הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניתי מחבר אבקת חלבונים במחיר טוב ,יש לי שתי שאלות עלייה

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
Advanced 46G whey protein Matrix (per 2 scoops)
Volu-Mass
Aspartame&Acesulfame-K free
הוא קנה את זה ב 400 שקל נישאר שמה איזה 3\5 ככה מהקופה והוא מחר לי ב 50 שקל

עכשיו הבעיה היא שאני שומר כשרות והיום לקחתי כף מדידה עם 12 כפות שיבולת שועל וחלב שמתי במיקסר ועירבבתי . קיעצור אני שותה את זה להנעתי( כן הטעם היה על הפנים,אבל חפיפ) ואז נזכרתי שכתוב מאחורה

ingredients:ultrafiltered ,low temperature processed high quality instantized whey protein concentrate(cow,containing micro fraction),cross flow microfiltrated undenatured whey protein isolate (cow,includes beta lactogluobulin,alpha lactoalbumin),nature and artificial flavors ....

האנגלית שלי לא כל כך טובה אבל לפי מה שהבנתי זה מכיל חלקיקי פרה ?! אז בעיה איך אני יערבב את זה עם חלב עם יש בזה פרה :\

2)איך האבקה היא איכותית ???הינה תמונה שלה

975003984.gif

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה באסה אני שפכתי חצי מנה של מה שיצא לכיור :\

טוב חפיפ ...

אממ תגיד איך האבקה ???

חלקיקי פרה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אני מת

• פותח/ת השרשור
חלקיקי פרה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי אני מת

שמח שזה מצחיק אותך כתוב
cow =פרה
אחר כך containing =מכיל
אחר כך
micro fraction =חלק קטן מאוד מאוד

הכל ביחד יוצא שזה מכיל חלקיקים קטנים של פרה

מעניין איך הם לקחו את הפרה ופירקו אותה למיקרו חלקיקים 😃

זה די ברור שזה חלב פרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית