הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לחזור לריצות אבל יש בעיה לא ממש פיזית.

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
אני רוצה להתחיל לעשות ריצות ארוכות.
לפני כמה חודשים הייתי עושה ריצות ארוכות של 10 ק"מ(השיא 49 דקות) בערך ומסדק של העצם הזנב לא יכולתי לרוץ הרבה ועכשיו אני רוצה להתחיל שוב תריצות הארוכות.
יש בעיה בריצות שהיא לא בדיוק הכושר.
לפי הכושר אני מרגיש שאני יכול לרוץ 5 ק"מ בקצב איטי(6דקות לק"מ) אבל אני דיי בטוח שארגיש לחץ בראש פיתאום.
אני לא זוכר איך הייתי רץ תמיד 4 פעמים בשבוע בערך והייתי מרגיש פצצה עם אדרנלין כי הייתי פעם אחת באדרנלין בלי ריצות רצתי 2000 בכיף ומרוב ההתלהבות הייתי על רגל אחת וקופץ עם כל מיני שטויות.
איך בכללי לאכול טוב כדי להיות רענן ובאדרנלין לריצות שלא יהיה לי פיתאום לחץ בראש במקום קושי ברגליים או בריאות?
זה לא שניסתי וקרה לי אבל אני לא רוצה שזה יקרה ממש.
גם שיחקתי כדורסל וממש רצתי המון ולא התעייפתי אחרי שעה.
איך להיות יותר חזק מנטלית בריצה ארוכה שלהיות באדרנלין שמח ולא לבוא לריצה עם לחץ בראש או משהו.

מקווה שהבנתם אותי כי אני חושב שסיבכתי אותכם תגידו אם הבנתם אם לא אז תכתבו מה לא הבנתם או שתנסו לעזור לי להסביר את עצמי.
למה לא עונים

למה לא עונים
כי הנושא שלך סלט אחד גדול עם הרבה פרטים לא רלוונטים. אני אישית לא הבנתי מה אתה שואל. איך לא לבוא לריצה עם לחץ בראש? איזה לחץ? נפשי? פיזי? כואב לך הראש בעת הריצה? לא הבנו ולכן לא ענינו.

• פותח/ת השרשור
כי הנושא שלך סלט אחד גדול עם הרבה פרטים לא רלוונטים. אני אישית לא הבנתי מה אתה שואל. איך לא לבוא לריצה עם לחץ בראש? איזה לחץ? נפשי? פיזי? כואב לך הראש בעת הריצה? לא הבנו ולכן לא ענינו.
בזמן הריצה שפיתאום מרגיש לחץ דם בראש.
רצתי במכה 5 ק"מ 29 דקות(קצב איטי) אחרי שלא רצתי שלושה חודשים.
זה גרוע ככה ישר אני לא הרגתי את עצמי אבל זה היה במכה 5 פיתאום 5 ק"מ.
בתחילת הריצה(קילומטר ראשון) כאב לי צד שמאל הראש קצת אבל אחרי 2 קילומטר עבר לי הכל והרגשתי סבבה.

רצתי במכה 5 ק"מ 29 דקות(קצב איטי) אחרי שלא רצתי שלושה חודשים.
זה גרוע ככה ישר
אמרת מה הבעיה בעצמך! 🤬
פשוט תתחיל לרוץ בהדרגה (תתחיל מחדש עם אימונים קלים וקצרים) ולא מ-5 קילומטר אחרי הפסקה של 3 חודשים!
זה לא משנה מה אתה מרגיש שאתה מסוגל, כי לא רצת שלושה חודשים!
אם התופעה ממשיכה להופיע באימונים קלים וקצרים תראה רופא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית