הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתח צר

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
בהקשר לאשכול הזה כאבים ביד שמאל במתח אחרי שהפסקתי לשבוע להתאמן באותו זמן ואז המשכתי הכאבים עברו..עכשיו הכאבים חזרו לי אז חשבתי לעשות מתח בצורה הבאה כי ככה לא כואב לי. (אני עושה עם משקל של 12.5 קילו בין הרגליים)
metah-4ar.gif

מתח בצורה הזאת כולל מספיק עבודה על הגב? (כתרגיל עיקרי)
אני שואל כי הידיים לא לכיוון שלי וגם לא נגדיות לי זה סוג של באמצע אז חשבתי שאולי יש הבדל

• פותח/ת השרשור
האמת שניסיתי צין אפס באותו זמן וכאב לי ,פחות מהמתח הרגיל אבל עדיין כאב.
אבל לא ניסיתי את הצין אפס בזמן האחרון אז אני ינסה אותו אימון הבא ויראה אם כואב.
אם עדיין כואב לי עם הצין אפס אפשר לעשות את המתח בצורה שפרסמתי?

האמת שניסיתי צין אפס באותו זמן וכאב לי ,פחות מהמתח הרגיל אבל עדיין כאב.
אבל לא ניסיתי את הצין אפס בזמן האחרון אז אני ינסה אותו אימון הבא ויראה אם כואב.
אם עדיין כואב לי עם הצין אפס אפשר לעשות את המתח בצורה שפרסמתי?

מתח במיד פוזישין כמו ששמת בGIF פה הוא גם מומלץ אתה לא חייב להפסיק אותו
פשוט הבאתי לך להראות שיש עדיפות על צין אפס ומיד פוזישין על מתח רגיל, ככה שיש יותר עבודה על הגב
כלומר שאתה יכול להמשיך לעשותא את מה שאתה עושה בלי דאגה

• פותח/ת השרשור
מתח במיד פוזישין כמו ששמת בGIF פה הוא גם מומלץ אתה לא חייב להפסיק אותו
פשוט הבאתי לך להראות שיש עדיפות על צין אפס ומיד פוזישין על מתח רגיל, ככה שיש יותר עבודה על הגב
כלומר שאתה יכול להמשיך לעשותא את מה שאתה עושה בלי דאגה
אוקיי תודה רבה על העזרה.
אגב יש לך מושג מה זה הכאבים האלה וממה הם נגרמים? זה כאבים מוכרים?

אוקיי תודה רבה על העזרה.
אגב יש לך מושג מה זה הכאבים האלה וממה הם נגרמים? זה כאבים מוכרים?

אני פחות מבין בכאבי של שורש כף יד, ממליץ לך לפתוח בפורום פציעות ספורט ובריאות הגוף אולי שם יוכלו לתת לך תשובה יותר טובה

• פותח/ת השרשור
אני פחות מבין בכאבי של שורש כף יד, ממליץ לך לפתוח בפורום פציעות ספורט ובריאות הגוף אולי שם יוכלו לתת לך תשובה יותר טובה
זה לא בשורש כף היד זה באזור הזה: (אבל לא משנה כבר יום ראשון אני הולך לאורטופד אז אולי הוא ידע)
33104

בכל מקרה תודה רבה על העזרה

בלי קשר לבעיה והכאבים שלך, מתח במיד-פוזישן הוא מעולה. אני מאוד אוהב אותו ומשתדל לבצע באימונים (או פולדאון במיד פוזישן).

כל תרגיל מתח הוא מעולה לגב, לא משנה הווריאציה, ולכל אחד יש יתרונות טיפה שונים, אבל לא משהו גדול
ואני זוכר קראתי אז משהו שאחיזה חלשה במהלך התרגיל יכולה לגרום לכאבים במרפק, יכול להיות שקשור, למרות שיכולות להיות עוד הרבה סיבות אחרות, אבל זו אופציה שקל לבדוק

• פותח/ת השרשור
בלי קשר לבעיה והכאבים שלך, מתח במיד-פוזישן הוא מעולה. אני מאוד אוהב אותו ומשתדל לבצע באימונים (או פולדאון במיד פוזישן).
אוקיי תודה רבה. אני ינסה באימון הבא צין אפס ואם יכאב אני יעשה במיד פוזישן
כל תרגיל מתח הוא מעולה לגב, לא משנה הווריאציה, ולכל אחד יש יתרונות טיפה שונים, אבל לא משהו גדול
ואני זוכר קראתי אז משהו שאחיזה חלשה במהלך התרגיל יכולה לגרום לכאבים במרפק, יכול להיות שקשור, למרות שיכולות להיות עוד הרבה סיבות אחרות, אבל זו אופציה שקל לבדוק
אני יבדוק את זה באימון הבא, למרות שלא נראלי שזה הסיבה כי אני אוחז חזק. בכל מקרה אני יבדוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית