הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחילה בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
אני טסה לחו''ל ביום חמישי הזה ואמא שלי הבטיחה לי שאיך שאנחנו נחזור היא תרשום אותי לחדר כושר
עד היום הייתי מתאמנת בבית ועשיתי את המקסימום שאני יכולה אבל בחדר כושר אני חושבת שאוכל באמת להשיג את התוצאות שאני רוצה
עכשיו השאלה שלי- בגלל שבחו''ל אני לא אתאמן ואני אהיה בערך איזה 10 או יותר ימים שבהם לא אתאמן
האם זה יזיק? אני אאבד מסת שריר? אני גם לא אעקוב אחרי התפריט שלי בעשרה ימים האלה ואני לא יודעת כמה קלוריות וחלבון וכל שאר אבות המזון אני אוכל
אבל ממה שהבנתי באתר אין שום בעיה פעם אחת בחו''ל ''להתפרע'' קצת ולהרשות לעצמי .. זה נכון? אני לא אפגע במה שהשגתי עד כה?

אל תעלבי או משהו אבל זה לא שעד עכשיו התאמנת רציני וצברת מסת שריר מכובדת(עד כמה שאישה בכללי וילדה בפרט בגיל שלך יכולה להשיג) מי יודע מה

סה"כ שבוע וחצי לא יהרגו אותך ואת יכולה טיפה לשחרר, אל תשכחי שזה לא משהו שאת עושה כל הזמן(לטוס לחו"ל)

• פותח/ת השרשור
אל תעלבי או משהו אבל זה לא שעד עכשיו התאמנת רציני וצברת מסת שריר מכובדת(עד כמה שאישה בכללי וילדה בפרט בגיל שלך יכולה להשיג) מי יודע מה

סה"כ שבוע וחצי לא יהרגו אותך ואת יכולה טיפה לשחרר, אל תשכחי שזה לא משהו שאת עושה כל הזמן(לטוס לחו"ל)
זה בסדר גם אני חשבתי על זה כשכתבתי את השאלה
אבל פשוט שגם מה שהשגתי עד עכשיו עבדתי בשבילו ממש ממש קשה
וזה פגע בי גם עם החברים והמשפחה (פגע מהרבה מאוד בחינות) וגם פיזית קרעתי את עצמי כמו מטומטמת
חח אז..

• פותח/ת השרשור
אם כבר מכונים בפ"ת ומסה תבדקי את הרקולס.

@nlr666 תוכל לייעץ לילדה ?
אני כבר לא כל כך יכולה לבדוק מכונים אחרים כי אני נרשמת עם חברה והיא כבר נרשמה
ומחכה לי שארשם כי אנחנו תלויות אחת בשנייה- זה התנאי של ההורים אם מישהי אחת לא נרשמת גם השנייה
לכן .. כבר די קבעתי שארשם למכון הזה

אבל פשוט שגם מה שהשגתי עד עכשיו עבדתי בשבילו ממש ממש קשה
וזה פגע בי גם עם החברים והמשפחה (פגע מהרבה מאוד בחינות) וגם פיזית קרעתי את עצמי כמו מטומטמת
חח אז..

אל תדאגי, את תהני בחו"ל ושבוע/שבועיים אחרי שתחזרי לארץ עם התפריט והאימונים את תחזרי לעצמך ותשכחי לגמרי שנאלצת לקחת הפסקה מהאימונים...

• פותח/ת השרשור
אם אפשר לשאול למה העיפו אותך?

זה לא ברור ? כי הוא עשה דדליפט ששבר לו ת'גב, עם 5 פלטות, שבר להם ת'רצפה, צרח לפני כל סט ובמהלך סט, והכי גרוע - אין לו קוביות עחי

אם אפשר לשאול למה העיפו אותך?
כבר שנאו אותי על כל העניין של המגנזיום
ובנוסף העפתי שם 150 קילו לאחור בכשל סקוואט (ואחרי זה עשו טובה שהביאו כלוב לא מתכוונן)
ואחרון אחרון חביב,המחיר,רק אציין שאני משלם כמעט חצי ממה ששלמתי שם

את מתאמנת/התאמנת שם?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית