הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ss עזרה

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
היי, אני עכשיו במשקלים 3X5
102.5 סקוואט
110 דדליפט
67.5 בנץ
פרס 50
גובה:1.78
משקל:75
אני שואף למראה פיטנס התחלתי SS כדי לחזק כוח אבל המטרה שלי יותר להראות כמו שצריך אני רוצה לשנות כיוון איך הכי חכם לעשות את זה?
אני גם די מתקשה עם המשקלים ואני משתדל לא לעלות הרבה באחוזי השומן
אז אם בבקשה תוכלו להראות לי את הדרך

אז אני כנראה אעשה חתירה
עדיף לעשות 3 סטים או 2 סטים בחתירה ומתח? ובסרטון הגוף שלו מקביל כזה לרצפה אני לא צריך לעשות בשיפוע עם הגב בחתירה?
תודה על עזרה
בתרגילי בסיס עושים 5 סטים כמו שמפורט בתוכנית. בעזר 2-3 לפי בחירה. תקרא את המאמר בפורטל.
חתירה עושים עם גב ישר מהרצפה. תחפש סרטונים של pendlay bent over row.

• פותח/ת השרשור
בתרגילי בסיס עושים 5 סטים כמו שמפורט בתוכנית. בעזר 2-3 לפי בחירה. תקרא את המאמר בפורטל.
חתירה עושים עם גב ישר מהרצפה. תחפש סרטונים של pendlay bent over row.
סליחה התכוונתי למקבילים* ותודה

אם אתה לא מסתדר עם SS ומרגיש שאתה אוכל מספיק וישן מספיק, לך על הליניארית.
בגדול מסכים חוץ מהחלק המודגש, מעבר ללהרגיש שהוא אוכל מספיק הוא אמור גם לראות עליה במשקל גוף, אחרת מן הסתם הוא לא אוכל מספיק ולא יגדל משום תכנית.
@Lihex אתה רואה עליה קבועה במשקל גוף? אם כן כמה בשבוע?

• פותח/ת השרשור
לפ
בגדול מסכים חוץ מהחלק המודגש, מעבר ללהרגיש שהוא אוכל מספיק הוא אמור גם לראות עליה במשקל גוף, אחרת מן הסתם הוא לא אוכל מספיק ולא יגדל משום תכנית.
@Lihex אתה רואה עליה קבועה במשקל גוף? אם כן כמה בשבוע?
אני ירדתי לפני חודשיים איזה שלוש קילו כשהייתי בSS ועכשיו אני על אותו משקל גוף כבר איזה חודש

לפ

אני ירדתי לפני חודשיים איזה שלוש קילו כשהייתי בSS ועכשיו אני על אותו משקל גוף כבר איזה חודש
זה רק מחזק את מה שאמרו מעלי וכנראה שהם צודקים ואתה לא אוכל מספיק, בכ"מ הייתי ממליץ לעקוב אחרי החלבון פחמימה ושומן וכמה קלוריות יוצא לך בכל יום

• פותח/ת השרשור
זה רק מחזק את מה שאמרו מעלי וכנראה שהם צודקים ואתה לא אוכל מספיק, בכ"מ הייתי ממליץ לעקוב אחרי החלבון פחמימה ושומן וכמה קלוריות יוצא לך בכל יום
הבעיה שאני לא יודע איך לחשב נגיד אני לא יודע כמה קלוריות מגשימים לנו בצבא או האוכל בחוץ או כשאמא שלי מכינה אני שותה 4 סקופים כל יום כדי שאני בטוח יאכל מספיק חלבון

הבעיה שאני לא יודע איך לחשב נגיד אני לא יודע כמה קלוריות מגשימים לנו בצבא או האוכל בחוץ או כשאמא שלי מכינה אני שותה 4 סקופים כל יום כדי שאני בטוח יאכל מספיק חלבון
קודם כל יש משקל דיגטלי אז אם בצבא זה כמו בופה שאתה שם כמה שאתה רוצה מכל דבר אתה יכול לחשב במשקל או יש אופציה שנייה ופחות עדיפעה של לעשות הערכה כמה בערך גרם של אורז או חזה עוף או כל דבר שאתה אוכל ואז לחשב את זה במחשבון קלוריות אני ממליץ לך להוריד Myfitnesspal או להשתמש באחד המחשבונים שיש באינטרנט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית