הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חדש פה אשמח לעזרה

Kolject

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אני מתאמן ולא יודע כלום המאמנים לא מוכנים להסביר תרגילים אומרים לי זה מסוכן לך בנו לי כמה פעמים תוכנית AB פצצה ועוד כמה ויש לי מטרה ובגלל שהם לא היו יכולים לעזור התייאשתי ולא הלכתי ואני היום רוצה לחזור כי אני רוצה להשיג את זה אז אני עובר מכון כושר בתזונה אין לי בעיה
המטרה AB כי עכשיו אני בחיטוב
אחרי זה SS במסה
אחרי חצי שנה של SS או אפילו יותר
אני יעשה חיטוב
אחרי זה AB נפח גדול
עכשיו אני לא רוצה לחפור לאנשים לבנות לי תוכנית כל הזמן אשמח מחברי הפורום אם הם יוכלו לשלוח לי קישורים באלינקייה מה כל תרגיל עושה וכל הדברים האלה ואיך בונים כי אני לא מוצא ועל אוכל אני יודע מה לעשות,

תודה ולילה טוב ☺

• פותח/ת השרשור
המאמן לא מוכן להסביר לי תתרגילים האלה בגלל זה אני רוצה לעבור מכוו
אני גובה 170 משקל 70 גיל 17
אחוז שומן 25 ככה גבוה כן
אני בדיאטה אני רוצה להוריד הכל בגלל זה אני רוצה ללמוד איך בונים והכל

תכתוב ביוטיוב
Deadlift
Squat
Bench press
Military press

בנוסף תיכנס למדריך לחיטוב של אתר קילוגרם..זה יסדר לך את הכל..

• פותח/ת השרשור
תכתוב ביוטיוב
Deadlift
Squat
Bench press
Military press

בנוסף תיכנס למדריך לחיטוב של אתר קילוגרם..זה יסדר לך את הכל..
אני יודע אבל אני צריך ללמוד ללמוד תוכניות
בגלל זה אני מבקש תקישורים התאימים שצריך ללמוד

לגבי ארבעת התרגילים האלה אמרתי לך תכתוב ביוטוב את שם התרגיל ותקבל תוצאות מפורטות (וככה לגבי כל תרגיל דרך אגב).
אין לי זמן כרגע לחפש לי את הקישור המודייק פשוט תכתוב בגוגל. "המדריך לחיטוב קילוגרם"
זה ימצא לך מאמר שאתה צריך לקרוא.
אחר כך תראה בפורום אימונים שאנחנו מדברים בו כעת יש למעלה באדום תכניות אימון..תיכנס ותבחר בחיטוב

• פותח/ת השרשור
לגבי ארבעת התרגילים האלה אמרתי לך תכתוב ביוטוב את שם התרגיל ותקבל תוצאות מפורטות (וככה לגבי כל תרגיל דרך אגב).
אין לי זמן כרגע לחפש לי את הקישור המודייק פשוט תכתוב בגוגל. "המדריך לחיטוב קילוגרם"
זה ימצא לך מאמר שאתה צריך לקרוא.
אחר כך תראה בפורום אימונים שאנחנו מדברים בו כעת יש למעלה באדום תכניות אימון..תיכנס ותבחר בחיטוב
ציינתי שאני יודע לבנות תפריטים טוב מאוד לאימונים ואני יבדוק תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית