הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משתעמם מבחורות

• פותח/ת השרשור noname
  • פורסם בתאריך
ומה לגביי אבולוציה? אנחנו עדיין מתנהגים כמו קופים?

לא. אבל אבולוציה זו הדרך של הטבע לתת לך סיכוי להסתגל לשינוי שקרה, על מנת לעזור לך לשרוד. (הכוונה שאבולוציה מתרחשת רק לכיוון שעוזר ליצור ולא להפך)
ואני לא חושב שאישה גברית עוזרת לך לשרוד. וגם גבר נשי לא עוזר לאף אחד לשרוד. ועובדה שהשינוי המודרני ביחסי כוחות הללו גורם ליותר ויותר גברים ללבוש נעלי בובה ולהתעסק בסלפים וליותר ויותר נשים לנסות להוכיח שיש להן תכונות גבריות. ולכן יותר ויותר מתגרשים, ויותר ויותר גרושות יושבות לך על הבר ומחפשות מי שיקבל אותן. ויותר ויותר נשים צועקות שהן לא זקוקות לגבר בכלל, וכו׳

אז אולי קרתה אבולוציה שכלית אבל לא ביולוגית. ולכן מבחינת היגיון אנשים אומרים שהם רוצים משהו אחד אבל מרגישים משהו אחר.

נערך לאחרונה:
לא. אבל אבולוציה זו הדרך של הטבע לתת לך סיכוי להסתגל לשינוי שקרה, על מנת לעזור לך לשרוד. (הכוונה שאבולוציה מתרחשת רק לכיוון שעוזר ליצור ולא להפך)
ואני לא חושב שאישה גברית עוזרת לך לשרוד. וגם גבר נשי לא עוזר לאף אחד לשרוד. ועובדה שהשינוי המודרני ביחסי כוחות הללו גורם ליותר ויותר גברים ללבוש נעלי בובה ולהתעסק בסלפים וליותר ויותר נשים לנסות להוכיח שיש להן תכונות גבריות. ולכן יותר ויותר מתגרשים, ויותר ויותר גרושות יושבות לך על הבר ומחפשות מי שיקבל אותן. ויותר ויותר נשים צועקות שהן לא זקוקות לגבר בכלל, וכו׳

אז אולי קרתה אבולוציה שכלית אבל לא ביולוגית. ולכן מבחינת היגיון אנשים אומרים שהם רוצים משהו אחד אבל מרגישים משהו אחר.
אתה מערבב מין עם מגדר, ומגדר זה דבר דינמי.

אתה מערבב מין עם מגדר, ומגדר זה דבר דינמי.

נכון. זה בדיוק מה שאני אומר:

(יש שינוי במגדר אבל לא במין)

איזו בדיוק אבולוציה ביולוגית אתה מצפה שתתרחש?

הטבע ברא את הגבר כך שיפזר את הזרע שלו כמה שיותר, ובגלל זה גבר שואף תמיד לחופש, ולכן הוא רוצה לזיין כמה שיותר נשים ומתקשה להתאהב בבחורה.
והבחורה נבראה כך שהיא נמשכת לגבר כמה שיותר חזק כי היא רוצה שהוא יקח עליה חסות וידאג לה, ולכן אומרים שבחורה שאוהבת באמת לא רואה אף גבר אחר ממטר (זה קורה במידה והגבר שלה מתנהג כמו גבר ועושה למענה את מה שהוא אמור לעשות למענה בתכלס)

וזה מוביל למסקנה -> בחורה שנותנת לכל אחד זה שווה ערך לגבר שמתאהב בכל אחת, ובמילים אחרות זה פשוט לא מושך, ומשדר תלותיות וחולשה.
למה? כי כמו שלגבר אין סיבה להתאהב בכל אחת, ככה לבחורה אין סיבה לתת לכל אחד. (זה נוגד את הטבע של היצורים האלה)

ולכן זה לא שהחברה מצווה על נשים איפוק, זה פשוט שאם מסביבך יתהלכו בחורות שנותנות לכל אחד אז אתה כגבר לא תוכל להישאר עם אף אחת מהן, אתה תזיין ותזיין ועם הבחורות אף אחד לא ירצה להישאר. זה למה הכל מתנהל כמו שהוא מתנהל.

לא יודע מה איתכם, אני מאמין בזה, וזה מאוד הגיוני..

חשוב להאמין בדברים הגיוניים. במיוחד בהסברים מדעיים בשקל תשעים.
האם אתה מסכים שההתניה שאלי מציג מייצגת את הפטריארכיה השלטת?

תוקף הטענה שלו הוא מה שמייצר את המציאות שהוא מדבר עליה, משום שהחברה מצווה על האישה איפוק, ולכן:
אם אישה היא מינית במיוחד = היא בעלת פחות עכבות מרעותה = יותר מועדת לפורענות

אין פטריארכיה שלטת.

אז ה״=״ האחרון בעצם אומר שאישה פחות כנועה למוסכמות חברתיות היא יותר בעייתית?

חשוב גם להתנגד לדברים הגיוניים, במיוחד כשה אתה לא מרגיש בנוח איתם.

למה שאני לא ארגיש בנוח עם הקשקוש הזה? סה״כ הקאת קצת מילים על המקלדת בלי שום ביסוס. לא הפעם הראשונה בפורום, וגם לא הפעם ה-1000. אבל אולי ה״טבע ברא אותך בצורה הזו״. לא אשמתך.

למה שאני לא ארגיש בנוח עם הקשקוש הזה? סה״כ הקאת קצת מילים על המקלדת בלי שום ביסוס. לא הפעם הראשונה בפורום, וגם לא הפעם ה-1000. אבל אולי ה״טבע ברא אותך בצורה הזו״. לא אשמתך.

אני חושב שהדרך שבא אתה/את עונה די ממחיש את החוסר נוחיות. אז אם הדברים שלי לא מבוססים כנראה שאין לך שום סיבה לענות בדרך שבא אתה/את עונה.

אני חושב שהדרך שבא אתה/את עונה די ממחיש את החוסר נוחיות. אז אם הדברים שלי לא מבוססים כנראה שאין לך שום סיבה לענות בדרך שבא אתה/את עונה.

מעניין כמה חשיבות עצמית צריך כדי לחשוב שאתה יכול לכתוב בפורום משהו שיגרום לי לאי נוחות. אבל אני מניח שכל דבר שמסיח את דעתך מהעובדה שאין לך על מה לבסס את הקשקוש למעלה זה סבבה.

מעניין כמה חשיבות עצמית צריך כדי לחשוב שאתה יכול לכתוב בפורום משהו שיגרום לי לאי נוחות. אבל אני מניח שכל דבר שמסיח את דעתך מהעובדה שאין לך על מה לבסס את הקשקוש למעלה זה סבבה.

מעניין כמה חשיבות עצמית צריך כדי לחשוב שאין מישהו בפורום שיכול לכתוב משהו שיגרום לך לאי נוחות. אבל אני מניח שההתקפות האלה מסיחות את דעתך מכך שאין לך איך להפריח את הדברים האלו חוץ מלטעון שהם לא מבוססים על כלום.

חלש זה ההתקפות חסרות המשמעות שלך, וחוסר היכולת שלך לקבל דעה של אדם אחר אם היא נוגדת לשלך.
וכן, התכוונתי ל"להפריך" תודה רבה על התיקון ;)

התקדמות יפה. הסכמנו שזו סה״כ הדעה שלך.

אין פטריארכיה שלטת.

אז ה״=״ האחרון בעצם אומר שאישה פחות כנועה למוסכמות חברתיות היא יותר בעייתית
אם אתה מתנגד לטענה שההבניה החברתית היא שוביניסטית, אז אין דיון.
בהנחה שהטענה שלי נכונה, הרי שהסיכוי לבגידה גדל במקרה של אישיות אימפולסיבית מהממוצע.

השאלה איך אתה מתעלם מהתביעה החברתית את האישה להתנהגות "חסודה".

הטבע ברא את הגבר כך שיפזר את הזרע שלו כמה שיותר, ובגלל זה גבר שואף תמיד לחופש, ולכן הוא רוצה לזיין כמה שיותר נשים ומתקשה להתאהב בבחורה.
והבחורה נבראה כך שהיא נמשכת לגבר כמה שיותר חזק כי היא רוצה שהוא יקח עליה חסות וידאג לה, ולכן אומרים שבחורה שאוהבת באמת לא רואה אף גבר אחר ממטר (זה קורה במידה והגבר שלה מתנהג כמו גבר ועושה למענה את מה שהוא אמור לעשות למענה בתכלס)

וזה מוביל למסקנה -> בחורה שנותנת לכל אחד זה שווה ערך לגבר שמתאהב בכל אחת, ובמילים אחרות זה פשוט לא מושך, ומשדר תלותיות וחולשה.
למה? כי כמו שלגבר אין סיבה להתאהב בכל אחת, ככה לבחורה אין סיבה לתת לכל אחד. (זה נוגד את הטבע של היצורים האלה)

ולכן זה לא שהחברה מצווה על נשים איפוק, זה פשוט שאם מסביבך יתהלכו בחורות שנותנות לכל אחד אז אתה כגבר לא תוכל להישאר עם אף אחת מהן, אתה תזיין ותזיין ועם הבחורות אף אחד לא ירצה להישאר. זה למה הכל מתנהל כמו שהוא מתנהל.

לא יודע מה איתכם, אני מאמין בזה, וזה מאוד הגיוני..
בחורה ששוכבת איתך בדייט ה 2 לא נכנסת בהגדרה של "נותנת לכל אחד" בחורה שנכנסת להגדרה הזאת זה אחת ששוכבת עם כל אחד שהיא מכירה 10 דקות וזה משהו מוריד וקוראים לזה בימינו- שרמוטה (לא שאני או אתה היינו מתנגדים גם לשכב איתה אבל לקשר רציני ברור שלא - בדרך כלל זה בא גם עם לא מעט בעיות אישיות ונפשיות)
בחורה ששוכבת איתך בדייט ה 2 היא סך הכל מאוד מינית ואני לא מבין מה רע בזה

גבר, או שמא עלי לכתוב "זכר" (אבל אמשיך עם "גבר" משום הנוחות) שבתקופה הנוכחית עדיין מחפש אישה כנועה וצייתנית ומאמין שזה הטבע שלהן, לא התקדם במילימטר בהתפתחות שלו.
אם ככה, הרי שבזוגיות שתקום ביניהם:
1. האישה צריכה להיות עקרת בית, או לפחות לעבוד במשרה חלקית כדי שהיא תוכל לטפל בילדים. הוא יגיע הביתה מאוחר, "לעזור" עם הילדים (הרי הוא לא באמת מסוגל ו/או צריך לגדל אותם).
2. הילדים שלו יגדלו לאותה תפיסה וישמרו אותה.
3. אשתו כנראה תלך לפילאטיס, TRX או שקר אחר, כי משקולות זה לא לנשים, אלא לגברים בלבד.
4. סביר שיתגרש מאשתו (בדיוק בכיוון הזה, הרי אין הדדיות) כי היא משעממת אותו.

אני כותב את זה בתור מישהו שבזוגיות מאושרת 18 שנים, 13 מתוכן נשוי, לאישה נהדרת, חזקה, שמאתגרת אותי ותומכת בכל מה שאני עושה (טוב, כמעט, אני בכל זאת ילד עם כסף 😃 ) ועם שני ילדים שאני מאוד אוהב ושמח להיות שותף מלא לגידול שלהם ולניהול הבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית