הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרום אמריקה

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
שלום לכולם
בסביבות נובמבר נתכנן לטוס לדרום אמריקה מתחיל מהדרום ועולה צפונה.
אהיה שם בערך חצי שנה מתכנן לטוס עם 60 אלף לפחות.
אשמח אם אנשים שהיו שם יסבירו קצת על ההכנות לפני ומה כן צריך לעשות ומה לא צריך לעשות,מה לקחת מה לקנות שמה הכנות מראש ,דברים שכדי לסגור בארץ וכו...
קראתי באינטרנט קצת אבל הכל בעצם אותו רעיון ולא כל כך מפורט

אין לי נסיון בדרום אמריקה, אבל יש לי המלצה חד משמעית לגבי טיולים בעולם באופן כללי - תקרא ותתרשם ממה שכל הישראלים ממליצים, אבל תחפש במקורות אחרים, לא של ישראלים. שתגיע תתייעץ עם מקומיים (הכי טוב) ותנסה לפתוח את הראש מה באמת שווה לראות. ישראלים (בהכללה) במיוחד בטיולי הודו-תאילנד-דרום אמריקה וכו' - כולם עוברים מסלול דומה ואתה תתקע עם ישראלים (טוב או רע תחליט בעצמך) ולא תחשף להרבה מקומות שלארצות יש להציע, במיוחד עם המקומיים. אני הכי נהנה לצאת למועדונים ולמקומות של מקומיים, אתה פשוט רואה מדינה אחרת ואנשים אחרים.

היי קוסטה.. הייתי חצי שנה בדרום אמריקה וכרגע אני נמצא במרכז אמריקה, דבר איתי בפייסבוק, אשמח לעזור (Nadav Mary)
אין לי נסיון בדרום אמריקה, אבל יש לי המלצה חד משמעית לגבי טיולים בעולם באופן כללי - תקרא ותתרשם ממה שכל הישראלים ממליצים, אבל תחפש במקורות אחרים, לא של ישראלים. שתגיע תתייעץ עם מקומיים (הכי טוב) ותנסה לפתוח את הראש מה באמת שווה לראות. ישראלים (בהכללה) במיוחד בטיולי הודו-תאילנד-דרום אמריקה וכו' - כולם עוברים מסלול דומה ואתה תתקע עם ישראלים (טוב או רע תחליט בעצמך) ולא תחשף להרבה מקומות שלארצות יש להציע, במיוחד עם המקומיים. אני הכי נהנה לצאת למועדונים ולמקומות של מקומיים, אתה פשוט רואה מדינה אחרת ואנשים אחרים.
מסכים לגמרי, לרוב הישראלים הולכים במסלול מאוד מקובע ומפספסים הרבה מקומות מדהימים ופחות מוכרים.. אתה יכול כן להתייעץ עם מטיילים אחרים לא ישראלים, לפעמים זה קצת קשה להתייעץ עם מקומיים כי רובם לא דוברי אנגלית, אלא רק ספרדית, אבל ספרדית אתה תלמד תוך כדי הטיול אם תרצה או שאתה יכול לקחת שיעורים פרטיים / ללמוד קצת דרך אפליקציית duolingo, אני אישית למדתי בעצמי לתקשר בספרדית תוך כדי הטיול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית