הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טכניקה סקוואט

• פותח/ת השרשור Mass
  • פורסם בתאריך
כולך קורס בתחתית.
תוציא יותר ברכיים ואל תנסה לשבת אחורה.
נסה לשבת בין העקבים התנועה אמורה להיות אנכית.
או שתעבור ל LB אם הגוף שלך כל כך רוצה את זה.

לפי דעתי אתה יורד עמוק מדי וזה גורם לך לאבד כיווץ למטה ולקרוס.
zS19BCm.png

סתכל בנקודה הזו אתה שובר מקביל באופן ברור, אתה לא צריך לרדת כל כך עמוק.
בקשר לקו האדום, המוט אמור להיות מעל מרכז הכובד שלך שזה אמצע כף הרגל. הקו האדום זה פחות או יותר אמצע כף הרגל שלך. לפי דעתי אם תוריד את המוט ללואו באר, המוט יהיה בדיוק מעל אמצע כף הרגל. (סליחה על הציור העקום 😆 אבל מקווה שהבנת מה הכוונה שלי)

תעביר ל-22:35, אלן נותן לזה התייחסות.

נערך לאחרונה:
הבעיה שלו היא שהוא מנסה לשבת אחורה למרות שהמוט ממוקם גבוה על הטרפזים.
אם ירד יותר אנכי יגיע למטה כמו גדול

תשמע תנסה לפסק טיפה פחות את הרגליים, כלומר אל תיקח פיסוק די גדול תיקח קצת אחרי הכתפיים ולא כל כך רחב ואז תנסה לרדת וזה אמור לעזור להוריד אותך בצורה אנכית למטה ולא בצורה של תחת לכיסא.

כמו שכתבו כבר, תנסה להרחיב את העמידה שלך קצת ולכוון את כף הרגל החוזה מעט, זה יעזור לך לא לעגל את הגב למטה,
ועם מי שכתב לא לרדת כל כך נמוך אני לא מסכים, גובה הירידה לא אמור להשפיע על עיגול או לא עיגול הגב בטכניקה נכונה,

גם לי יש את הבעיה הזאת ואני מנסה כל פעם לבדוק עם מוט ריק מה העמידה האידיאלית עבורי...

לפי דעתי אתה יורד עמוק מדי וזה גורם לך לאבד כיווץ למטה ולקרוס.
zS19BCm.png

סתכל בנקודה הזו אתה שובר מקביל באופן ברור, אתה לא צריך לרדת כל כך עמוק.

לא מגיב על הטכניקה של הבחור אבל מה זה לרדת "עמוק מדי" בתור פגם טכני?יש לו עומק סבבה ואין דבר כזה "עמוק מדי"

לא מגיב על הטכניקה של הבחור אבל מה זה לרדת "עמוק מדי" בתור פגם טכני?יש לו עומק סבבה ואין דבר כזה "עמוק מדי"

זה לא פגם טכני. אם אתה יכול לרדת ATG בלי לקרוס בתחתית אז תעשה את זה בכיף, אבל הבחור בסרטון קורס בתחתית. אז אולי זה עמוק מדי בשבילו. אתה אומר שהמצב שלו בתחתית תקין?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית