הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חודש חיטוב עצבני! + בעיה.. הערכת א"ש

johndim619

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
חדש פה. לפני חודש וחצי +- שקלתי 90.8 התחלתי חיטוב דל פחיממה או אפילו קטוגני למרות שלא היה חייב דווקא חיטוב כזה פשוט מנסיון עבר (הייתי דיי מלא פעם ויצא לי לעשות כמה פעמים "דיאטה" בחיים) יותר קל לי ככה.
זאת אומרת פחות מ50 פחמימה ליום אם בכלל, כל השאר 99% חלבון ושומן. עשיתי בלי העמסות בגלל שהבנתי שבאחוז שומן מעל %15 לא חייב. -> נטו מאזן שלילי ותזונה של חלבון ושומן - הייתי פעם בשבוע ביום חמישי שותה עם חברים ביציאה אבל הייתי בד"כ נותן דגש על אירובי באותו יום), מבחינת אימונים 2-3 בשבוע בחוץ, לא בחד"כ (בדיוק בצבא, עדיין לא סידרתי את העניין).

עכשיו שוקל: 86
גובה: 183
א"ש: אתם תגידו לפי התמונות 😃

הבעיה שלי, שאני כבר כמעט שבועיים תקוע על אותו משקל. אני בגרעון קלורי דיי נכבד (לא מוגזם כן פשוט גרעון קלורי טוב כמו כל חיטוב), סופר כל קלוריה במדוייק עם משקל לאוכל, מקפיד על אימונים שינה והכל ואפילו את השתיה הורדתי. עכשיו אני חושב שזה קורה אולי בגלל שאני כבר דיי הרבה זמן בגרעון שלילי והגוף התרגל או שהגוף שלי נכנס לאיזה הלם כזה או שבכלל אני צריך להתחיל לעשות העמסות כי לא עשיתי בכלל כל החודש וחצי האלה (אני עם כמות מאוד מינימאלית של פחמימות) לא בטוח שהאחוז שומן שלי כ"כ נמוך כדי להתחיל סייקלים של העמסה אבל אולי זה הפתרון אז אשמח לעזרה פה מה צריך לעשות.

תמונות (מעכשיו, אין לי ישנות לפני החיטוב) : ד"א הגנטיקה שלי במותניים חרא אז אל תתבלבלו עם האחוז שומן שם כי פשוט העצמות שלי שם רחבות בצורה מטורפת (תכלס שומן יש שם, פשוט לא הרבה).

20160613_040424-1.jpg 20160613_040411-1.jpg 20160613_040447-1.jpg 20160613_040230_HDR-1.jpg

קבצים מצורפים

• 20160609_232453_HDR-1.jpg
    20160609_232453_HDR-1.jpg
    KB 64.9 · צפיות: 351
נערך לאחרונה:
דבר ראשון כל הכבוד על הרצון וההתמדה זה לא מובן מאליו להיות על 50 פחמימה
בכל מקרה, התחלת את כל התהליך לא נכון לחלוטין
לקפוץ לחיטוב דל פחמימות על ההתחלה זאת טעות גדולה וזאת הסיבה שאתה תקוע עכשיו, איזה שוק תוכל לתת עוד לגוף שלך? לרדת ל0 פחמימה? זה לא ראלי.. הדבר היחיד שיש לך לעשות הוא לעשות העמסה ואז תראה שוב התקדמות אבל אני מאמין שבסוף תתתקע לא משנה מה כי הגוף יתרגל גם ל50 פחמימה
אני הייתי ממליץ לך לחזור למאזן נטרלי ולהתחיל את החיטוב באופן סדיר וטוב
אני עכשיו חודש ו3 שבועות בחיטוב בדיוק כמוך והורדתי 10 קילו ואני עדיין על 100 פחמימה ו1800 קלוריות
התחלתי את החיטוב עם בערך 180-150 פחמימות ו2100 קלוריות
זה רק שתבין איך אמור להתנהל החיטוב.. ואני עדיין ממשיך לרדת עושה העמסה פעם בשבועיים ( שתייה זה העמסה גם מבחינתי)
בקיצור נטרלי > לבנות תפריט חיטוב מסודר וטוב > ולרדת בפחמימות לאט לאט שתגיע למצב של דל פחמימות אולי רק עוד חודשיים וחצי. 😃
ובקשר למותניים, זה פשוט שומן וחוסר מסת שריר, כשתפתח יותר מסת שריר בגב המותניים יראו לך נורמאלי לחלוטין אחרי שתיהיה חטוב, הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון כל הכבוד על הרצון וההתמדה זה לא מובן מאליו להיות על 50 פחמימה
בכל מקרה, התחלת את כל התהליך לא נכון לחלוטין
לקפוץ לחיטוב דל פחמימות על ההתחלה זאת טעות גדולה וזאת הסיבה שאתה תקוע עכשיו, איזה שוק תוכל לתת עוד לגוף שלך? לרדת ל0 פחמימה? זה לא ראלי.. הדבר היחיד שיש לך לעשות הוא לעשות העמסה ואז תראה שוב התקדמות אבל אני מאמין שבסוף תתתקע לא משנה מה כי הגוף יתרגל גם ל50 פחמימה
אני הייתי ממליץ לך לחזור למאזן נטרלי ולהתחיל את החיטוב באופן סדיר וטוב
אני עכשיו חודש ו3 שבועות בחיטוב בדיוק כמוך והורדתי 10 קילו ואני עדיין על 100 פחמימה ו1800 קלוריות
התחלתי את החיטוב עם בערך 180-150 פחמימות ו2100 קלוריות
זה רק שתבין איך אמור להתנהל החיטוב.. ואני עדיין ממשיך לרדת עושה העמסה פעם בשבועיים ( שתייה זה העמסה גם מבחינתי)
בקיצור נטרלי > לבנות תפריט חיטוב מסודר וטוב > ולרדת בפחמימות לאט לאט שתגיע למצב של דל פחמימות אולי רק עוד חודשיים וחצי. 😃
ובקשר למותניים, זה פשוט שומן וחוסר מסת שריר, כשתפתח יותר מסת שריר בגב המותניים יראו לך נורמאלי לחלוטין אחרי שתיהיה חטוב, הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה

אני היום כנראה אעשה העמסה כבדה של פחמימות.. אתה אומר נעשה העמסה > נחזור לנטראלי > ואז נרד? ד"א כמה אחוז שומן להערכתך?

אני היום כנראה אעשה העמסה כבדה של פחמימות.. אתה אומר נעשה העמסה > נחזור לנטראלי > ואז נרד? ד"א כמה אחוז שומן להערכתך?
אני הייתי חוזר לנטראלי בלי העמסה לדעתי, זה גם ככה יהיה שוק לגום לחזור מ50 פחמימה לאיזה 200
אחוז שומן אני מאמין שבין 13-15
בכל מקרה, אתה מוזמן לחכות לעוד דעות של אנשים ותחליט מה אתה בוחר לעשות

דל פחמימה בתחילת חיטוב זה מיותר לדעתי אלא אם אתה מתכנן להיות קטוגני וללא העמסות.
חודש זה כלום.. רוב המשקל שירד הוא בטח נוזלים, ואם אתה תקוע כבר בשלב כזה אז או שלא חישבת נכון את ה rmr שלך או שאתה נמצא בגירעון גדול מידיי.

• פותח/ת השרשור
דל פחמימה בתחילת חיטוב זה מיותר לדעתי אלא אם אתה מתכנן להיות קטוגני וללא העמסות.
חודש זה כלום.. רוב המשקל שירד הוא בטח נוזלים, ואם אתה תקוע כבר בשלב כזה אז או שלא חישבת נכון את ה rmr שלך או שאתה נמצא בגירעון גדול מידיי.

כשאני חושב על זה אני כן קטוגני, בגלל שתכלס מאמן הבי לי את התפריט הזה לפני איזה שנה (הייתי מתאמן קצת אז) ועכשיו שאני חושב על זה, זה עם 0 פחמימה. (סליחה על הטעות, האמת חשבתי שזה נקרא דל פחמימה אבל זה בעצם קטוגני) בגדול זה מורכב מחלבונים כמו ביצים, חזה עוף, טונה במים, כמה דגים שונים ועוד אכמה סוגי בשר. ומשומן: אבוקדו, אגוזי מקדמיה, טחינה, ושמן זית.
אז כן זה קטוגני ואני בסיטואציה שאני עושה את זה (0 פחמימה) כבר שבועיים, בלי העמסות בכלל (חודש וחצי סה"כ, חוץ מהקטע עם השתיה בחמישי) ואני פשוט תקוע..

אז כן זה קטוגני ואני בסיטואציה שאני עושה את זה (0 פחמימה) כבר שבועיים, בלי העמסות בכלל (חודש וחצי סה"כ, חוץ מהקטע עם השתיה בחמישי) ואני פשוט תקוע..
0 ?
אתה בטוח?
גם קטוגנים צורכים כמות מינימלית של 15-30 גרם פחמימה שמגיעים ממוצרי חלב וכו'.
בכל אופן אם נתקעת סימן שחישוב ה rmr שלך שגוי, או שהגירעון גבוה מידיי.

• פותח/ת השרשור
0 ?
אתה בטוח?
גם קטוגנים צורכים כמות מינימלית של 15-30 גרם פחמימה שמגיעים ממוצרי חלב וכו'.
בכל אופן אם נתקעת סימן שחישוב ה rmr שלך שגוי, או שהגירעון גבוה מידיי.

אין לי מוצרי חלב בתפריט (אל דאגה הערכים התזונתיים הכוללים בסדר יש תחליפים לחלב אם תגיד סידן וכו') ויש כמות מינמאלית של פחמימות כמו שאתה אומר כי אי אפשר באמת להגיע ל0 אבל בגדול כן זה קטוגני בדקתי עכשיו.

אבל מה לא צריך העמסות בקטוגני? לפי מה שקראתי פה במדריכים (Anabolic diet) כן צריך לעשות העמסה ואפילו פעם - פעמיים בשבוע... אז למה אתה חושב שחישוב ה rmr שלי שגוי, או שהגירעון גבוה מידיי..?
תודה על העזרה ד"א

אבל מה לא צריך העמסות בקטוגני?
יש הבדל בין קטוגני לבין דל פחמימה.
אדם קטוגני מפיק אנרגיה במקום מפחמימות מקטונים, לכן שומן משמש כאנרגיה זמינה אך על מנת לא לאבד את זה לא מבצעים העמסות.
לא מזמן נכתב כאן כי גם אנשים קטוגנים מבצעים העמסות של שומן וחלבון אך אני לא יודע מספיק בנושא..

גירעון גבוה מידיי מכיוון שאתה טוען שנתקעת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית