הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ לחומרים לסייקל מספר 4

MuayThaiOnTheFly

משתמש מתחיל
64
7
נק' מוניטין:
10
64
7
אהלן חברים,

אפשר בבקשה לשמוע חוות דעת ממנובים פה, לגבי סייקל מספר 4?

סייקל ראשון : טסט אננטט באייר 500 לשבוע, 10 שבועות
סייקל 2 : סוסטנון 750 לשבוע + דקה 400 לשבוע, 12 שבועות
סייקל 3 : אננטט באייר 750 לשבוע + טרן 400 לשבוע, 12 שבועות

נקודות חשובות:
לא מתקרב לחומרים כמו אנדרול, דיאנבול ועוד מהסוג הזה עקב רעילות שאין לי צורך בה
לא נוטה לחומרים סופחי נוזלים
מעדיף את הטסט רק רפואי של בית מקרחת
אין לי רגישות לפרולקטין, אסטרוגן גבוה
יש ברשותי קבוטרים/נולבה/ארימידקס לשעת הצורך
אני מטורפל ב TRT ואין לי מה לשקם(נבדק ונחרץ) - זרע תקין.

כיצד אתם מציעים לי לעשות את הסייקל הרביעי? חומרים? מינונים?

מה המטרה הפיזית לסייקל - מאסה או חיטוב?
האם אתה פוסל על הסף שימוש באוראלים, או שרק אוראלים הנחשבים רעילים? (כך או כך הרעילות וההשפעה על הכבד היא זמנית וברת חלוף).
כיצד התקדמת בין סייקל לסייקל מבחינת איכות הגוף? (משקל, אחוז שומן, היקפים עיקריים)

• פותח/ת השרשור
היי @Daniel Barack

ההתקדמות בכל הסייקלים הייתה מורגשת והצלחתי לשמר את המסה שנצברה - אוכל טוב מתאמן טוב.
סייקל ראשון הייתי על משקל 74 אם אני זוכר נכון, בשיא של הסייקל האחרון הגעתי ל 91 קילו, כרגע אני 3 חודשים אחרי הסייקל האחרון, עומד על 88 קילו, 9% שומן.
המטרה של הסייקל אינה מאסה, מודע לספיחת נוזלים מסוימת עקב האננטט, שאין לי בעיה איתה, אבל לא משהו הנוטה לתופעות של דיאנבול - שונא את הצורה העגולה של היד ושומנים/נוזלים זה משהו שאין לי שום יכולת לקבל 😃
העליה הכי גבוהה שלי באחוזי שומן בכל הסייקלים הקודמים עמדה על 13% בשיא.

האמת שהתחברתי מאוד לטרן עם הטסט, הרגשתי הכי טוב שניתן, הרגשתי שהטרן עשה עבודה די טובה.
אורליים שבאים בחשבון : טורינבול, וונסטרול
על אורלים אחרים אני מוכן לשמוע - חוץ מאלה שפסלתי על ההתחלה.

רשמת שהמטרה "אינה" מאסה. אני מניח שהתכוונת ל"הינה".

סייקל מאסה יחסית יבש (כמובן בהנחה והתזונה מתאימה) יכול להכיל טסט אנחת, טרן אנתת ואוראלי ל"קיק" התחלתי. בשל הניסיון עם דיבול, לא הייתי פוסל לנסות סופרדרול. דובר רבות על האוראלי הזה בפורום (אשמח שתקרא הודעות בנושא), ובכל מקרה - זהו אוראלי מאוד חזק ומאוזן מבחינת צבירת מאסה איכותית ונקייה וכוח, תוך מתן ערך מוסף של קשיחות, דחיסות והגברת המראה הוואסקולרי. האוראלי הוא ממשפחת נגזרות ה-DHT, ועל כן אינו מומר לאסטרוגן בשום דרך. מטאבולית. החומר די רעיל, אך בשימוש במקביל ב-TUDCA ותיסוף במגנזיום, אבץ וטאורין, תופעות הלוואי מתגמדות.
רבים מאלו שערכו שימוש באוראלי זה מאוד מרוצים וחוזרים לעשות בו שימוש.

הסייקל יכול להיות בנוי כך:
1-12 טסט אנתת 750מג לשבוע (מפוצל ל2)
1-10 טרן אנתת 600מג לשבוע (מפוצל ל2)
1-4 סופרדרול 30מג כל יום
2-13 פרגניל 500iu (מפוצל ל2)
שבוע 15 והלאה - Pct סטנדרטי כמו שבנעוץ

• פותח/ת השרשור
הבנת נכון, התכוונתי לסייקל מסה יבש 😃
*אין לי נסיון עם דיבול
*יש לי בעיה לחלק ל 2 זריקות עקב זה שהטסט יהיה באמפולות - כל אחת 250 - לכן כניראה אחלק ל 3.(הצעה לשמירה על סטיריליות?)

הסופרדרול מרתיע אותי עקב הרעילות, אבל אני אקרא על זה יותר.
HCG לא רלוונטי כיוון שכתבתי בהודעה המקורית (אני מטופל ב TRT ואין לי מה לשקם(נבדק ונחרץ) - זרע תקין), אבל אם זה יעזור בלשמר את הזרע אז אני כן אקח (כל הסייקלים לא לקחתי - אני מטופל יותר מ 12 שנה ב TRT)
לגבי תמונות, חשבתי לשתף פה בכל מקרה את התמונה הכי עדכנית שלי מלפני שבוע :

קבצים מצורפים

• 2016-06-20 14.53.19.jpg
    2016-06-20 14.53.19.jpg
    KB 50.5 · צפיות: 209
לגבי דיבול - תודה על ההבהרה שלא היה לך ניסיון עימו. בכל מקרה, לסייקל מאסה נקי, יש לחפש אוראלי מנגזרת DHT. סופרדרול הוא אוראלי מאוד עוצמתי ועונה היטב על כלל הדרישות. אני מבין שישנו חשש מהרעילות, אך החשש אינו מוצדק ואף מעט Overrated. כל עוד תריץ את הסופרדרול במינון המתאים למשך הזמן המתאים, תוך שימוש בחומרים והתוספים שציינתי, אתה בהחלט תמזער נזקים ולא תחווה ממנו בעיות. שוב - לשיקולך. הייתי יכול להמליץ לך על נגזרת DHT כמו מתיל-סטנבולון (נחשב ל"אח הקטן" של סופרדרול), אך הסטרואיד כמעט ולא ניתן להשגה ונגוז לעתה. אני השתמשתי במתיל-סטנבולון בסייקל מאסה האחרון, ובהחלט נהנתי ממנו. אגב, מבחינה אישית, אני מחכה להריץ בעצמי סופרדרול בסייקל מאסה הבא. אני בטוח שאהנה ואתקדם משמעותית לעומת מתיל-סטנבולון (עדיין, כבודו במקומו מונח).

לגבי הטסט שבא באמפולות - בהחלט ניתן להזריק 3 פעמים בשבוע, כל פעם אמפולה אחת. הזרק, למשל, בימים ראשון, שלישי וחמישי.

יש מקום לקחת HCG למרות שאתה ב-TRT

לפי התמונה יש לך בהחלט נקודת פתיחה מצויינת לסייקל. מאסה מבוקרת, איטית ואיכתית תהיה מתאימה.
חשוב לאכול ולהתאמן לא פחות מותאם ומוקפד מהסייקל עצמו

בהצלחה

לי בעיה לחלק ל 2 זריקות עקב זה שהטסט יהיה באמפולות - כל אחת 250 - לכן כניראה אחלק ל 3.(הצעה לשמירה על סטיריליות?)
אתה יכול בזריקה הראשונה להזריק 500 מג ובשניה 250, אננתת זה אסטר ארוך כך שזה לא ממש קריטי. אם אתה ממש מתעקש מסיבה כלשהי להזריק מינון שווה בכל זריקה, אתה יכול להזריק אמפולה וחצי בכל מזרק, את חצי האמפולה שנותר לישמור במזרק ניפרד עד לזריקה השניה (אני כמוך, כבר שנים ב TRT, תמיד מזריק 125 מג בשבוע ושומר 125 מג לשבוע הבא).

אתה יכול בזריקה הראשונה להזריק 500 מג ובשניה 250, אננתת זה אסטר ארוך כך שזה לא ממש קריטי. אם אתה ממש מתעקש מסיבה כלשהי להזריק מינון שווה בכל זריקה, אתה יכול להזריק אמפולה וחצי בכל מזרק, את חצי האמפולה שנותר לישמור במזרק ניפרד עד לזריקה השניה (אני כמוך, כבר שנים ב TRT, תמיד מזריק 125 מג בשבוע ושומר 125 מג לשבוע הבא).
ג

גונב את הפוסט לשנייה..מישו מכם מחמם את הטסט לפני ההזרקה?

ג

גונב את הפוסט לשנייה..מישו מכם מחמם את הטסט לפני ההזרקה?
היה לי פעם חבר שהיה "לש" את האמפולה בין כפות הידיים בטענה שזה מחמם את החומר וכך החומר יעבור יותר חלק. אני בחודשי הקיץ שומר את החומרים במקרר וישר מזריק, אין בעיה.

היה לי פעם חבר שהיה "לש" את האמפולה בין כפות הידיים בטענה שזה מחמם את החומר וכך החומר יעבור יותר חלק. אני בחודשי הקיץ שומר את החומרים במקרר וישר מזריק, אין בעיה.
אל תשמור בקירור זה לא טוב . החומר אמור להיות בטמפרטורת החדר , אם במידה ואתה מאחסן בחדר והוא מעט מחומם זה בסדר לא יקרה כלום כמו שאמרת זה יכול להקל על ההזרקה ככל שהחומר נמצא בחום סביר ולא קור זה בסדר גמור , ככה אני עושה .
מבחינה כימית הקריסטלים נמסים בחום ביחד עם ממיסים ששומרים ומחטאים את החומר הפעיל . במצב קור (הקפאה) הקריסטלים יכולים לחזור למצב צבירה ...

אל תשמור בקירור זה לא טוב . החומר אמור להיות בטמפרטורת החדר , אם במידה ואתה מאחסן בחדר והוא מעט מחומם זה בסדר לא יקרה כלום כמו שאמרת זה יכול להקל על ההזרקה ככל שהחומר נמצא בחום סביר ולא קור זה בסדר גמור , ככה אני עושה .
מבחינה כימית הקריסטלים נמסים בחום ביחד עם ממיסים ששומרים ומחטאים את החומר הפעיל . במצב קור (הקפאה) הקריסטלים יכולים לחזור למצב צבירה ...
לא בהקפאה, במקרר (על הדלת איפה שהביצים).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית