הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל SS

• פותח/ת השרשור Shaco
  • פורסם בתאריך

Shaco

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
1
57
1
אני מתאמן בערך חצי שנה, יכולתי להספיק הרבה יותר אבל לא אכלתי נכון/תוכנית גרועה וכו.
עכשיו אני שולט בצורה טובה בסקוואט ובבנץ, טכניקה סבירה בדדליפט ופרס אני צריך ללמוד.
עכשיו אני לא יודע איך להתחיל במשקלים על כל מוט.
אני מרים בבנץ 17.5 כל צד, בסקוואט 10 קילו כל צד, בדדליפט אני עדיין לומד אז בנתיים מין מוט קטן כזה עם 5-10 קילו כל צד, פרס אני צריך ללמוד אז מן הסתם מוט ריק.
נתונים עליי:
בן 16
מטר 164
שוקל 53.

התוכנית מ-PPST:

אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5

אבל להתחיל מכמה משקל בבנץ ובסקוואט? כי בשניהם אני מרים יותר מהדדליפט והפרס.
תתחיל ממוט ריק ותתקדם ב 5-10 ק"ג כל סט לפי ההרגשה. האימון הראשון והשני יהיו כאוס עד שתמצא את המשקלים שאתה אמור לעבוד איתם (חזרה אחת לפני כשל, כשל = כשאתה לא יכול להרים יותר)

• פותח/ת השרשור
תתחיל ממוט ריק ותתקדם ב 5-10 ק"ג כל סט לפי ההרגשה. האימון הראשון והשני יהיו כאוס עד שתמצא את המשקלים שאתה אמור לעבוד איתם (חזרה אחת לפני כשל, כשל = כשאתה לא יכול להרים יותר)
לפי המאמר באתר זה התוכנית:
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5

B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5
זה משנה?
עכשיו בדדליפט אמרו לי שחייב להיות גובה נגיד של המוט של לפחות פלטה בכל צד כדי שהאגן יהיה ישר או משהו כזה.
והתוכנית די קצרה לא?
ואני לא עשיתי כמעט דדליפט ופרס עד היום, אז לעלות משקלים?
וזה משנה האחיזה בדדליפט?

נערך לאחרונה:
לפי המאמר באתר זה התוכנית:

עכשיו בדדליפט אמרו לי שחייב להיות גובה נגיד של המוט של לפחות פלטה בכל צד כדי שהאגן יהיה ישר או משהו כזה.
והתוכנית די קצרה לא?
ואני לא עשיתי כמעט דדליפט ופרס עד היום, אז לעלות משקלים?
וזה משנה האחיזה בדדליפט?
- המוט בדדליפט צריך להיות בגבוה של אמצע השוק.
235.png

- התוכנית היא תוכנית כוח, לא נפח. אז כן, היא קצרה.
- כן, לעלות משקלים כרגיל, לפי התקדמות.
- באחיזה משולבת אתה מוריד את הפאקטור של הכוח-אחיזה שיש לך. לא ממש ממליץ לך לעשות אחיזה משולבת אם אתה רוצה לחזק את האמות ואת האחיזה שלך בכללי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית