הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה מאסה - 80 קילו - יד 37.5

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4
תמונה ראשונה שלי כאן,אז ככה אני כבר שלושה חודשים במאסה,עליתי כ 10 קילו,והיד גדלה בהרבה.

יד שמאל 37.4 קר וימין קצת פחות 😡
בן 16.

5qzvtylomgot.jpg

• פותח/ת השרשור
יש לי פרונט ממשקל 70 קילו ,אין לי פרונט עדכני (לפני שהתחלתי את המאסה האחוז שומן היה בערך אותו דבר אז עכשיו אני הרבה יותר גדול)

• פותח/ת השרשור

שקלתי פה 69 קילו,היום אני 80 קילו,על אותו אחוז שומן בערך,אולי אחוז אחד יותר,תתחשבו,חחח

סליחה אני לא מבין מה חבריי הפורום צריכים לדמיין איך אתה ניראה תוריד חולצה ובקש ממישהו שיצלם
ונ.ב אם עליתה 10 קג אז עליתה יותר מאחוז שומן אחד ..

סליחה אני לא מבין מה חבריי הפורום צריכים לדמיין איך אתה ניראה תוריד חולצה ובקש ממישהו שיצלם
לא מחייב, אני עליתי 9 קילו ב3 חודשים ו1%, newbie gains.

• פותח/ת השרשור

10 קילו בתקופה לא הכי קצרה בעולם בגיל 16,תאמין לי שגם אם יותר מאחוז שומן אחד,לא במשמעותי,למרות שלא נראה לי.

מה קשור לדמיין? יש פה תמונה של היד,אז תגיבו עליה לפחות וזהו,אני יודע שאני לא גדול ואני צריך שיפור בהכל,תודה בכלמקרה

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה להגיד לי שאם הייתי עולה 4 קילו העלייה בשריר הייתה אותו דבר? בעלייה הזאת עליתי יותר מ 4 קילו שריר,שיהיה,לא מתווכח איתך.
בזמן שאני עולה 4 קילו ב3 חודשים יעבור שנה עד שאני יצטרך חיטוב,שבשנה הזאת אני יכול לעלות 20 קילו ולחטב ולצאת הרבה יותר גדול וגם חטוב.

נגיד שעליתה 10 קג ב3 חודש זה לא הגיוני ונגידדד שעליתה אז עליתה גם בטוח באחוזי שומן תישקל בבוקר אחריי פיפי ולפני ארוחת בוקר והתמונה אתה רוצה שאני ייתן חוות דעת תוריד חולצה ותתן דאבל בייספס ואז אני יגיד לך מה לשפר
ותגיד תודה שביימנו יש פורום שאני הייתי בגילך לא היה לי מודעות והכוונה אפילו מה זה אבקת חלבון
ואתה זה שהעלתה תמונה אז אם אתה רוצה שאנשים יראו את השינוי תעלה תמונה חדשה וניראה אם באמת הישתנתה

נערך לאחרונה:
אל תשכחו שמדובר בילד בן 16 בגיל ההתבגרות. בהחלט הגיוני לעלות 10 קילו בזמן הזה, בטח ובטח כשהוא מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב ש10 קילו בשלושה חודשים זה הרבה כל כך לכל אחד,במיוחד אחרי חיטוב,זה אולי לא מעט,אבל לא הרבה כל כך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית