הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית חדשה לדדליפט

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אז ככה, תכף מסיים את "התוכנית הפשוטה של מאט קרוק".
שברתי שיאים לחזרות, בקרוב אדע מה זה יתן לי לסינגל.
Rm 1 משוער זה 205-210 על 77 מ.ג.

לאיזו תוכנית הייתם ממליצים לי לעבור? יש לי משהו כמו חודשיים שאני יכול לעשות תוכנית רצינית ולהתאושש בהתאם.
מה תהיה לדעתכם התוכנית הכי יעילה שאני יכול לעשות? (בהתאם לזמן שיש לי ולרמה שאני נמצא בה כמובן).
כרגע מה שהכי נראה לי זו התוכנית 10 שבועות של אד קואן, אבל אשמח לשמוע עוד רעיונות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם התכנית של קרוק עובדת לך למה להחליף?

עוד לא יודע אם היא עובדת, רק עוד שלושה שבועות אדע...
אבל גם בהנחה וכן, זו תוכנית של 17 שבועות!
אני נכנס עכשיו לתקופה מאד מאד נוחה לאימונים ואני חושב שיש לי פוטנציאל להתקדם יותר בפחות זמן.

בעזהי"ת

המת'ודה שאליהו בנה.
@zaptamaher

בדיוק עכשיו מבוצעת איפשהו, בתווך לצללים האפלים ובסמוך לערימת הגולגלות המקורקפות, קורטה בדגש על דדליפט...
תוכנית להתקדמות שבועית לעומת זאת, טקסס נניח, אני חושב שאינה מתאימה למישהו עם מ.ג מתחת 80, שיכול למשוך מעל 200. אני חושב שהיא לא מספיק ספציפית לאתגר שכזה.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

בדיוק עכשיו מבוצעת איפשהו, בתווך לצללים האפלים ובסמוך לערימת הגולגלות המקורקפות, קורטה בדגש על דדליפט...
תוכנית להתקדמות שבועית לעומת זאת, טקסס נניח, אני חושב שאינה מתאימה למישהו עם מ.ג מתחת 80, שיכול למשוך מעל 200. אני חושב שהיא לא מספיק ספציפית לאתגר שכזה.

יש לך איזו הצעה מעניינת לאתגר שכזה? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית