הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להבין את הירידה בדדליפט

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
ראיתי מלא סרטונים וזה נראה לי שבכולם לכל אחד יש טכניקה שונה בירידה..אני פשוט לא מבין איך להוריד את המוט (וזה די מצחיק כי שאר הדברים בטכניקה קלטתי מאוד מהר ורק את הירידה אני פשוט לא מבין)
אם מישהו יוכל להסביר במילים ואז לצרף סרטון (אני פשוט מכיר את עצמי ואני יודע שבדרך הזאת אני יבין הכי טוב) אז אני אשמח מאוד.
תודה מראש

ראיתי מלא סרטונים וזה נראה לי שבכולם לכל אחד יש טכניקה שונה בירידה..אני פשוט לא מבין איך להוריד את המוט (וזה די מצחיק כי שאר הדברים בטכניקה קלטתי מאוד מהר ורק את הירידה אני פשוט לא מבין)
אם מישהו יוכל להסביר במילים ואז לצרף סרטון (אני פשוט מכיר את עצמי ואני יודע שבדרך הזאת אני יבין הכי טוב) אז אני אשמח מאוד.
תודה מראש
אם אני לא טועה כשאתה עושה את הירידה אתה צריך להניח את המוט על ידי כיפוף קדימה ואז כשהוא מגיע לברך לכופף ברכיים ולהוריד לרצפה

הקיו הכי פשוט בעולם בדדליפט לתמרון התנועות במפרק הירך ובמפרק הברך:
גם בחלק הקונצנטרי (ההרמה) וגם בחלק האקצטנרי (ההורדה), אתה משנה את זווית הברך רק כאשר המוט מגיע לגובה הברך.
מה שזה אומר בפשטות, שבמהלך ההרמה אני מתחיל מתנועת אגן בעיקר, עד שהמוט מגיע לקו הברך, שם אני מכניס אגן פנימה במהירות ומיישר רגליים בו-זמנית.
ובחלק של ההורדה, אני מתחיל הפוך, בהוצאה של האגן אחורה חזק, עד שהמוט יורד לקו הברך, שם אני מוריד את המוט בעזרת האגן ובעזרת כיפוף הברכיים, עד הגעתו לרצפה ולגובה אמצע עצם השוקית (העצם שבין הקרסול לברך).
קאפיש?

הסרטון הכי ארוך, הכי אינפורמטיבי ומוסבר בצורה מדעית שאני מכיר

אם אתה צריך יש גם הסבר שלו לסקוואט

• פותח/ת השרשור
הקיו הכי פשוט בעולם בדדליפט לתמרון התנועות במפרק הירך ובמפרק הברך:
גם בחלק הקונצנטרי (ההרמה) וגם בחלק האקצטנרי (ההורדה), אתה משנה את זווית הברך רק כאשר המוט מגיע לגובה הברך.
מה שזה אומר בפשטות, שבמהלך ההרמה אני מתחיל מתנועת אגן בעיקר, עד שהמוט מגיע לקו הברך, שם אני מכניס אגן פנימה במהירות ומיישר רגיים בו-זמנית.
ובחלק של ההורדה, אני מתחיל הפוך, בהוצאה של האגן אחורה חזק, עד שהמוט יורד לקו הברך, שם אני מוריד את המוט בעזרת האגן ובעזרת כיפוף הברכיים, עד הגעתו לרצפה ולגובה אמצע עצם השוקית (העצם שבין הקרסול לברך).
קאפיש?
תגיד לי אם הבנתי נכון- בירידה לקחת תחת אחורה עד שהמוט בברכיים ואז לכופף ברכיים ו''להסתובב'' עם האגן עד שהמוט ברצפה נכון? אם תגיד לי שכן אז הבנתי את התנועה אם לא אז לא הבנתי.
אם אני לא טועה כשאתה עושה את הירידה אתה צריך להניח את המוט על ידי כיפוף קדימה ואז כשהוא מגיע לברך לכופף ברכיים ולהוריד לרצפה

הסרטון הכי ארוך, הכי אינפורמטיבי ומוסבר בצורה מדעית שאני מכיר

אם אתה צריך יש גם הסבר שלו לסקוואט

תודה רבה לשניכם (בסרטון הוא לא מסביר על הירידה- לפחות ממה שראיתי כי העברתי קדימה מדי פעם כי הסומו לא עניין אותי)

נערך לאחרונה:
תגיד לי אם הבנתי נכון- בירידה לקחת תחת אחורה עד שהמוט בברכיים ואז לכופף ברכיים ו''להסתובב'' עם האגן עד שהמוט ברצפה נכון? אם תגיד לי שכן אז הבנתי את התנועה אם לא אז לא הבנתי.

תודה רבה לשניכם (בסרטון הוא לא מסביר על הירידה- לפחות ממה שראיתי כי העברתי קדימה מדי פעם כי הסומו לא עניין אותי)
אני גם מתחיל אבל הבנתי את הטכניקה די מהר כי כשהסטאפ בהתחלה הוא טוב הדדליפט עצמו ילך טוב

Back
למעלה תחתית