הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה? לא סגור לגבי התוכנית.

rocketor

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
9
54
0
היי. אני מתאמן כבר 3 שנים ( עם הפסקות כאלו ואחרות). למרות הוותק, משקלי עבודה שלי לא ממש גבוהים. כנראה בזבזתי זמן עם תוכניות של מאמנים טיפשים ( 12 סטים יד אחורית וכו 😃 )
עכשיו אני מסיים HST ורוצה לעבור לתוכנית אחרת.
בהתחלה רציתי 5*5 של ביל סטאר הגירסה הליניארית, אבל ראיתי שלרוב ממליצים פה SS . לדעתי לפי משקלי עבודה שלי אני נחשב מתחיל לכן הגיוני שאני יעשה SS . הבעיה היא שאני לא חושב שאני יוכל להתקדם מאימון לאימון באופן יעיל. כלומר כאשר אני יגיעה למשקלי שיא אני בטוח יתקע ( כך קרה לי גם ב HST ). לאומת זאת ב 5*5 אני עולה במשקלים פעם בשבוע( נראה יותר קל ומדורג)
מה אתם ממליצים לי לעשות??
תודה.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא, עם בהנחה ואני לא נתקע העם SS עדיפה בהרבה על 5*5 .?? כי אין לי כח לחקות עד שאני מגיעה למשקלי שיא. ( עם אני יתקע צריך לעבור לתוכנית אחרת, שוב פעם להוריד מהעומס וכו)

ב5X5 מגיעים למשקלי השיא אפילו לאט יותר מבSS, משקלי העבודה הם לא הדבר שקובע אם אתה מתאמן מתחיל או מתקדם, סטנדרטים זה דבר שונה מרמה של מתאמן, הדרך הטובה ביותר לבדוק את זה היא להתחיל עם תוכנית כמו SS ולרוץ איתה, תמיד אפשר לעבור ל5X5 אחר כך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית