הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוא עושה את הדדליפט נכון?

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
עזבו מי זה (הבנתי גם שהוא היה בפורום ולא קיבל תגובות אוהדות בלשון המעטה) אבל בכל מקרה תחשבו שזה מישהו שאתם לא מכירים ואתם צריכים לבדוק את הטכניקה שלו.
עזבו מה שהוא אומר קודם פשוט תעבירו ל 7:38 ותתנו חוות דעת על הטכניקה של הדדליפט

?

• פותח/ת השרשור
מתחיל עם ישבן נמוך והמוט רחוק מהגוף ברגע שהמוט מגיע לברך ומעלה.
והירידה שלו נכונה? (לפי מה שאני רואה הוא מוציא את הנעילה יורד עם האגן עד הברך ואז "יושב" כשהוא מכופף ברכיים. ככה עושים?)

והירידה שלו נכונה? (לפי מה שאני רואה הוא מוציא את הנעילה יורד עם האגן עד הברך ואז "יושב" כשהוא מכופף ברכיים. ככה עושים?)
הירידה נראית בסדר,
אין הרבה מה להתעסק עם הירידה בדדליפט, אפשר לנחות עם המוט על הריצפה (כלומר הוא לא מושך אותך אתה כאילו זורק אותו אבל בלי לעזוב אחיזה)

• פותח/ת השרשור
עזוב את הדדליפט תיראה את הסקוואט שלו
כמה הוא גרוע? הדבר שאני יכול לראות הוא שהוא לא שובר מקביל אבל אני לא כל כך מבין אני רק מתחיל ללמוד את הטכניקה של התרגילים המורכבים

נתחיל בזה שהזה מאחורה מחבק אותו ולוקח מימנו חלק גדול מהחזרות , לאחר מיכך שהוא מוציא את הישבן שלו
ושלוש זה שהוא עושה פשוט חצאי חזרות במיקרה הטוב

מה הבעיה עם ישבן נמוך? גם אלן ארלל עושה את זה לא טוב אם כך?

הבחור בסרטון שהבאת שומר את המוט קרוב לגוף כל התנועה למרות הישבן הנמוך, וזה די מזכיר סטאפ של קלין.
אני אישית לא אוהב את הטכניקה הזאת, מעדיף שהאמסטרינגס יהיו דומיננטיים יותר.
בכל מקרה כמו בכל תרגיל, אין דרך אחת לבצע. נקודה שאי אפשר לוותר עליה זה המוט קרוב לגוף כל התנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית