הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זמן אימונים

• פותח/ת השרשור Mrs
  • פורסם בתאריך

Mrs

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
היי

אני מבצעת 3 אימוני כח בשבוע עם משקולות חופשיות של 6 ק״ג לרוב אבל בחלק מהתרגילים עם 5 ק״ג או 3.
יש לי 4 תוכניות אימונים שאני מחליפה ביניהם כל פעם שאני מתאמנת
הבעיה שלי שבזמן שאימון אמור לקחת בין 30-60 דקות, כל אימון שלי אורך שעה וחצי והבנתי שאימון כח מעל שעה שורף שריר ומזיק לבניית השריר.
אני לא רוצה להפחית במס׳ החזרות או התרגילים, ולקצר את האימון אני לא מצליחה ואיך שהוא תמיד לוקח לי שעה וחצי.
האם זה תקין ולא יפגע בבנית שריר?

אני מצרפת את תוכניות האימון שלי (בתקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום)
Build Muscle and Boost Your Metabolism With This Weighted Workout

Full-Body Circuit Workout With Weights

Maximize Your Workout Results With Our Printable Dumbbell Workout

This Printable Circuit Workout Tones Every Inch

קודם כל, זה לא נכון שאימון מעל שעה שורף שריר.
דבר שני, למה את עושה כ״כ הרבה תוכניות? תתמקדי בתוכנית אחת שעובד על כל הגוף, מקסימום AB..מאמינה שאת מתאמנת מתחילה, 4 תוכניות שמחליפים ביניהן זה טו מאץ׳ ולא יועיל לך כרגע לדעתי.
דרך אגב, מה המטרה שלך?
אם המטרה היא להתחזק ולבנות שריר, את תגיעי מתישהו גם לאימונים של שעתיים פלוס, ואין בזה דבר רע.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, זה לא נכון שאימון מעל שעה שורף שריר.
דבר שני, למה את עושה כ״כ הרבה תוכניות? תתמקדי בתוכנית אחת שעובד על כל הגוף, מקסימום AB..מאמינה שאת מתאמנת מתחילה, 4 תוכניות שמחליפים ביניהן זה טו מאץ׳ ולא יועיל לך כרגע לדעתי.
דרך אגב, מה המטרה שלך?
אם המטרה היא להתחזק ולבנות שריר, את תגיעי מתישהו גם לאימונים של שעתיים פלוס, ואין בזה דבר רע.
תודה על התגובה.

אני מתאמנת שנה וחצי, ומחליפה תוכניות כדי לא לשעמם את עצמי ואת השרירים שלי.
כל התוכניות עובדות ומיועדות לכל הגוף, פשוט תרגילים שונים.

תודה על התגובה.

אני מתאמנת שנה וחצי, ומחליפה תוכניות כדי לא לשעמם את עצמי ואת השרירים שלי.
כל התוכניות עובדות ומיועדות לכל הגוף, פשוט תרגילים שונים.

אני מבינה את התחושה שלך, גם כשאני התחלתי להתאמן השתדלתי כל הזמן להחליף תוכניות ולשנות תרגילים כדי לא להשתעמם.
מה שכן, בגלל הגיוון המוגזם לא התמקדתי בשום דבר, לא התקדמתי, ולא יצא לי מזה כלום.
כמובן שאני בעד לגוון, אבל צריך גם לדעת איך...
אני בעד להתמקד בתרגילים מסויימים, ולגרום לכך שה״גיוון״ שלך יהיה עלייה במשקלי עבודה, ככה כל אימון או כמה אימונים תרגישי מאותגרת יותר, ותראי יותר תוצאות.
תאמיני לי שהשרירים שלך לא ישתעממו מזה בכלל....
לעשות הכל מהכל זה יותר מדי, תנסי להתמקד, זו העצה שלי.
רק מה באמת המטרה שלך?

• פותח/ת השרשור
אין לי מטרה מוגרת.
אימוני כח עם משקולות זה הספורט היחיד שאני מתחברת אליו.
אני נהנית מהשרירים וההישגים שהגעתי אליהם עד עכשיו, לא דחוף לי בכלל לעלות במשקלים.
אני מניחה שאני צריכה לעשות חיטוב אבל אין לי שום חשק לתפריטים ומעקב אחרי ערכים תזונתיים וספירת קלוריות, זה גורר אותי למקומות אפלים שלא בא לי להגיע אליהם.

אין לי מטרה מוגרת.
אימוני כח עם משקולות זה הספורט היחיד שאני מתחברת אליו.
אני נהנית מהשרירים וההישגים שהגעתי אליהם עד עכשיו, לא דחוף לי בכלל לעלות במשקלים.
אני מניחה שאני צריכה לעשות חיטוב אבל אין לי שום חשק לתפריטים ומעקב אחרי ערכים תזונתיים וספירת קלוריות, זה גורר אותי למקומות אפלים שלא בא לי להגיע אליהם.

אם זה עושה לך טוב אז פשוט תמשיכי במה שאת עושה.
אני אישית בלי מטרה הולכת לאיבוד ולא מצליחה להינות מהאימון לא משנה כמה אני מנסה לגוון.
כל עוד את נהנת, תמשיכי. בכל מקרה, להתאמן מעל שעה זה סבבה לגמרי ואין לך מה לפחד מזה..

• אהבתי
Reactions: Mrs
  • פותח/ת השרשור
סבבה, תודה רבה! 😃

Back
למעלה תחתית