ייעוץ שאלה בנוגע לדיאטת דלת פחמימות

• פותח/ת השרשור Bart77
  • פורסם בתאריך

Bart77

משתמש מתחיל
23
1
נק' מוניטין:
1
23
1
היי.

רציתי לשאול בנוגע לתפריט שמופיע בדיאטת דלת פחמימות שמופיע במאמר באתר:
Anabolic Diet – דיאטה דלת פחמימות
הערכים בתפריט הינם:
כ-2700 קל'
שומן: 195 גרם
חלבון: 200 גרם
פחמימות: 35 גרם

אני בן 38, שוקל כ- 80 ק"ג, באיזור 20% א.ש
אני מעוניין להתחיל תהליך של חיטוב. היות ורשום כי התפריט מיועד להורדה באחוזי שומן, האם התפריט עם הערכים מעלה מתאים עבורי או שאני צריך לבנות תפריט אחר?
במידה ויש לבנות תפריט אחר על אותו עיקרון, מה הבסיס ליצירת תפריט נכון?
אני מכיר את הערכים בנוגע לתפריט חיטוב "סטנדרטי" - 1.5-2 גרם חלבון למשקל גוף, 0.8-1 גרם שומן וכו', אולם אני לא מכיר את ההנחיות ליצירת תפריט כזה.

תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
נכון, זה נשמע קצת הרבה ל80 קילו. כמה בערך אתה אוכל בניטרלי?

תודה רבה על התגובה המהירה.
בניטרלי אני באיזור 2600-2700 שמורכבות מ- 150-170 גרם פחמימה, והשאר זה חלבון ושומן.
4 אימונים בשבוע - בד"כ 3-4 אימוני כוח של שעה+ ועוד אימון אירובי של 40 דקות בערך.

כבר חודשיים בערך אני לא מצליח לרדת במשקל, ירדתי גם לכיוון 1,700 קלוריות עם 3 שעות אירובי בשבוע+3 אימוני כוח, ולא ירדתי גרם :(

ניסיתי דל פחמימה (בערך 50 גרם כולל ירקות) עם תפריט באיזור 2,200 קל' לפני כחודש אולם זה היה למשך שבועיים כאשר לאחר 6 ימים ביצעתי העמסה (בניגוד למה שמומלץ במאמר). היות ולא ראיתי שינוי חזרתי לתפריט "רגיל" שמכיל פחמימות, שומנים וכו'.

תודה.

1700 זה מעט מידי, תרד ל2100-2200 ותשמור על כמות החלבון שאתה אוכל. תוסיף מעט אירובי ואל תדלל פחמימה.

תמיד מתחילים דיאטה מהשיטה הכי פשוטה שעובדת, סייקולי פחמימה שווה לעשות רק באחוז שומן נמוך אחרי שירדת בדיאטה רגילה ונתקעת ואם אתה מצליח לרדת בלי עדיף בלי. סתם מדובר בסבל שקשה להתמיד בו ופוגע באימונים כשאפשר עוד לרדת בדיאטה רגילה.

וצריך לחכות יותר מ6 ימים עד שמחליטים שהדיאטה לא עבדה, חכה שבועיים ותראה בכמה ירדת לפני שאתה מחליט אם להוריד עוד קלוריות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית