סרטון דדליפט 143 קילו

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
גיל 16
משקל 73
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3446732
מצטער שלא העלתי ליוטיוב פשוט יש לי בעיה באתר

כמו שאתם רואים בחזרות האחרונות מיהרתי קצת בגלל שהתחלתי לאבד אחיזה אני צריך לקנות מגנזיום חבל שאני לא יודע איפה יש...
👉👌👉👌

• פותח/ת השרשור
פשש יפה
לא צפוף לך קצת שם אבל ? איך אתה מסתדר עם הסקוואט, אם אתה קצת מועד אתה שובר את הדלת או הארון..
שמע באמת צפוף אבל מה עדיף זה או שאני לא יתאמן בכלל?
ואני עובר דירה בשנה הקרובה ואני יבנה חדר כושר נורמלי
וסקוואט מסתדר אחלה מרים את המוט מהסטנד של המיטת משקולות..
ותודה:193ek:

ברוב החזרות התחת שלך עולה לפני שהמוט מתנתק מהרצפה, תזהר עם זה זה יכול להוביל לפציעה בגב התחתון.
אחלה משקל.

אתה לא מתחיל את המשיכה נכון. אתה לא שומר על הזווית בגב אלה קודם עולה עם התחת ואז אתה מגיע למצב של סוג של דדלפיט רומני. הבעיה זה שאתה נועל תבירכיים מוקדם מידי, אתה צריך לשמור על הזיית של הגב עד גובה הבירכיים ורק משם להתחיל יישר אותו.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מתחיל את המשיכה נכון. אתה לא שומר על הזווית בגב אלה קודם עולה עם התחת ואז אתה מגיע למצב של סוג של דדלפיט רומני. הבעיה זה שאתה נועל תבירכיים מוקדם מידי, אתה צריך לשמור על הזיית של הגב עד גובה הבירכיים ורק משם להתחיל יישר אותו.
הבנתי
אבל בשביל שהברכיים ינעלו לא כל כך מהר אז אני צריך להוריד את התחת ל90 מעלות ככה לא?

הבנתי
אבל בשביל שהברכיים ינעלו לא כל כך מהר אז אני צריך להוריד את התחת ל90 מעלות ככה לא?

אתה צריך שהכתפיים יהיו מעל המוט. המיקום של התחת יוצא שונה אצל כול בן אדם. ברגע שאתה מתחיל את התנועה שים לב מה אתה מזיז, אם אתה מזיז קודם את התחת זאת אומרת נועל בירכיים המיקום שלך לא טוב או שאתה לא יודע את התנועה.
תנסה שברגע שאתה מתחיל את התנועה המוט זז, שלא יקרה שהתחת זז והמוט נשאר על הרצפה.

קודם נועלים ברכיים, אחרת המוט יכנס לו בברכים או שהוא לא ימשוך בקו ישר.
מה שכן הסט אפ לא הכי טוב והגב לא בהקשתה כמו שצריך,כנראה כי אתה נוטה אחורה במקום להיות עם הכתפיים מלפנים למוט.

קודם נועלים ברכיים, אחרת המוט יכנס לו בברכים או שהוא לא ימשוך בקו ישר.
מה שכן הסט אפ לא הכי טוב והגב לא בהקשתה כמו שצריך,כנראה כי אתה נוטה אחורה במקום להיות עם הכתפיים מלפנים למוט.

אם הוא קודם כול נועל בירכיים הוא עושה דדליפט רומני. אתה עולה עם המוט עד הבירכיים ורק אז אתה מפנה מקום למוט על ידי הנעילה שלהם.

משקל טוב, אתה לא שומר על הזווית של הגב כשאתה יורד..ואני חושב שהמוט לא מספיק צמוד לרגליים, המוט אמור להיות כמו ציר שמתגלגל על הרגליים.

• פותח/ת השרשור
משקל טוב, אתה לא שומר על הזווית של הגב כשאתה יורד..ואני חושב שהמוט לא מספיק צמוד לרגליים, המוט אמור להיות כמו ציר שמתגלגל על הרגליים.
כן אחי אתה צודק
אתמול חשבתי על זה ואני לא מצמיד מספיק את הרגליים
תודה אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית