הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט עם Adipower

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
אז כמו שפרסמו פה בפורום, השגתי לי Adidas Adipower במחיר נמוך של 560ש"ח, כמה שקשה להאמין, כאן בארץ היקרה שלנו.

בדקתי את הנעליים בכל מיני מצבים, בהכל הרגיש מוזר,אבל עם כיוון טוב להמשך.(אני 4 שנים עם AllStar).
אז רציתי לדעת לגבי דבר אחד, שהדעות שנוייות במחלוקת לגביו, וזה כמובן הדדליפט.

אם יש מישהו שמתאמן עם נעליים בסגנון בדדליפט אשמח שישתף,
ובכללי, קצת לשמוע את הדעה שלכם לגבי דדליפט עם אדיפאוור.

אני מושך עם אדיפאוור. אני לא חושב שהתוספת של 2 ס"מ בעקב זה מה שיימנע ממישהו למשוך כבד.

לגבי שחיקה: אלה נעליים מאוד איכותיות, שאמורות לעמוד בשימוש ממושך ויומיומי, כך שאימון דדליפט אחד בשבוע, כבד ככל שיהיה, לא אמור להשפיע עליהן.

• פותח/ת השרשור
אני מושך עם אדיפאוור. אני לא חושב שהתוספת של 2 ס"מ בעקב זה מה שיימנע ממישהו למשוך כבד.

לגבי שחיקה: אלה נעליים מאוד איכותיות, שאמורות לעמוד בשימוש ממושך ויומיומי, כך שאימון דדליפט אחד בשבוע, כבד ככל שיהיה, לא אמור להשפיע עליהן.

אתה מושך איתם כי בהשוואה לנעל שטוחה/יחף זה יותר נוח או עניין של הרגל?

במידה ועניין הבלאי לא מטריד אותי, ויד לי דדליפט וסקוואט באותו היום, אתה אומר לתת צ'אנס ולראות אם אני מרגיש שינוי?
החצי אינץ' של הנעל זה לא מה שיפגע לך בדדליפט וההסתגלות מהירה, לא רואה סיבה להביא 2 נעליים לאימון אלא אם כן אתה מתחרה או משהו(וגם אז... בתחרות תרים עם נעל שטוחה)

נכון אין הרבה ליפטרים עולמיים שמושכים עם נעלי הרמת משקולות אבל זה כי להרבה אין נעלי הרמת משקולות, בשום תרגיל(מעדיפים נעל שטוחה לגמרי).

מה שהתכוונתי אליו בשחיקה רק כדי להבהיר- בעיקר ההליכה מהמכון ואליו בחוץ, כמובן שלא ההרמה עצמה בסביבה מבוקרת.

אתה מושך איתם כי בהשוואה לנעל שטוחה/יחף זה יותר נוח או עניין של הרגל?

ניסיתי מספר סוגי נעליים. החלטתי לנסות עם אדיפאוור אחרי הרבה זמן עם נעליים שטוחות כדי לתת יותר עומס לארבע ראשי.
לא יודע האם זה עוזר או לא, אבל זה גם לא פגע.

החצי אינץ' של הנעל זה לא מה שיפגע לך בדדליפט וההסתגלות מהירה, לא רואה סיבה להביא 2 נעליים לאימון אלא אם כן אתה מתחרה או משהו(וגם אז... בתחרות תרים עם נעל שטוחה)

נכון אין הרבה ליפטרים עולמיים שמושכים עם נעלי הרמת משקולות אבל זה כי להרבה אין נעלי הרמת משקולות, בשום תרגיל(מעדיפים נעל שטוחה לגמרי).

מה שהתכוונתי אליו בשחיקה רק כדי להבהיר- בעיקר ההליכה מהמכון ואליו בחוץ, כמובן שלא ההרמה עצמה בסביבה מבוקרת.

למתאמנים שלי שהעזו ללכת עם הנעליים מחוץ למועדון איימתי בהפעלת אלימות. מאז הם באים אתן בתיק ומחליפים במועדון. @Daniel1

בחיים אני לא יוצא איתם מהמכון, רק עם כפכפים/נעלי ריצה.

ברוך השם טפו טפו טפו יש לי אותם שנה+ ולא קרה לסוליה שום דבר משמעותי

אני מדדלפט עם הפאוורליפט, בהתחלה הרגיש מוזר, אבל מאוד מהר התרגלתי.
אמרתי כבר בפוסט אחר שלצערי שלי סבלו מבלאי מהיר מאוד, אבל כנראה כי הייתי חמור והשארתי באוטו בשמש (החום לא עשה טוב להדבקות שם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית