הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט עם Adipower

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
אז כמו שפרסמו פה בפורום, השגתי לי Adidas Adipower במחיר נמוך של 560ש"ח, כמה שקשה להאמין, כאן בארץ היקרה שלנו.

בדקתי את הנעליים בכל מיני מצבים, בהכל הרגיש מוזר,אבל עם כיוון טוב להמשך.(אני 4 שנים עם AllStar).
אז רציתי לדעת לגבי דבר אחד, שהדעות שנוייות במחלוקת לגביו, וזה כמובן הדדליפט.

אם יש מישהו שמתאמן עם נעליים בסגנון בדדליפט אשמח שישתף,
ובכללי, קצת לשמוע את הדעה שלכם לגבי דדליפט עם אדיפאוור.

אז כמו שפרסמו פה בפורום, השגתי לי Adidas Adipower במחיר נמוך של 560ש"ח, כמה שקשה להאמין, כאן בארץ היקרה שלנו.

בדקתי את הנעליים בכל מיני מצבים, בהכל הרגיש מוזר,אבל עם כיוון טוב להמשך.(אני 4 שנים עם AllStar).

אני עושה איתם קונבנציונלי.
מצטרף לשאלה
@Beast and cheat מה היתרונות והחסרונות בדדליפט עם Adipowers?
למי תמליץ ולמי לא תמליץ למשוך איתם?

העקב יכול לעזור בניתוק בגלל ההגבהה והשימוש בקוואדס, ולפצות על טווח התנועה שמתווסף.
אבל צריך להתרגל ולהתנסות בזה כמו שכתבו מעליי.. לא בטוח שיש טעם לאחר 4 שנים לעבור לדדליפט עם הגבהה בעקב.

מה שנוח לך.

עשיתי כמה אימונים עם האדיפאוור, לא הרגשתי הבדלים משמעותיים אבל היה פחות נוח וקשה יותר. לוקח בחשבון שאולי מדובר בהרגל.
בכל אופן, אם אני עושה דדליפט, אני מוריד אותן ועובד עם גרביים.

אני עושה איתם קונבנציונלי.
מצטרף לשאלה
@Beast and cheat מה היתרונות והחסרונות בדדליפט עם Adipowers?
למי תמליץ ולמי לא תמליץ למשוך איתם?
מבין אלה שמתאמנים איתן בכל מקרה באימון ובשביל למשוך עם משהו אחר הם צריכים להחליף במכון:
כן למשוך איתן אמליץ לכל מי שלא מספיק בכיין על כל מילימטר
לא למשוך איתן אמליץ לכל מי שכן מספיק בכיין על כל מילימטר

תחפש ליפטרים ברמה טובה שמושכים עם נעלי משקולות, לא תמצא חוץ ממשקולנים שזה לא התרגיל התחרותי שלהם.

אני ניסיתי עם Nike Romaleos 2 וזה הרגיש לא נוח לבצע איתן דדליפט (ניסיתי מתוך סקרנות ידעתי מראש מה אני אמור להרגיש).

• פותח/ת השרשור
אז אני מבין שאין לי טעם בכלל לנסות למשוך איתם?

יצא לי קצת לראות ביוטיוב כל מיני ליצנים שמכינים סרטונים שבעד עניין הדדליפט עם אדיפאוור

מאיפה קנית ב560?

אז אני מבין שאין לי טעם בכלל לנסות למשוך איתם?

יצא לי קצת לראות ביוטיוב כל מיני ליצנים שמכינים סרטונים שבעד עניין הדדליפט עם אדיפאוור

בחיים אל תנסה שום דבר שלא אושר בפורום באופן מפורש.

הסיבה העיקרית שאני לא עושה איתן דדליפט זה כי אני לא רוצה שיהיה להן בלאי גבוה(וביום של הדדליפט אין לי סקוואט).

בזמנו היו לי הנעלי הרמת משקולות של ROGUE שיצרו דרך התרגלתי RISTO למשוך איתן וגם התחרתי איתן, לא הרגשתי הבדל משמעותי בכח.

• פותח/ת השרשור
הסיבה העיקרית שאני לא עושה איתן דדליפט זה כי אני לא רוצה שיהיה להן בלאי גבוה(וביום של הדדליפט אין לי סקוואט).

בזמנו היו לי הנעלי הרמת משקולות של ROGUE שיצרו דרך התרגלתי RISTO למשוך איתן וגם התחרתי איתן, לא הרגשתי הבדל משמעותי בכח.

במידה ועניין הבלאי לא מטריד אותי, ויד לי דדליפט וסקוואט באותו היום, אתה אומר לתת צ'אנס ולראות אם אני מרגיש שינוי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית