אחר רגע של מחשבה סטרואדים?

DEKA300

משתמש מתחיל
151
5
נק' מוניטין:
9
151
5
מה קורה אחים
---מצטער על שגיאות כתיב יש לי בעיה רצינית בכתיבה ----

רציתי לשתף אותכם בכמה דברים

בגיל 19 לכחתי פעם ראשונה סטרואדים אחרי 3 שנים של אימון בחדר כושר

עשיתי סייקל של מתן וטסט אחרי חודש וחצי ואז עשיתי גשר לטסט + ווינסטרול + פרימו + מסטרון לחודשים
עשיתי הפסקה של חצי שנה ואז חזרתי לעוד סייקל מסה ועוד סייקל של חיטוב

הסייקל מסה השני הייה סוסטנון . דיבול . דקה . הייה טוב דרך הגב
אחרי זה גשר לסייקל חיטוב טסט . פרימו + ווסינטל + מסטרון

ואז התחלתי לפחד קצת גם ביגלל במשך הזמן שהייתי אל סייקלים הייתי ניראה טוב מסה מפחידה סוג של חלום שאתה מגשים ואז ניכנס הקטע שה זה כמו סם אתה אוהב את זה
נותן כוח נותן מסה נותן הרגשה טובה כמו מלך הייתי מרגיש באותו רגע

ואז עבר חודשים מPCT אמרתי טוב אני יעשה בדיקות דם כבר לא עשיתי הרבה זמן אולי שנתים
בבדיקות הטסט' שלי היה נמוח מנורמל
טוב הרופא אמר עוד חודש תעשה עוד פעם וניראה מה עשיתי והיה שיפור קטן הטסט עלה קצת

הוא אמר שעוד כמה חודשים נעשה עוד פעם בדיקות דם והכל עד אז יחזור לנורמל

~מה אני בא לגיד פה שבאותו רגע שראיתי את טסט שלי נמוך זה היכנס אותי לסרטים אולי הייה לי בעיות לביא ילדים אולי זה ואולי זה אבל אחרי שהייתי הצל רופא מומכה הוא אמר שהכל היה בסדר זה הירגעה אותי~

ומה שחדש לא לכחתי חומרים כבר חצי שנה ולא איתמנתי 3חודשים ועכשיו שאני מנסה לחזור לאימון במכון אני לא מצליח ופיתוח גוף הייה החיים שלי מגיל 15 ועכשיו שאני מיסתכל אל הצמאי אני בדיכאון כילו אני אומר זה לא שווה בלי לכחת סטרואדים ומצד שני אני אומר לא שווה לכחת סטרואדים כי אולי זה יעשה לי בעיות אם לביא ילדים במשך ?

ובדוגרי אני מת לכחת איזה סייקל מסה לחורף של דיבול + סוסטנון אבל פוחד

מה אתה חושבים ? ומה אתה ממליצים לי לעשות ? אני סתם פחוד יותר מידי ?

א. תעשה בדיקות דם ותוודא שהכל תקין.
ב. לאחר מכן תקרא את המדריכים שיש בפורטל ובפורום הנ"ל על מנת לקבל ידע רציני ושאני אומר רציני אני מתכוון רציני, כי סטרואידים זה לא קריאטין.
ג. לאחר שאתה חושב שיש לך את הידע תרשום את הסייקל שאתה חושב לעשות ואנשים שיש להם ניסיון עם הדברים האלה יעזרו לך.

בהצלחה,

כמה דברים:
1-נוציא אותך מהפרנואיוט שלך להביא ילדים אתה תביא אתה יכול להיות בטוח ,יש לך מושג כמה אנשים יש בעולם שבאופן ט-ב-ע-י יש להם רמות טטסטרון נמוכות בדם?וכמה אנשים בעולם יש להם באופן ט-ב-ע-י בעיות של אי אונות(מקווה שרשמתי טוב)ובעיות להכניס נשים באופן טבעי להריון ולמרות הכול אנחנו לא בימי הביניים והיום לכול דבר יש תרופה ודרך שככה להביא ילדים אתה תביא פשוט תעשה מנוחה גדולה מסייקלים וכמו שאומרים תן לזמן לעשות את שלו אני מבטיח לך שעוד חצי שנה תעשה בדיקות דם (כמובן שלא תעשה סייקל עד אז) ואתה תראה רמות בנורמה +\- (אני בכוונה רושם +\- כי סטרואידים זה לא המרכיב היחיד שקובע רמות טטסט בגוף יש עוד המון פרמטרים אפחד לא חי חיים בריאים תאכלס כולם מעשנים שותים אוכלים גאנק' וכו ואלו דברים שבצורה כזו או אחרת בסופו של דבר גם משפיעים על הרמות טטסט כמובן שוב לא כמו סייקל אבל הבנת תנקודה)
עם לדוראין יאטיס ארנולד ושאר מרי אולמפיה מזמנים כאלו ואחרים יש ילדים תיהיה בטוח שגם לך יהיה.

2-להבא תתכנן את הסייקלים שלך יותר נכון ויותר בקצועיות נכון בסייקל מרגישים כמו סופרמן והכי כייף וקל לקפוץ מסייקל לסייקל אבל ואללה צריך לעשות דברים חכם תחכנן סייקל חכם PCT כמובן נכון וכמובן מנוחות בין סייקלים שזה פשוט MUST!!!!!)

בהצלחה בהמשך

נערך לאחרונה:
כמה דברים:
1-נוציא אותך מהפרנואיוט שלך להביא ילדים אתה תביא אתה יכול להיות בטוח ,יש לך מושג כמה אנשים יש בעולם שבאופן ט-ב-ע-י יש להם רמות טטסטרון נמוכות בדם?וכמה אנשים בעולם יש להם באופן ט-ב-ע-י בעיות של אי אונות(מקווה שרשמתי טוב)ובעיות להכניס נשים באופן טבעי להריון ולמרות הכול אנחנו לא בימי הביניים והיום לכול דבר יש תרופה ודרך שככה להביא ילדים אתה תביא פשוט תעשה מנוחה גדולה מסייקלים וכמו שאומרים תן לזמן לעשות את שלו אני מבטיח לך שעוד חצי שנה תעשה בדיקות דם (כמובן שלא תעשה סייקל עד אז) ואתה תראה רמות בנורמה +\- (אני בכוונה רושם +\- כי סטרואידים זה לא המרכיב היחיד שקובע רמות טטסט בגוף יש עוד המון פרמטרים אפחד לא חי חיים בריאים תאכלס כולם מעשנים שותים אוכלים גאנק' וכו ואלו דברים שבצורה כזו או אחרת בסופו של דבר גם משפיעים על הרמות טטסט כמובן שוב לא כמו סייקל אבל הבנת תנקודה)

2-להבא תתכנן את הסייקלים שלך יותר נכון ויותר בקצועיות נכון בסייקל מרגישים כמו סופרמן והכי כייף וקל לקפוץ מסייקל לסייקל אבל ואללה צריך לעשות דברים חכם תחכנן סייקל חכם PCT כמובן נכון וכמובן מנוחות בין סייקלים שזה פשוט MUST!!!!!)

בהצלחה בהמשך

אין אונות - כיוון שרשמת סוגריים חשבתי שתרצה לדעת איך מבטאים זאת נכון, לא בקטע של לתקן ולגרום לעלבון.

תראה,

אין לי כאן שום מטרה לבאס אותך או לרדת עליך, אבל רואים שעשית לא מעט טעויות. אין מה לעשות כרגע ולא בוכים על חלב שנשפך.

אין מה לעשות, פיתוח גוף זה ספורט "בוגדני", אם לא מתמידים זה מה שקורה.
לפי דעתי, תתחיל להתאמן טבעי, תחכה עם הסייקל. תעשה שוב בדיקות דם ותראה מה התוצאות של הטסטוסטרון בדם, תתכנן סייקל נכון, כוריגון במהלך כל הסייקל, PCT נכון.
אין קיצורי דרך ולא לחסוך בכסף על PCT וכוריגון.

בלי שום גשרים או התחכמויות למיניהן, אתה לא מתחרה מקצוען.

שיהיה בהצלחה!

תנסה לייצב את עצמך טבעי
תציב מטרות של משקלי עבודה בתרגילי בסיס
לך על תוכנית טובה כמו 5X5 מדקאו / טקסס מטוד
הם יביאו אותך למשקלים יפים

תראה שאתה יכול להתקדם לא רע עם תוכנית כזו
אחרי שתרוץ על זה ותגיע למטרות שלך תחליט

לדעתי הכנסת מלא חומרים סתם, אבל אין מה לעשות
לפחות תתחיל לעשות דברים בשכל מעכשיו
בהצלחה
הכי חשוב צא מהבעסה

מה הנתונים הנתונים (משקל גובה אחוז שומן )שלך היו אחריי הסייקלים ואחריי ההפסקה (כלומר היום ) מעניין אותי כמה משקל איבדתה

הטעות הכי גדולה היא להפוך את הסטרואידים מ-בונוס לבסיס של כל התכנית

תתאמן כמו שצריך ורק כשתדרוך במקום, והרבה זמן, תשקול להשתדרג, ואין מה לגעת בחומרים בגיל 19, הגוף בתקופה הזאת נותן תוצאות מטורפות גם בלי חומרים.

לגבי המשפט האחרון שלך, אתה צודק אבל, אנשים לא מבינים. אני מכיר מישהו בחדר כושר שאחרי חצי שנה של אימון לקח סייקל, הוא עוד רצה אנדרול. מי שמכר לו בסוף שיכנע אותו לקחת רק טסט ודיבול. הוא בן 19.

זה גיל שלא חושבים בו בכלל, רק אחרי שרואים את התוצאות של הבדיקות דם, אומרים למה לקחתי, איזה טעות עשיתי.
מה שתגיד להם לא יעזור לך.

ומה שיותר גרוע אחרי הבדיקות דם זה שמי שעשה סייקל והפסיק יגלה אחר כך שהעליה הטבעית פתאום הרבה יותר קשה וקורעים תתחת על כל גרם

אל תיגע בשום דבר אלוהים יודע איזה נזקים גרמת לעצמך!
תתחיל לקרוא ספרים תפתח את השריר הכי חשוב בגוף. אולי כך גם תכתוב ללא שגיאות כתיב.
תתחיל לבנות את החיים שלך כמו שצריך, תעשה בדיקות גופניות פעם במספר חודשים כדי לראות שהגוף שלך חוזר לדרך המלך.
אלוהים ברא אותנו בצורה מסויימת וזה מה שאנחנו אין צורך לשנות את זה בעזרת כל הסמים הללו, אתה כולך חובבן אין ולו סיבה אחת בעולם שתשכנע אותי שמגיע לך להשתמש בסטרואידים.

אני לא מאמין שאפשר לעלות במישקל טיבעי אחריי סייקל , העלייה תבוא רק מסייקלים

המשקלים שהבחור הרים לא קרובים לסף הגנטי שלו
למה שלא יוכל להתקדם ?

הוא לא עבד בתוכנית כוח ומיצה התקדמות ליניארית מאימון לאימון/משבוע לשבוע

רק אם אתה משתמש בחומרים קרוב לסף הגנטי שלך אז אתה לא יכול להתקדם בלעדייהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית