הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה להוסיף לתפריט

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן, נתקעתי במשקל ואני רוצה להוסיף לתפריט אוכל אבל לא יודע מאיזה אב מזון

שוקל 70 על 1.69 מטר

קלוריות : 2950
חלבון: 214 (מתוכם 162 מהחי)
פחמימה: 288
שומן: 110

אני מעדיף לא להפריז בפחמימות כי אני לא רוצה להיות נוזלי בקיץ, אז איך אפשר להוסיף 150 קלוריות לתפריט?

מוזר שאתה לא עולה במשקל על כמות כזו של קלוריות
איך האימונים שלך נרראים? (כוח ואירובי אם יש)
אורח חיים כללי?
האם אתה מחשב במדוייק את כמות הקלוריות? לעיתים יש הרבה טעויות בהתבססות על מחשבוני תזונה

• פותח/ת השרשור
מוזר שאתה לא עולה במשקל על כמות כזו של קלוריות
איך האימונים שלך נרראים? (כוח ואירובי אם יש)
אורח חיים כללי?
האם אתה מחשב במדוייק את כמות הקלוריות? לעיתים יש הרבה טעויות בהתבססות על מחשבוני תזונה
מחשב במדויק (שוקל מזון הכל מדויק)
3 אימוני כח
2 אימוני פוטבול שכוללים ספרינטים

אבל בלי קשר במסה הקודמת הייתי על 3600 קלוריות ועליתי בקצב של חצי קילו ובחיטוב הייתי על 2200 קלוריות בלי אירובי וירדתי בקצב של 500-1000 גרם בשבוע

במסה הזאת אני רוצה לעלות בקצב של 200 גרם בשבוע מסיבות אישיות

בקשר למה שאפשר להוסיף, להוסיף עוד 10 גרם שומן יהיה מוגזם?
אני גם לא רוצה להפריז עם פחמימות בגלל שיש לי אקנה וזה מחמיר לי את המצב

• פותח/ת השרשור
תוסיף פחמימה אין מניעה
מבחינתי יש מניעה (בגלל האקנה שפחמימות מחמירות לי, ובגלל שאני רוצה להיות בקיץ הזה כמה שיותר "יבש")
עוד 15 גרם שומן יהיו מוגזמים?
אם כן למה זה גורם כמות כזאת גדולה?

מבחינתי יש מניעה (בגלל האקנה שפחמימות מחמירות לי, ובגלל שאני רוצה להיות בקיץ הזה כמה שיותר "יבש")
עוד 15 גרם שומן יהיו מוגזמים?
אם כן למה זה גורם כמות כזאת גדולה?
העניין הוא שגם לאחר הוספת עוד שומן אתה תתקע במשקל, במוקדם או במאוחר. ואז מה? תוסיף עוד שומן? וחלבון יש לך בשפע. אז רק פחמימה. לגבי אקנה לא חושב שיש קשר בינה לבין פחמימה. תבדוק זאת מול רופא עור

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שגם לאחר הוספת עוד שומן אתה תתקע במשקל, במוקדם או במאוחר. ואז מה? תוסיף עוד שומן? וחלבון יש לך בשפע. אז רק פחמימה. לגבי אקנה לא חושב שיש קשר בינה לבין פחמימה. תבדוק זאת מול רופא עור
בדקתי, אמר לי להוריד מוצרי חלב ובאמת יש שיפור ובחיטוב כשהורדתי פחמימות היה גם שיפור אבל ברגע שהחזרתי את הפחמימות חזר האקנה.
לבנתיים לפחות אני מעדיף להוסיף שומן עד שיגמר הקיץ ( לא מתכנן בכל מקרה לעבור את ה75 קג כי אני מתאמן ליום סיירות ולא רוצה להיות כבד מידי שם)

אבל השאלה אם 125 גרם שומן זה מוגזם?
או אפילו להוסיף נגיד 5 שומן ו15 פחמימה

בדקתי, אמר לי להוריד מוצרי חלב ובאמת יש שיפור ובחיטוב כשהורדתי פחמימות היה גם שיפור אבל ברגע שהחזרתי את הפחמימות חזר האקנה.
לבנתיים לפחות אני מעדיף להוסיף שומן עד שיגמר הקיץ ( לא מתכנן בכל מקרה לעבור את ה75 קג כי אני מתאמן ליום סיירות ולא רוצה להיות כבד מידי שם)

אבל השאלה אם 125 גרם שומן זה מוגזם?
או אפילו להוסיף נגיד 5 שומן ו15 פחמימה
אני מאמין שהפחמימה היא לא הגורם היחידי לאקנה
והמה גם שיש טיפול תרופתי לכך (משחה/כדורים כד')
להוריד לקטוז וכד' זו המלצה כללית והיא עשויה לעזור, אבל לא כתחליף לצריכה מספקת של פחמימה
לדעתי בקש ממנו משהו תרופתי נגד כך, יש תכשירים שעוזרים
והוסף פחמימה ולא שומן. אין משהו רע בשומן ואין בדיוק גבול. אבל כדי להתקדם באמת במשקל פחמימה הוא המרכיב שהכי תורם לכך

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שהפחמימה היא לא הגורם היחידי לאקנה
והמה גם שיש טיפול תרופתי לכך (משחה/כדורים כד')
להוריד לקטוז וכד' זו המלצה כללית והיא עשויה לעזור, אבל לא כתחליף לצריכה מספקת של פחמימה
לדעתי בקש ממנו משהו תרופתי נגד כך, יש תכשירים שעוזרים
והוסף פחמימה ולא שומן. אין משהו רע בשומן ואין בדיוק גבול. אבל כדי להתקדם באמת במשקל פחמימה הוא המרכיב שהכי תורם לכך
אני מטופל בכדורים שלא עוזרים (לא יכול לקחת ראקוטן)
ומה עם הסיבה של הנוזלים?
אני רוצה להשאר "יבש" בקיץ

אני מטופל בכדורים שלא עוזרים (לא יכול לקחת ראקוטן)
ומה עם הסיבה של הנוזלים?
אני רוצה להשאר "יבש" בקיץ
אתה מתעקש
תנסה לעלות במשקל על ידי הוספת רק שומן כשאתה נתקע
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית