הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון מצב

• פותח/ת השרשור
20160713_140351.jpg

20160713_140342.jpg

ואי, נראה מדהים!
אם לשפוט, אתה בפיזיק מעולה בשיא שלך..!
ראיתי תמונות עבר שלך מזמני חיטוב לפני סייקל ראשון וגם מזמן הסייקלים ופשוט ההבדלים שמיים וארץ!

אני מבין שאתה משתמש בזנקו? גם אני, וכמו שאמרתי באשכול שהתייעצתי איתך לגבי כך, כבר חצי סייקל חיטוב מאחורי (שבוע 5 מתוך 10 עומד להסתיים), ופשוט מרגיש נפלא! כוח נשמר (אין כמו לשמור על כוח בחיטוב, בעיקר לפאוורליפטר), מאסת שריר נקייה גם ומה שיורד זה נטו נוזלים עודפים ושומן... ממש "לפי הספר"! משלב פרופ, טרן קצר - כל יומיים והכנסתי קלן ו-וינסטרול לפני שבוע לפוש חזק אחרון

• פותח/ת השרשור
מה ההיקיפים שלך ומהשקל אחוז שומן כמה סייקלים עשית או שזה לא לפה?
3 סייקלים
ראשון היה ביוני-אוגוסט לפני שנה - סייקל מאסה 500mg טסט אנתת ל-12 שב'
שני ושלישי היו במסגרת בלאסט&קרוז, מנובמבר שנה שעברה ועד אפריל השנה:
1. חיטוב - 150mg טסט פרופ/100mg טרן קצר - אלו כל יומיים. 60mg אפיסטן כל יום למשך 6 שב'
2. מאסה - 875mg טסט אנתת כל שבוע, 100mg ננדרולון פיניל, 100mg מאסטרון פרופ - אלו היו כל יומיים. 40mg מתיל סטנבולון כל יום למשך 5 שב'

היקפים לא כל כך מודד....יד 45.5-46
גובה 170
משקל 87

• פותח/ת השרשור
ואי, נראה מדהים!
אם לשפוט, אתה בפיזיק מעולה בשיא שלך..!
ראיתי תמונות עבר שלך מזמני חיטוב לפני סייקל ראשון וגם מזמן הסייקלים ופשוט ההבדלים שמיים וארץ!

אני מבין שאתה משתמש בזנקו? גם אני, וכמו שאמרתי באשכול שהתייעצתי איתך לגבי כך, כבר חצי סייקל חיטוב מאחורי (שבוע 5 מתוך 10 עומד להסתיים), ופשוט מרגיש נפלא! כוח נשמר (אין כמו לשמור על כוח בחיטוב, בעיקר לפאוורליפטר), מאסת שריר נקייה גם ומה שיורד זה נטו נוזלים עודפים ושומן... ממש "לפי הספר"! משלב פרופ, טרן קצר - כל יומיים והכנסתי קלן ו-וינסטרול לפני שבוע לפוש חזק אחרון
תודה רבה לך!
אכן, גם אני, לעיתים, מתרפק על תמונות עבר ומתרצה למול התוצאות שהצלחתי להשיג בשנה האחרונה.
יש מוטיבציה פנימית שחייבים תמיד לשמור - לא כל הזמן לסביבה או לאנשים נייטרליים יהיה משהו חיובי להגיד.
מידת האובייקטיביות חייבת גם היא להישמר, אחרת עלולים להיכנס למצבים לא נעימים (בעיקר מנטאליים), ובכך לפגוע בגוף (מאסה קיצונית וחיטוב קיצוני - Been There, Done That).

לגבי זנקו - בהחלו מסכים ושמח שעוד משתמשים מרוצים.
בהצלחה גם לך בסייקל, ובכלל

נראה טוב עוד יותר אפילו במציאות, בהחלט מהיותר מרשימים שאי פעם יצא לי לראות. מעולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית