הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מזמין חגורה, כמה שאלות

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אני רוצה להזמין חגורת כושר מהאיביי, לאחר התייעצות חשבתי ללכת על החגורה הזאתי : לחץ כאן.
רציתי לשאול, זה פעם ראשונה שאני מזמין חגורה ומשתמש בה ואין לי הרבה ידע בזה, יש משהו שאני צריך לדעת לפני ההזמנה?
קודם כל האם החגורה טובה? מחיר הוגן? איך לדעת מה המידה? יש המלצות למשהו אחר?

תודה !

החגורה ששלחת היא בעובי 10 מ"מ שזה אחלה, המחיר נראה סביר והיא אכן אחידה לכל אורכה.

צריך לבדוק אבל שהיא מתאימה למימדך, מבחינת המידה, רשום כך:

Small 24"-28"
Medium 28"-32"
Large 32"-36"
XL 36"-42"

מדובר אינצ'ים של היקף הבטן, את זה תאלץ למדוד בעצמך.

• פותח/ת השרשור
החגורה ששלחת היא בעובי 10 מ"מ שזה אחלה, המחיר נראה סביר והיא אכן אחידה לכל אורכה.

צריך לבדוק אבל שהיא מתאימה למימדך, מבחינת המידה, רשום כך:

Small 24"-28"
Medium 28"-32"
Large 32"-36"
XL 36"-42"

מדובר אינצ'ים של היקף הבטן, את זה תאלץ למדוד בעצמך.
מצטער על הציטוט המאוחר, עיכבו אותי כמה דברים..
מדדי באינצ'ים מהטבור מסביב לבטן, יצא לי 38.5 אינצ', שזה אומר XL.. נראה לי חריג פשוט, מבחינת מימדים אני בנאדם עם גוף ממוצע, שוקל 82 ויש לי קצת בטן אבל בכללי אני נראה רזה, ומפתיע אותי שאחד כמוני XL.. זה הגיוני?
תודה !

• פותח/ת השרשור
לדעתי לא מדדת טוב, הגיוני שתהיה מדיום, גג לארג"
לא יודע איך אני יכול לטעות בזה.. צריך להכניס את הבטן או משהו ? מסביב לתבור נכון? תשמע מאז שהתחלתי את הSS נהיה לי בטן, אפשר לומר כרס, אז נהיה שניצלים בצדדים כמובן.. אני מקיף את כל זה וזה יוצא 37..
מה שאני לא מבין, זה נטו בגלל השומן שהתווסף.. אם אני עושה חיטוב אני מוריד את זה ואני בדוק שמאל/מדיום.. אז מה יהיה בחיטוב? איך אני ישים את זה?

לא יודע איך אני יכול לטעות בזה.. צריך להכניס את הבטן או משהו ? מסביב לתבור נכון? תשמע מאז שהתחלתי את הSS נהיה לי בטן, אפשר לומר כרס, אז נהיה שניצלים בצדדים כמובן.. אני מקיף את כל זה וזה יוצא 37..
מה שאני לא מבין, זה נטו בגלל השומן שהתווסף.. אם אני עושה חיטוב אני מוריד את זה ואני בדוק שמאל/מדיום.. אז מה יהיה בחיטוב? איך אני ישים את זה?
קח M.
ה RDX התאימה לי כששקלתי 74 וגם כששקלתי 96 כמעט.
מקסימום תקדח עוד חור.. לא רציני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית