עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובחור?קטונתי, אני בסה"כ בדעה שבחורה אשר קופצת מהר למיטה, יכולה גם להיות לא נאמנה, זה בסה"כ מנסיון החיים הדל שלי 😃
קטונתי מחוכמתכם המופלגת."קטונתי, אני פשוט אשאר בדעה שלי".
אותו ד-ב-ר.ובחור?
קטונתי מחוכמתכם המופלגת.
כל אחד זכאי שתהיה לו דעה, ואני מכבד את שלך ומבין אותה, אך עם זאת מחליט להשאר ולדבוק בשלי.
אותו ד-ב-ר.
אנחנו אחד של השנייה.
זוג זה שני אינדיבידואלים ששייכים לעצמם ,שבוחרים להיות יחד, ולא שני אנשים ששייכים אחד לשני.
אני די בטוח שבעידן המודרני נשים יעדיפו לא להיחשב כחפץ, ולא להיות "משוייכות" לגבר.
אני מבין שעשית מחקר בנושא? שתף אותי מאיפה הידע העשיר במה נשים צריכות\רוצות.זה שיש אופנה כיום להיות "שווה" לגבר זה לא אומר שהפסיכולוגיה הנשית השתנתה, הן עדיין אותו דבר כמו שהן היו תמיד רק שמושפעות מהמדיה ומהפמיניזם המטומטם. מה שהן רוצות אולי השתנה אבל מה שהן צריכות תמיד ישאר אותו דבר.
אני מבין שעשית מחקר בנושא? שתף אותי מאיפה הידע העשיר במה נשים צריכות\רוצות.
יש הבדל בין אנשים תלותיים לבין כאלה שרוצים להיות משוייכים.ספרים, ניסיון אישי, ניסיון של אחרים, מה שאני רואה מסביב. כל זה נמצא מסביבך.
יש הבדל בין אנשים תלותיים לבין כאלה שרוצים להיות משוייכים.
בסוריה מתקיים שוק עבדים ושפחות, שם הנשים בהחלט משוייכות לגברים.
אני באמת לא יודע מאיפה אתה מביא את הדעות החשוכות האלה, מצטער.לאא.. אני לא מתכוון באמת לכך שהן רוצות להיות חפץ כמו אצל הערבים
אני אסתדר גם בלעדיה ותודה רבה על הסקסאתה כן מבין אבל, שאם לבחורה יש דעה שונה משלך לגבי סקס, אז יוצא שאתה סתם מסווג אותה כ"יכולה להיות לא נאמנה" בגלל הדעה שלך, כן?
האם אתה מסכים שההתניה שאלי מציג מייצגת את הפטריארכיה השלטת?"קטונתי, אני פשוט אשאר בדעה שלי".
בהחלט, הכוונה שלי הייתה עדות לאיפוק בבחורה ובנוסף רמת קרבה שהיא רוכשת במהירות מסויימת לפרטנר.האם אתה מסכים שההתניה שאלי מציג מייצגת את הפטריארכיה השלטת?
תוקף הטענה שלו הוא מה שמייצר את המציאות שהוא מדבר עליה, משום שהחברה מצווה על האישה איפוק, ולכן:
אם אישה היא מינית במיוחד = היא בעלת פחות עכבות מרעותה = יותר מועדת לפורענות
הטבע ברא את הגבר כך שיפזר את הזרע שלו כמה שיותר, ובגלל זה גבר שואף תמיד לחופש, ולכן הוא רוצה לזיין כמה שיותר נשים ומתקשה להתאהב בבחורה.
והבחורה נבראה כך שהיא נמשכת לגבר כמה שיותר חזק כי היא רוצה שהוא יקח עליה חסות וידאג לה, ולכן אומרים שבחורה שאוהבת באמת לא רואה אף גבר אחר ממטר (זה קורה במידה והגבר שלה מתנהג כמו גבר ועושה למענה את מה שהוא אמור לעשות למענה בתכלס)
וזה מוביל למסקנה -> בחורה שנותנת לכל אחד זה שווה ערך לגבר שמתאהב בכל אחת, ובמילים אחרות זה פשוט לא מושך, ומשדר תלותיות וחולשה.
למה? כי כמו שלגבר אין סיבה להתאהב בכל אחת, ככה לבחורה אין סיבה לתת לכל אחד. (זה נוגד את הטבע של היצורים האלה)
ולכן זה לא שהחברה מצווה על נשים איפוק, זה פשוט שאם מסביבך יתהלכו בחורות שנותנות לכל אחד אז אתה כגבר לא תוכל להישאר עם אף אחת מהן, אתה תזיין ותזיין ועם הבחורות אף אחד לא ירצה להישאר. זה למה הכל מתנהל כמו שהוא מתנהל.
לא יודע מה איתכם, אני מאמין בזה, וזה מאוד הגיוני..
הטבע גם ברא דינוזאורים אבל אני לא רואה אותם מסתובבים פה היום , לפחות לא ברמת החייל....
זה כי הם מתו. אבל אם הם היו חיים אז כנראה שהם עדיין היו מתנהגים כמו דינוזאורים... ;)