הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית חוות דעת על התוכנית אימונים שלי

bandit_400

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן אני מתאמן מתחיל כחודשיים עובד עם התוכנית הזאת 4-5 פעמים בשבוע
לפעמים מוסיף עוד קצת תרגילים שלא רשומים בתוכנית
דעתכם בבקשה

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 69.2 · צפיות: 363
אין מספיק נפח!! אם אתה רוצה לגדול אתה חייב להוסיף עוד כמה תרגילים לפחות ליד הקדמית!!

ועכשיו ברצינות
יש לך בתכנית הזו המון נפח ועבודה על כל שריר בנפרד בכמה וריאציות - דבר שלא מתאים בשום צורה למתאמן מתחיל.
ממליץ לך על התכנית SS (בתור אחד שמבצע אותה כרגע ועושה שינוי משמעותי).

אהלן אני מתאמן *מתחיל* כחודשיים עובד עם התוכנית הזאת 4-5 פעמים בשבוע
דעתכם בבקשה
התכנית הזו מתאימה למתאמנים מתקדמים. בתור מתאמן מתחיל אתה צריך לבחור את התכנון הפשוט ביותר. בתור מתאמן מתחיל הגוף שלך מתאושש מאוד מהר, וכאשר אתה עושה קבוצת שרירים מסוימת רק פעם בשבוע אתה מפסיד את היתרון שבלהיות מתאמן מתחיל. כי הרי אתה מתאושש אחרי 36-48 שעות אבל נותן שבוע מנוחה לכל קבוצת שריר. זה בזבוז. בקיצור בינתיים תדבוק בתכניות פשוטות כמו SS/FBW, תכיר את היסודות ותפיק מהם את המיטב.
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובות המהירות
במידה ואני עובר לתוכנית SS אחרי כמה זמן אני יוכל לעבור לabc שוב בהתחשב בזה שאני כבר מתאמן חודשיים בערך בתוכנית שהעלתי וטכניקה בסיסית כבר יש

תודה רבה על התשובות המהירות
במידה ואני עובר לתוכנית SS אחרי כמה זמן אני יוכל לעבור לabc שוב בהתחשב בזה שאני כבר מתאמן חודשיים בערך בתוכנית שהעלתי וטכניקה בסיסית כבר יש
תעשה SS עד שאתה ממצה אותה עד הסוף, כלומר לא יכול להתקדם יותר. זה קורה בד״כ אחרי 3-6 חודשים. אחרי זה תעבור לAB או טקסס או כל תכנית בסגנון. יהיו בפניך הרבה אפשרויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית