הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר ממסה לחיטוב

netanel4443

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
מה הולך אנשים, אז ככה אני כבר שנה במסה שוקל 70 על 1.70 בן 19 הייתי על פלוס קלורי של 300-500 ומתחיל חיטוב עכשיו.
כל הקטע שאני לא יודע כלום על חיטוב
למרות, שקראתי מדריכים וראיתי סרטונים, כל אחד אומר משהו אחר.
ממה שהבנתי צריך בסביבות השבוע ניטרלי ואז להוריד קלוריות בהדרגה
בקיצור, אשמח לעזרה ודגשים.😃
אף אחד לא יכול לעזור? אפילו ערכתי את האשכול מחקתי חצי מהשאלות זה די דחוף לי..

כמו במסה רק הפוך, אתה מגיע למצב של גירעון בקלוריות, מומלץ להוריד בהדרגה את הפחמימות ואת הקלוריות, לשמור על צריכת חלבון גבוהה של 1.8ג לקילו משקל גוף ואף יותר, אם אתה רוצה לאכול סביר אתה יכול להגדיל את הגירעון באמצעות אירובי , כל הפואנטה היא לשמור על גירעון במהלך החיטוב, אין כל כך הרבה דגשים, זה לא תורה מסיני ומבחינת אימונים כל עוד אתה מתיש את הגוף באימון הכל בסדר, שא ברכה.

• פותח/ת השרשור
כמו במסה רק הפוך, אתה מגיע למצב של גירעון בקלוריות, מומלץ להוריד בהדרגה את הפחמימות ואת הקלוריות, לשמור על צריכת חלבון גבוהה של 1.8ג לקילו משקל גוף ואף יותר, אם אתה רוצה לאכול סביר אתה יכול להגדיל את הגירעון באמצעות אירובי , כל הפואנטה היא לשמור על גירעון במהלך החיטוב, אין כל כך הרבה דגשים, זה לא תורה מסיני ומבחינת אימונים כל עוד אתה מתיש את הגוף באימון הכל בסדר, שא ברכה.
תודה אח שלי על התשובה אם אפשר עוד כמה שאלות ממש חשובות שבגללם אני עדיין לא מתחיל חיטוב
1)כמה להוריד את הפחמימה בכל פעם וכל כמה זמן להוריד
2)אני מתאמן סטריט בעיקרון עם נפח מטורף אני רואה הרבה אנשים שמורידים את הנפח משמעותית,
השאלה היא גם אם להוריד משמעותית(אני גם לא ישן הכי טוב)
3)בזמן ניטרלי לכמה להוריד את הפחמימה אם אני אוכל עכשיו בסביבות ה 370-400 גרם
4)אם הBMR שלי הוא 1750 ו הRMR שלי 2101 כמה קלוריות לאכול ב יום בלי אימון וביום אימון

תודה אח שלי על התשובה אם אפשר עוד כמה שאלות ממש חשובות שבגללם אני עדיין לא מתחיל חיטוב
1)כמה להוריד את הפחמימה בכל פעם וכל כמה זמן להוריד
2)אני מתאמן סטריט בעיקרון עם נפח מטורף אני רואה הרבה אנשים שמורידים את הנפח משמעותית,
השאלה היא גם אם להוריד משמעותית(אני גם לא ישן הכי טוב)
3)בזמן ניטרלי לכמה להוריד את הפחמימה אם אני אוכל עכשיו בסביבות ה 370-400 גרם
4)אם הBMR שלי הוא 1750 ו הRMR שלי 2101 כמה קלוריות לאכול ב יום בלי אימון וביום אימון
1. זה תלוי בהתקדמות שלך בחיטוב. עם הזמן, חילוף החומרים שלך יואט לצד ירידה במשקל, מה שבפועל יוריד את כמות הקלוריות שאתה צריך בפועל. במצב כזה, הפחת את כמות הפחמימה. כמה בדיוק? לא ניתן לקבוע מראש. הורד בכל פעם שאתה נתקע בערך 30 גרם פחמימה, והמשך לעקוב אחר ההתקדמות. נתקעת שוב? הורד שוב.
2. עדיף להתאמן במכון כושר. האם יש לך את האפשרות הזו?
3. שוב, חישוב כמות הפחמימה הוא קל, מאחר והוא היתרה הקלורית שתשאר לך לאחר חישוב כמות החלבון והשומן. נהוג לצרוך חלבון כ-2 גרם לכל קילו מ"ג. שומן 0.8-1 גרם לכל קילו מ"ג. את היתרה הקלורית תתרגם לפחמימות. זכור כי כל גרם פחמימה הוא 4 קלוריות.
4. כמות הקלוריות שאתה שורף באימון ניתנת לחישוב בערך. ככל שהאימון יותר אינטנסיבי וארוך, כך תשרוף יותר קלוריות. אימון ממוצע ישרוף בערך 150-200 קלוריות.

• פותח/ת השרשור
1. זה תלוי בהתקדמות שלך בחיטוב. עם הזמן, חילוף החומרים שלך יואט לצד ירידה במשקל, מה שבפועל יוריד את כמות הקלוריות שאתה צריך בפועל. במצב כזה, הפחת את כמות הפחמימה. כמה בדיוק? לא ניתן לקבוע מראש. הורד בכל פעם שאתה נתקע בערך 30 גרם פחמימה, והמשך לעקוב אחר ההתקדמות. נתקעת שוב? הורד שוב.
2. עדיף להתאמן במכון כושר. האם יש לך את האפשרות הזו?
3. שוב, חישוב כמות הפחמימה הוא קל, מאחר והוא היתרה הקלורית שתשאר לך לאחר חישוב כמות החלבון והשומן. נהוג לצרוך חלבון כ-2 גרם לכל קילו מ"ג. שומן 0.8-1 גרם לכל קילו מ"ג. את היתרה הקלורית תתרגם לפחמימות. זכור כי כל גרם פחמימה הוא 4 קלוריות.
4. כמות הקלוריות שאתה שורף באימון ניתנת לחישוב בערך. ככל שהאימון יותר אינטנסיבי וארוך, כך תשרוף יותר קלוריות. אימון ממוצע ישרוף בערך 150-200 קלוריות.
תודה רבה על המענה.
אני יודע שעדיף חדר כושר ויש לי אפשרות, אבל מכמה סיבות אישיות לא יסתדרו לי הזמנים אם בכלל.

• פותח/ת השרשור
לא הסתדרו לי קצת הציטוטים אז ארשום זאת כאן :
יש לי עוד שאלה אחת ממש חשובה מאמר - תקופת החיטוב והורדת אחוזי השומן (איך לאכול?, להתאמן?) לפי המאמר הזה הבנתי שאם ה BMR הוא 1738 (שלי לדוגמה)
מכפיל זאת ב 1.2 יוצא 2085 כלומר אם אני בניטרלי כרגע,גם ביום אימון וגם ביום ללא אימון אני אצטרך לאכול את כמות הקלוריות הזו
או שביום ללא אימון אצטרך לאכול כ1738 קלוריות ? כי לאחר חלבון פי 2 על כל קילו ו 55~ גרם שומן יוצא לי רק 100 גרם פחמימה
מה לעשות ? זה חיטוב ראשון שלי ואני לא רוצה לאבד הרבה שריר וכל ההשקעה שהיית תלך לפח..
תודה רבה.

נערך לאחרונה:
2085 זו כמות הקלוריות שלך ביום ללא אימון. היא חישוב של פעולות בסיסיות שאתה מבצע במהלך היום מעבר לחילוף החומרים הבסיסי. ביום אימון תצטרך להשלים עוד מעט קלוריות מעבר ל-2085 בכדי לשמור על מאזן נייטרלי

• פותח/ת השרשור
2085 זו כמות הקלוריות שלך ביום ללא אימון. היא חישוב של פעולות בסיסיות שאתה מבצע במהלך היום מעבר לחילוף החומרים הבסיסי. ביום אימון תצטרך להשלים עוד מעט קלוריות מעבר ל-2085 בכדי לשמור על מאזן נייטרלי
מעולה,אתה לא מבין איזה סדר עשית לי בראש תודה דניאל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית