הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו ניסה G H

זה JINTROPIN.

יש כל מיני סוגים של GH, יש את הרגילים שזה ה BLUE TOPS - פקקים כחולים, ויש גם GH רפואי כמו ביוטרופין, נורדוטרופין.

זה לא נכון בכלל.

זה כמו שתגיד לי ש 300 מ"ג סוסטנון אנדרגראונד שווה ל 150 מ"ג סוסטנון רפואי, חומר פעיל זה חומר פעיל.
מה שנכון לומר,שבויאל של 10IU ג'ינטרופין, לא בהכרח יש 10IU של חומר, יכול להיות שיש 4IU.
זה ההבדל בין אנדרגראונד לרפואי, שברפואה מספיק שחברה גדולה תעשה טעות קטנה, זה יכול לעלות להם במוניטין ולהפיל את החברה. אנדרגראונד זה לא משנה, כי מה יפגע? המוניטין שלהם. זה לא שזה יפגע במטופלים אשר משתמשים בחומר למטרות אחרות.

• פותח/ת השרשור
טוב אוליי באמת 4iu אנדרגרואנד לא שווה רפואי10iu רפואי אבל היום שאלתי את עמית ספיר והוא אמר שעדיף רפואי ואני יגיד לך תאמת אני אישית יינסה להיתרחק עד כמה שאפשר מאנדרגרואנד אין לדעת מה יש בפנים וגם הסייקל האחרון היתאכזבתי מהטרן של קסירוקס

ברור שתמיד עדיף רפואי על אנדרגראונד, אבל השאלה היא מה המחיר הכספי שאתה תשלם.
GH רפואי עולה הרבה כסף, תשאל את עמית ספיר כמה הוא הוציא בשנה האחרונה רק על GH. אתה תהיה בהלם.

• פותח/ת השרשור
דווקא דיברנו על זה הוא אמר שהוא ניכנס לחובות .
אני כרגע עוזב את "הגוק" הזה בצד מקווה שבעתיד אני ימצא ספונסר שיעזור לי ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית