הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון 100 גרם חלבון בארוחה

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
היי ,
עשיתי אימון (על בטן ריקה) מתח ומקבילים
ואכלתי לאחר מכן 100 גרם חלבון

השאלות שלי הם :
אם אהיה על + חלבון זה יהפוך לשומן או משהוא?
כאילו אם אצרוך פי 2.5-3 ...
בקשר לארוחות הבאות (מסה) ההיתי רוצה להיכנס לעומק בעניין מה כן לאכול,
סתם לדוגמא נניח שאני אוסף את ה 2000 קלוריות שחסרות לי ממתקים או מאוכל שהיא פחמימה מורכבת שיבולת שועל אורז קינואה וכו'
מה ההבדל זה עושה משהוא לגוף באיזהשהיא צורה ?

אם אהיה על + חלבון זה יהפוך לשומן או משהוא?
אם תהיה בפלוס קלורי אז כן, בדיוק כמו שפחמימה או שומן בכמויות יתר יעשו.

מה ההבדל זה עושה משהוא לגוף באיזהשהיא צורה ?
כן, אם תאכל רק ממתקים ולא מזון בעל ערך תזונתי יהיו חסרים לך מינרלים,ויטמינים,נוגדי חמצון,סיבים תזונתיים..וכו'.

• פותח/ת השרשור
אם תהיה בפלוס קלורי אז כן, בדיוק כמו שפחמימה או שומן בכמויות יתר יעשו.

כן, אם תאכל רק ממתקים ולא מזון בעל ערך תזונתי יהיו חסרים לך מינרלים,ויטמינים,נוגדי חמצון,סיבים תזונתיים..וכו'.

אממ , בקשר לפלוס קלורי, אבל אם אהיה נניח על פלוס קלורי של 500 ( מה שאומר בערך מסה נקייה) ואוכל למשל 200-250 גרם חלבון (מסך כל הקלוריות שאומר שאני אהיה בסוף היום על +500 ) זה לא יהפוך לשומן נכון?

אממ אוקי , אבל חוץ ממינרלים וכל זה אני יכול למשל גם כן לאכול לדוגמא שוקולד ולהשלים ויטמינים ממלפפון או חסה לדוגמא.. לא ככה ? או תוספת משיבולת שועל אני יודע..

אבל חוץ ממינרלים וכל זה אני יכול למשל גם כן לאכול לדוגמא שוקולד ולהשלים ויטמינים ממלפפון או חסה לדוגמא.. לא ככה ?
( מה שאומר בערך מסה נקייה)

אתה מנסה לקבל לגיטימציה לאכילת ממתקים? לא מצליח להבין אותך..
תאכל מה שבא לך.
אני אישית לא (!) ממליץ על ביסוס רוב התזונה מממתקים.
ושוב, פלוס קלורי בסופו של דבר מביא גם להשמנה אין מה לעשות וזה לא משנה אם יהיה עודף חלבון או עודף פחמימה שיביא לכך.

זה עניין של חילוף חומרים וגנטיקה לגביי כמה תשמין.

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה לקבל לגיטימציה לאכילת ממתקים? לא מצליח להבין אותך..
תאכל מה שבא לך.
אני אישית לא (!) ממליץ על ביסוס רוב התזונה מממתקים.
ושוב, פלוס קלורי בסופו של דבר מביא גם להשמנה אין מה לעשות וזה לא משנה אם יהיה עודף חלבון או עודף פחמימה שיביא לכך.

זה עניין של חילוף חומרים וגנטיקה לגביי כמה תשמין.

הבנתי, לא על לגיטימציה פשוט שואל שלמשל בציט אני אוכל 100 חלבון או יותר ויצמצם נזקים אם השוקולדים .
בכל מקרה תודה.

הבנתי, לא על לגיטימציה פשוט שואל שלמשל בציט אני אוכל 100 חלבון או יותר ויצמצם נזקים אם השוקולדים .
בכל מקרה תודה.
עדיין לא מבין מה הפואנטה ב"צ'יט" בזמן מסה..
אין דבר כזה לצמצם נזקים, לא יקרה לך שום דבר רע אם תאכל שוקולד.
פשוט הגוף שלנו זקוק לעוד דברים מלבד לאבקות חלבון וסוכר.
לכן אמרתי שחשוב לצרוך מזונות שמכילים ויטמינים,מינרלים וכו'. יש לזה תפקיד נורא חשוב בהמון היבטים בגוף האנושי.

• פותח/ת השרשור
לכן אמרתי שחשוב לצרוך מזונות שמכילים ויטמינים,מינרלים וכו'. יש לזה תפקיד נורא חשוב בהמון היבטים בגוף האנושי.
האמת שהמזון העיקרי שאני רואה בו כממש מועיל זה השיבולת שועל .. (ואולי הירקות גם כן כמו מלפפון חסה וכו')
(האוכל שלי לא כזה מגוון)
יש לי את המנות חלבון שזה - סייטן , קוטג , שיבולת שועל יש בה גם איזה 16 חלבון אני חושב ל100 גרם, ומהחלב סויה שהוא נותן ביום בסך הכל (אם אני צורך ממנו 400ML) אז יוצא 13 גרם חלבון מהחלב

• פותח/ת השרשור

מצטער שאחרי כמה ימים פשוט לקח לי זמן להשיג את התמונות..

1. כמו שאפשר לראות100 גרם מספק 70-80 גרם חלבון חלק מהמוצרים זה 70 חלק 80 , נגיע לממוצע 75.. - מה שאומר שב200 גרם טופו אני סוגר לי את פינת החלבון היומית , לאחר מכן אוכל להשלים קלוריות במה שארצה? כמובן ארוחות נורמאליות כמו שיבולת שועל עדשים וכו' - אבל גם בהם יש חלבון זה לא נורא נכון ?
2. כמו שאמרנו אני יוכל לאכול מה שארצה פשוט הויטמינים יחסרו אבל עדיף לי להיות על ערך קלורי +
3. מה דעתך על המוצר ? נראה לי קצת הזוי זה בערך משתווה ל100 קגרם אבקת חלבון ...

קבצים מצורפים

• IMG_5195.JPG
    IMG_5195.JPG
    KB 70.5 · צפיות: 147
  • IMG_5196.JPG
    IMG_5196.JPG
    KB 49.8 · צפיות: 153
  • IMG_5197.JPG
    IMG_5197.JPG
    KB 65.7 · צפיות: 145
  • IMG_5198.JPG
    IMG_5198.JPG
    KB 59.2 · צפיות: 142
  • IMG_5199.JPG
    IMG_5199.JPG
    KB 52.9 · צפיות: 144
  • IMG_5200.JPG
    IMG_5200.JPG
    KB 66.8 · צפיות: 163
  • IMG_5201.JPG
    IMG_5201.JPG
    KB 54.3 · צפיות: 146
  • IMG_5202.JPG
    IMG_5202.JPG
    KB 50.4 · צפיות: 122
  • IMG_5215.JPG
    IMG_5215.JPG
    KB 85 · צפיות: 136
  • פותח/ת השרשור
מעלה את זה שוב כדי לא לפתוח פוסט חדש -

מסתבר שאני צריך לאכול 450 גרם בערך כדי לקבל את ה80 גרם חלבון האלו - לאחר שזה מוכן (ואם הספיגת מים והכל)
אז הכמות שנשקלה היתה 580 מוצר יבש - מוצר מוכן - 2620 .....
ככה שכנראה 450 גרם יספקו לי את החלבון הזה חח , כנל עדשים נכון? בודקים לפני ואחרי כן?
אורז בסמטי הודי היה רשום ל100 גרם לאחר בישול אז אני מניח שאחרי הבישול צריך לשקול 100 גרם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית