הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב במפרק המרפק

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.
לאחרונה התחילו לי כאבים וקצת רגישות במפרק המרפק בזמן שאני עושה סקוואט.
אני עושה לואו בר ותופס ב THUMBLESS GRIP עם מפרקים ישרים. זה כואב במהלך האימון אבל אחרי האימון אני לא מרגיש כלום.
זה המקום המדויק:
4baLFP8s.png
[/URL][/IMG]
4baLFP8.png
[/IMG]
4baLFP8.png

מה צריך לעשות? זה מפריע לי בסקוואט ומעייף אותי יותר כי כבר אין לי כוח להחזיק את המוט. יש לי כורכום בבית, אולי להתחיל לקחת?

תודה מראש!

יש לי את אותה הבעיה.
אני התחלתי לקחת כורכום וניסתי לתקן אחיזה, חוץ מזה עדיין לא מצאתי פיתרון אולטימטיבי. רואה שיפור אצלי, אבל לא ניכר.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שהמרפקים למעלה מידיי? מה רוחב האחיזה?
בזמן האחרון אני דווקא מנסה בתחילת כל חזרה להצמיד אותם לגוף כדי לכווץ את הלאטס. בקשר לרוחב האחיזה, הרוחב שלי הוא הרוחב שמתקבל בצורה הבאה:"כדי למדוד בצורה הטובה ביותר את הרוחב המתאים למבנה הגוף שלכם יש לעמוד זקוף, להושיט ידיים לפנים עד שהן מקבילות לרצפה וגם זו לזו, ולמשוך את השכמות לאחור." קראתי את זה במאמר בפורטל.

קשה לראות מהסירטון הזה משהו. צריך גם צילום של הראש וגם לראות את הגב.

בכל מקרה מה שאמרת לגבי האחיזה לא מתאים לסקוואט. האחיזה שלך כנראה צרה מדי.

man-powerlifting.jpg

האחיזה אמורה להיות איפה שהקווים(טבעות ) האחרונים במוט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קשה לראות מהסירטון הזה משהו. צריך גם צילום של הראש וגם לראות את הגב.

בכל מקרה מה שאמרת לגבי האחיזה לא מתאים לסקוואט. האחיזה שלך כנראה צרה מדי.

man-powerlifting.jpg

האחיזה אמורה להיות איפה שהקווים(טבעות ) האחרונים במוט.
אני שם את הזרת שלי על הטבעות, להרחיב יותר?

כן אתה שם את הזרת על הטבעת כמו שהבחור בתמונה עושה.
תדאג גם שאתה לא אוחז את המוט, אלא רק דואג שהוא לא יפול לך אחורה. בכל מצב בתרגיל הידיים לא אמורות להחזיק את המוט.
אימון הבא תחזור לספר אם הכאב עדיין נמשך.

• פותח/ת השרשור
תדאג גם שאתה לא אוחז את המוט, אלא רק דואג שהוא לא יפול לך אחורה. בכל מצב בתרגיל הידיים לא אמורות להחזיק את המוט.
סבבה, תודה רבה. אני אנסה לתמוך במוט יותר עם הגב, מחר אני אעדכן עם סרטון.
מעדכן מהיום:

במהלך הסקוואט היה קצת כאב ורגישות, כשסיימתי את הסקוואט ורציתי להרים את השייקר לשתות טיפה כאב. נחתי בין הסקוואט לבנץ' איזה 7 דקות והרגישות עברה כאילו לא היה כלום. אני מקווה שאני לא מבשל לעצמי איזו דלקת. בסט השני בכוונה צילמתי מאחורה כדי להראות איך אני אוחז ואת המרפקים. משום מה המוט היום נטה שמאלה, ממש מוזר. זו הפעם הראשונה שזה קורה לי ואני לא הרגשתי את זה במהלך הסקוואט, רק כשראיתי את הסרטון הבחנתי בזה. אולי יש לקחת בחשבון את הזווית של המצלמה שצילמה באלכסון וצד שמאל היה קרוב יותר מאשר צד ימין. אני לא יודע אם להמשיך להתקדם או לעשות ריסט, אני גם לא יודע אם אפשר לקרוא לזה טכניקה טובה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דרך אגב, היום גיליתי שאני מחזיק את המוט עם מרפק אחד גבוה יותר מהשני וזה מה שגרם למוט להיות עקום וזה כנראה הגורם לכאב. אני אשים לזה יותר לב ואתפוס עם מרפקים בגובה אחיד.

יש כאלה שעושים עם אחיזה מלאה במוט ומרפקים למטה.
אני קיבלתי דלקת מזה.
דרך אגב, היום גיליתי שאני מחזיק את המוט עם מרפק אחד גבוה יותר מהשני וזה מה שגרם למוט להיות עקום וזה כנראה הגורם לכאב. אני אשים לזה יותר לב ואתפוס עם מרפקים בגובה אחיד.
לא חושב שזה קשר.
תבין שדלקת זה חודש -חודשיים עד שזה עובר. בהתאם לגיל והגנטיקה שלך.
אצלי למשל היו כאבים בברכיים בגלל שעשיתי את התרגיל לא נכון, כל וירציה שעשיתי לא פתרה את הכאבי ברכיים.
ניסיתי LOW BAR, וHIGH BAR ,משקל על עקבים, לחיצת רגליים, לא משנה מה עשיתי הכאבים בברכיים המשיכו.
ת'אמת שעשיתי משקלים נמוכים בשביל שהפציעה תחלים, אבל חושב שהייתי צריך לעשות מנוחה מוחלטת וזה רק האריך לי את הפציעה.

• פותח/ת השרשור
אני קיבלתי דלקת מזה.

לא חושב שזה קשר.
תבין שדלקת זה חודש -חודשיים עד שזה עובר. בהתאם לגיל והגנטיקה שלך.
אצלי למשל היו כאבים בברכיים בגלל שעשיתי את התרגיל לא נכון, כל וירציה שעשיתי לא פתרה את הכאבי ברכיים.
ניסיתי LOW BAR, וHIGH BAR ,משקל על עקבים, לחיצת רגליים, לא משנה מה עשיתי הכאבים בברכיים המשיכו.
ת'אמת שעשיתי משקלים נמוכים בשביל שהפציעה תחלים, אבל חושב שהייתי צריך לעשות מנוחה מוחלטת וזה רק האריך לי את הפציעה.
כן אני גם הייתי בזה לצערי. לפני כשנה נפצעתי במפשעה, בהתחלה זה היה חשש לקילה, עשיתי אולטרהסאונד ולא מצאו כלום. אחרי שלושה חודשים של מנוחה זה עבר, אני משער שזו הייתה דלקת.
אני חושב שפשוט עשיתי משהו לא נכון עם המרפקים. לא קצת אנשים מתלוננים על כאבים באזור המרפק במהלך סקוואט. הכאבים התחילו מאז שראיתי סרטון של אלן על זה שהוא דיבר שצריך לנסות להצמיד את המרפקים לגוף כמה שיותר בזמן סקוואט בשביל להפעיל את הלאטס. ניסיתי לעשות כמוהו וכנראה שעשיתי משהו לא נכון, אני אנסה לחזור לפוזיציה הישנה שלי עם מרפקים קצת יותר למעלה.
בכל מקרה תודה על העזרה והתגובות!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית