הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה ילד רך אני

שים

משתמש משקיע
2,294
2,116
נק' מוניטין:
3,084
2,294
2,116
אתמול קיבלתי התקף של אני לא יודע מה .. מי N.O Explode .
קמתי בערב אחרי עבודת לילה ישר שתיתי את האבקה ואחריה סתם אכלתי אבוקדו עם מלא שום (אולי שום עושה משהו ביחד עם נו אקספלוד ) , והתחלתי להתחמם לאימון.
כבר בחימום התחלתי להרגיש בחילות וסחרחורות כמו התחלה של התעלפות (פעם התעלפתי אז זה מזכיר) . . ישר התישבתי והלב שלי התחיל לפעום כאילו עוד רגע הוא יוצא החוצה ,
זיעה קרה והיה קשה לי לנשום ..גם שניסיתי לנשום עמוק זה כאילו לא נכנס 😳
באמת היתה לי הרגשה של לכתוב מתכתב פרדה בכוחותיי האחרונים :(
התקף של מזה ?

התקף פלסבו

יכול להיות, אך סביר יותר להניח שמדובר בהתקף חרדה. כל הפורמולות למינהם מכילות קפאין בכמויות גדולות (גדולות יחסי), אדם שלא רגיל לצרוך קפאין או שיש לו רגישות גבוהה לקפאין, יכול לקבל התקפי חרדות ממינונים גבוהים. בכל אופן, אין ממה להיבהל, להבא צרוך חצי כמות. רשום על האריזה במיוחד עבור אנשים כמוך "יש להתחיל מחצי סקופ ולעלות בהדרגה". כמובן שלא על כל אחד זה ישפיע ככה.
אני זוכר שבזמנו היה לי חבר שמנמן שטס לחו"ל, היה שותה 3-4 סקופים ופיהק באימונים, ככה שזה משתנה מאדם לאדם.

מוזר אני גמרתי קופסא שלמה של NO לא קרה לי דבר ממה שאמרת אמנם הרגשתי לעיתים כאילו הכח נגמר, אבל עד כדי סחרחורת? וגם אני התעלפתי בעבר.

• פותח/ת השרשור
אולי זה כולל את היומיים שלא ישנתי ..
ולא יצא לי לאכול ביומיים האלה אחריי שינה קצרה צבאית קמתי ישר לנו.אקספלוד
יכול להיות שזה תרם 😛

המוצר מעורר, מכיל גם קפאין וגם תאורין לריכוז, אחלה דברכ לאימונים רק חבל שלא משתלם

עלי no xplode כמעט לא השפיע, גם שני סקופים, המשכתי לקחת את זה בגלל טעם טוב של תפוזים אבל בשביל מיץ תפוזים לא משלמים 500 שקל! מדהים אותי שמייצרים פורמולות מתוחכמות עם שמות מפוצצים שהחומר שהכי פעיל שם זה קפאין! בשביל מי שלא רגיש לקפאין זה אבקת כלום ושום דבר באריזה אדומה יפה

עלי no xplode כמעט לא השפיע, גם שני סקופים, המשכתי לקחת את זה בגלל טעם טוב של תפוזים אבל בשביל מיץ תפוזים לא משלמים 500 שקל! מדהים אותי שמייצרים פורמולות מתוחכמות עם שמות מפוצצים שהחומר שהכי פעיל שם זה קפאין! בשביל מי שלא רגיש לקפאין זה אבקת כלום ושום דבר באריזה אדומה יפה
מדהים אותי כל פעם מחדשכמה אנשים יכולים להיות פריירים ולשלם כל כך הרבה כסף על קפאין

כמה אתה שוקל ?
בן כמה ?
מה הצריכה היומית שלך של קפאין (קפה/נס/קולה..) בד"כ ביום ?

והאם אתה סובל ממשהו מטופל בתרופות/רטלין או כל דבר ?

אבל לא עדיף כשאתה לוקח קפאין באיזושהי דרך לחתוך לגמרי את צריכת הקפה ? זה מה שאני עושה או מקסימום עובר לנטול כדי שיישאר לי הבוסט לפני האימון

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל ?
בן כמה ?
מה הצריכה היומית שלך של קפאין (קפה/נס/קולה..) בד"כ ביום ?

והאם אתה סובל ממשהו מטופל בתרופות/רטלין או כל דבר ?

בן 25 .
מטר 73 , 65 קילו (או אנורקס בשביל משה)
רק לפני שנה באמת התחלתי לשתות קפה שחור וזה באמת מקפיץ אותי ומעורר אותי ממש , לא ניראה לי שאני מכיר משהו שמשפיע עליו יותר הקפה שחור , ה"התקף" קרה לי אחריי שכבר סיימתי חצי מהקופסא .. ביום הזה גם שתיתי שחור וגם סקופ ורבע (כאילו גלידה) של נו.אקספלוד ..
וזהו רק עכשיו אחריי כמה ימים הבנתי שזה לא פלסבו , אני באמת כל קפה שחור מרגיש שעומד להתפוצץ לי וריד בגרון , אני מרגיש חנוק כזה , סחרורת קלה וקוצר נשימה .
זהו פיתחתי רגישות לקופאין .. ניראה לי כל קפה מקפיץ לי את הלחץ דם , אני אלך לבדוק את זה .. ואני אומר לכם יש מצב שזהו אני סובל מלחץ דם גבוהה פתאום.
תמיד הייתי בריא , הכי בריא בעולם לא היה לי שום בעיה /מחלה התזונה שלי בסדר , אפילו סוכר בתה הייתי חושב פעמיים , לא אוכל שטויות .. ועד היום הכל טוב.
:(

בד"כ לא מפתחים רגישות לקפאין אלא להיפך מתרגלים אלי וצריך להעלות את המימון כדי שהוא ישפיע
תעשה הפסקה מהNO לכמה אימונים
שאתה חוזר לצרוך אל תצרוך יותר מכף אחת בתור התחלה, ותשתה הרבה מים
אולי תנסה לצרוך את הNO אפילו שעה לפני האימון
בד"כ לוקח לו זמן להיספג ובתחילת האימון אתה לא מרגיש אותו ואז הוא בא לך בבום אחרי רבע שעה אימון ככה
כשהתחלתי להשתמש בו במשקל קל (חיטוב) עם דדליפט כבר זה באמת מקפיץ את הדופק והייתי צריך לשבת להרגע בין הסטים

אבל מתרגלים עם הזמן, אל תדאג, רק שים לב למינון ולדופק שלך
היום אחרי כל הפורמולות כמעט זה בקטנה כלום לא מורגש חזק כמו פעם

אני הייתי מבסוט במקומך שלקפאין יש אפקט כל כך חזק עליך (אלא אם זה רק בקטע של התקפים ופחות של אנרגיה לאימונים כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית