הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט טכניקה.

פינוקיו

משתמש פעיל
659
48
נק' מוניטין:
112
659
48
בתמונה שהעלתי מצויין ההתחלה שלי של התרגיל.
@MikeRozner
מוט מעל אמצע כף הרגל, ירידה אל המוט עם ברכיים נעולות וגב עגול ---->כיפוף ברכיים וירך אל המוט עם סיבוב אגן לפנים והקשתת הגב העליון(חזה בחוץ)

השאלה שלי היא כזאת: אם אני מרגיש שאני לא מספיק גמיש להוציא חזה בחוץ ולסובב אגן לפנים כמו שצריך,האם מותר לי לכופף את הירך עוד יותר?
מכיוון שבמצב שאני מכופך את הירך אני מצליח להוציא חזה בחוץ וסיבוב אגן לפנים באופן מושלם, העניין הוא שאני חושב שזה פוגע לי במשקלי העבודה,כי אז התנועה יותר ארוכה.
כרגע אני עובד על גמישות עם מגבת- 3 סטים של 30 שניות 3 פעמים בשבוע בהם אני מרים את הרגל עם גב ישר

אבל לא חושב שאני אצליח אי פעם להגיע לרמה הזאת של הבחורה הזאת

Picture3.jpg

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 76.6 · צפיות: 178
נערך לאחרונה:
א. מה דעתך על סומו?
ב. יכול להיות באמת שאתה לוקה בגמישות, תמשיך לעבוד על זה וזה יסתדר בסופו של דבר.

חוץ מזה, ישנו סרטון להתבונן בו?

• פותח/ת השרשור
א. מה דעתך על סומו?
ב. יכול להיות באמת שאתה לוקה בגמישות, תמשיך לעבוד על זה וזה יסתדר בסופו של דבר.

חוץ מזה, ישנו סרטון להתבונן בו?
סומו מעדיף להמנע כי בSS
אתה חושב מגביהים(באמפרים) יעזרו לי לסדר את הבעיה הזאת?
כרגע עם באמפר אחד כל צד, וחשבתי להוסיף עוד באמפר בשביל שיוכל להכנס לסט אפ עם חזה בחוץ וסיבוב אגן לפנים עד שישפר את הגמישות,במקום לעשות טיפה סקוואט ואז להרים.

אתה חושב מגביהים(באמפרים) יעזרו לי לסדר את הבעיה הזאת?
כרגע עם באמפר אחד כל צד, וחשבתי להוסיף עוד באמפר בשביל שיוכל להכנס לסט אפ עם חזה בחוץ וסיבוב אגן לפנים עד שישפר את הגמישות,במקום לעשות טיפה סקוואט ואז להרים.
לא ברור לי מה הקשר בין השניים.

מכל התמונות (של אנשים אחרים) שהעלית - אף אחד לא מדגים דדליפט כמו שאמור להראות.

התמונה שלך שהעלית, אין בעית גמישות, הגב נראה תקין - גב לא אמור להיות קעור, אלא מכווץ. גב קעור לא יחסית בדדליפט כבד.

יש רק תיקון קטן שבמקום שהשכמות שלך יהיו מעל המוט (טיפה מאחורי הכתף) הכתפיים שלך מעל המוט, מה שיגרום בדדליפט מעט כבד לתחת לעלות קודם, הגב יהיה אופקי יותר ורק שהשכמות מעל המוט - הוא יתנתק מהרצפה.

• פותח/ת השרשור
יש רק תיקון קטן שבמקום שהשכמות שלך יהיו מעל המוט (טיפה מאחורי הכתף) הכתפיים שלך מעל המוט, מה שיגרום בדדליפט מעט כבד לתחת לעלות קודם, הגב יהיה אופקי יותר ורק שהשכמות מעל המוט - הוא יתנתק מהרצפה.
אני מבין שאני צריך להיות קצת יותר קדימה בשביל שהשכמות יהיו מעל המוט מהתגובה שלך.
השאלה שלי איך זה מסתדר עם העצה של לשים את המוט מול אמצע כף הכף הרגל, לרדת עם גב עגול אל המוט וברכיים נעולות למצב של כפיפת השוק שיגע במוט + חזה בחוץ.
לפי מה שאני יכול להבין מהתגובה שלך היא שהתחלתי את התרגיל עם מוט קצת יותר מדי קרוב לשוק(פחות מאמצע כף הרגל)?
אגב עד עכשיו הוצאתי חזה בחוץ ועשיתי סיבוב אגן לפנים, מה שדרש ממני לכופף קצת את הירך מכיוון שלא מספיק גמיש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית