה תלוי, לא תמיד.
אם מדובר ביום של סקוואט ודדליפט אז לא אעשה אותם אחד אחרי השני בעצימות גבוהה, אבל ביום שבו יש לי סקוואט ובנצ' לצורך העניין אז אעשה קודם כל אותם ואח"כ תרגילי עזר.
עצימות גבוהה קודמת לתרגילי עזר שבעצימות נמוכה יותר.

בכל אופן מצב שונה מזה נראה לי פחות טוב עבור ההתאוששות בין התרגילים הכבדים.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי, לא תמיד.
אם מדובר ביום של סקוואט ודדליפט אז לא אעשה אותם אחד אחרי השני בעצימות גבוהה, אבל ביום שבו יש לי סקוואט ובנצ' לצורך העניין אז אעשה קודם כל אותם ואח"כ תרגילי עזר.
עצימות גבוהה קודמת לתרגילי עזר שבעצימות נמוכה יותר.

בכל אופן מצב שונה מזה נראה לי פחות טוב עבור ההתאוששות בין התרגילים הכבדים.
הבנתי, תודה רבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית