מה קורה אחים
---מצטער על שגיאות כתיב יש לי בעיה רצינית בכתיבה ----
רציתי לשתף אותכם בכמה דברים
בגיל 19 לכחתי פעם ראשונה סטרואדים אחרי 3 שנים של אימון בחדר כושר
עשיתי סייקל של מתן וטסט אחרי חודש וחצי ואז עשיתי גשר לטסט + ווינסטרול + פרימו + מסטרון לחודשים
עשיתי הפסקה של חצי שנה ואז חזרתי לעוד סייקל מסה ועוד סייקל של חיטוב
הסייקל מסה השני הייה סוסטנון . דיבול . דקה . הייה טוב דרך הגב
אחרי זה גשר לסייקל חיטוב טסט . פרימו + ווסינטל + מסטרון
ואז התחלתי לפחד קצת גם ביגלל במשך הזמן שהייתי אל סייקלים הייתי ניראה טוב מסה מפחידה סוג של חלום שאתה מגשים ואז ניכנס הקטע שה זה כמו סם אתה אוהב את זה
נותן כוח נותן מסה נותן הרגשה טובה כמו מלך הייתי מרגיש באותו רגע
ואז עבר חודשים מPCT אמרתי טוב אני יעשה בדיקות דם כבר לא עשיתי הרבה זמן אולי שנתים
בבדיקות הטסט' שלי היה נמוח מנורמל
טוב הרופא אמר עוד חודש תעשה עוד פעם וניראה מה עשיתי והיה שיפור קטן הטסט עלה קצת
הוא אמר שעוד כמה חודשים נעשה עוד פעם בדיקות דם והכל עד אז יחזור לנורמל
~מה אני בא לגיד פה שבאותו רגע שראיתי את טסט שלי נמוך זה היכנס אותי לסרטים אולי הייה לי בעיות לביא ילדים אולי זה ואולי זה אבל אחרי שהייתי הצל רופא מומכה הוא אמר שהכל היה בסדר זה הירגעה אותי~
ומה שחדש לא לכחתי חומרים כבר חצי שנה ולא איתמנתי 3חודשים ועכשיו שאני מנסה לחזור לאימון במכון אני לא מצליח ופיתוח גוף הייה החיים שלי מגיל 15 ועכשיו שאני מיסתכל אל הצמאי אני בדיכאון כילו אני אומר זה לא שווה בלי לכחת סטרואדים ומצד שני אני אומר לא שווה לכחת סטרואדים כי אולי זה יעשה לי בעיות אם לביא ילדים במשך ?
ובדוגרי אני מת לכחת איזה סייקל מסה לחורף של דיבול + סוסטנון אבל פוחד
מה אתה חושבים ? ומה אתה ממליצים לי לעשות ? אני סתם פחוד יותר מידי ?
---מצטער על שגיאות כתיב יש לי בעיה רצינית בכתיבה ----
רציתי לשתף אותכם בכמה דברים
בגיל 19 לכחתי פעם ראשונה סטרואדים אחרי 3 שנים של אימון בחדר כושר
עשיתי סייקל של מתן וטסט אחרי חודש וחצי ואז עשיתי גשר לטסט + ווינסטרול + פרימו + מסטרון לחודשים
עשיתי הפסקה של חצי שנה ואז חזרתי לעוד סייקל מסה ועוד סייקל של חיטוב
הסייקל מסה השני הייה סוסטנון . דיבול . דקה . הייה טוב דרך הגב
אחרי זה גשר לסייקל חיטוב טסט . פרימו + ווסינטל + מסטרון
ואז התחלתי לפחד קצת גם ביגלל במשך הזמן שהייתי אל סייקלים הייתי ניראה טוב מסה מפחידה סוג של חלום שאתה מגשים ואז ניכנס הקטע שה זה כמו סם אתה אוהב את זה
נותן כוח נותן מסה נותן הרגשה טובה כמו מלך הייתי מרגיש באותו רגע
ואז עבר חודשים מPCT אמרתי טוב אני יעשה בדיקות דם כבר לא עשיתי הרבה זמן אולי שנתים
בבדיקות הטסט' שלי היה נמוח מנורמל
טוב הרופא אמר עוד חודש תעשה עוד פעם וניראה מה עשיתי והיה שיפור קטן הטסט עלה קצת
הוא אמר שעוד כמה חודשים נעשה עוד פעם בדיקות דם והכל עד אז יחזור לנורמל
~מה אני בא לגיד פה שבאותו רגע שראיתי את טסט שלי נמוך זה היכנס אותי לסרטים אולי הייה לי בעיות לביא ילדים אולי זה ואולי זה אבל אחרי שהייתי הצל רופא מומכה הוא אמר שהכל היה בסדר זה הירגעה אותי~
ומה שחדש לא לכחתי חומרים כבר חצי שנה ולא איתמנתי 3חודשים ועכשיו שאני מנסה לחזור לאימון במכון אני לא מצליח ופיתוח גוף הייה החיים שלי מגיל 15 ועכשיו שאני מיסתכל אל הצמאי אני בדיכאון כילו אני אומר זה לא שווה בלי לכחת סטרואדים ומצד שני אני אומר לא שווה לכחת סטרואדים כי אולי זה יעשה לי בעיות אם לביא ילדים במשך ?
ובדוגרי אני מת לכחת איזה סייקל מסה לחורף של דיבול + סוסטנון אבל פוחד
מה אתה חושבים ? ומה אתה ממליצים לי לעשות ? אני סתם פחוד יותר מידי ?