סרטון סקוואט 187.5 לשלשות חברים!

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
היה היום אימון עצימות חברים,עדיין לא עדכנתי את הלוג אבל אני שם לב שלא יותר מדי נכנסים לשם,אז אפרסם פה !
היה היום משקל נחמד,הוא די עף למעלה ככה שחשבתי על לחכות לפרסם פה ת190,אבל אמרתי לא! אפרסם עכשיו כי אני שחיף משועמם בלי רכב 😭 (מה הקשר?)
בכל מקרה,הספוטר לא נגע,ידיים באוויר,אני נראה קטן לעומתו כי הוא מוזרקקקק! (המאמן שלי) ואוף באלי גם 😅
בכ"מ חפרתי,זה הסט השני מהשלושה. (היה גם בנץ 125 לשלוש שלשות שעלו קשה)

• פותח/ת השרשור
תכלס אם הוא מתכוון להתחרות באוגוסט ונראה שהוא מתכוון זה דיי בסדר.. אם מתעלמים מהעובדות שהן דיי גרועות והוא הכניס אותן לפני איזה חודשיים חח
לא הכנסתי אותן לפני חודשיים בכלל ..
הכנסתי אותם שהמשקלים בעצימות התחילו להיות גבוהים,שזה חודש+-.
בכל מקרה החלטתי לשלב רצועות וזה שהוא יגיד שזה לא מתאים לא באמת הופך את זה ללא מתאים,כולם אומרים להכניס רצועות מספר שבועות לפני וזה מה שעשיתי,אולי הכנסתי קצת לפני אבל אך ורק כי אני אחד שלוקח לו זמן להתרגל לדברים.

• פותח/ת השרשור
כן. תכתוב כמו בן אדם.
כתבתי כמו אחלה בן אדם.
אמרתי משהו שגוי מר קולד?
הוא אמר שלא צריך להכניס רצועות בשלב הזה,אמרתי שאני מקבל תדעה שלו ושאלתי אם ישלו עוד משהו להעיר,יותר מזה ?

כתבתי כמו אחלה בן אדם.
אמרתי משהו שגוי מר קולד?
הוא אמר שלא צריך להכניס רצועות בשלב הזה,אמרתי שאני מקבל תדעה שלו ושאלתי אם ישלו עוד משהו להעיר,יותר מזה ?
,אני נראה קטן לעומתו כי הוא מוזרקקקק! (המאמן שלי) ואוף באלי גם 😅

אבל למהה !!!!!!

לעזאזל תגיבו ותנו דעהההההההה !

צריך עוד הסברים? אתה לא בוואטסאפ.

צריך עוד הסברים? אתה לא בוואטסאפ.
201503_1020_iceia_sm.jpg

• פותח/ת השרשור
הוא אמר "מה" למי שלא הבין
עד כאן התרגום להיום

לסרטון,כל הכבוד על המשקל..אבל,תעשה לעצמך טובה ותעיף את הספוטר
סה"כ סבבה
מתרגם גם את שפת הגימל?
כן זה המאמן שלי היחיד שהיה שם ויכול להציל אותי קצת אם יקרה כשל,לא ידעתי הוא יקח את זה כזה אינטימי ...
בכל מקרה ספוטרים הרגילים שלי שומרים טוב יותר.

אם יקרה כשל
ברור שלא ניתן לחזות כשל,אבל אני מניח שאתה לא מתאמן מתחיל,ואתה תדע (ותרגיש) מתי אתה יכול לעשות לבד
מה גם שלדעתי אתה עושה טעות נוראית שאתה יוצא מהכלוב כי זה גפ מבזבז אנרגיה והכי חשוב,זה לא בטיחותי בעליל
לשיקולך

ברור שלא ניתן לחזות כשל,אבל אני מניח שאתה לא מתאמן מתחיל,ואתה תדע (ותרגיש) מתי אתה יכול לעשות לבד
מה גם שלדעתי אתה עושה טעות נוראית שאתה יוצא מהכלוב כי זה גפ מבזבז אנרגיה והכי חשוב,זה לא בטיחותי בעליל
לשיקולך

הרצפה בראק הזה עקומה והכלובים האחרים עקומים בחורים,האופציה הכי טובה זה לצאת מהראק ובמקרה כשל לנסות ליפול קדימה.
הספוטר שבדרך כלל איתו ייתן לו למות לפני שיעזור אבל היה תקוע בבסיס באותו יום:confused001:

הרצפה בראק הזה עקומה והכלובים האחרים עקומים בחורים,האופציה הכי טובה זה לצאת מהראק ובמקרה כשל לנסות ליפול קדימה.
הספוטר שבדרך כלל איתו ייתן לו למות לפני שיעזור אבל היה תקוע בבסיס באותו יום:confused001:
העיקר שאין מע"מ...

• פותח/ת השרשור
העיקר שאין מע"מ...
בדיוק מה שחזן הפריק אמר לך הרצפה בכלוב ממש עקומה אז אני הולך אחורה עד איפה שלא עקום,ואם יהיה כשל מה שיש לי לעשות זה לקוות ליפול קדימה.
בכל מקרה אכן,אני יכול בערך לחזות קצת אם יהיה כשל או לא,אבל לקחת סיכונים לא אקח..

• פותח/ת השרשור
למה הספוטר שם את הידיים ליד המותניים ולא ליד המוט?
עם משקל כזה אם הוא ישים תידיים מוט הוא לא באמת יצליח לעזור לי לקום ...
לתמוך בו רגשית.
אני רואה שנפגעת ממשהו שאפילו לא התכוונתי,מוכן בבקשה לא להגיב שטויות לנושאים שלי? בתודה אני.

• פותח/ת השרשור
אני די בטוח שדחיפה של המוט יכולה לעזור יותר מדחיפה של המותניים, אבל איך שאתה רוצה...

לא לעניין...
הוא פשוט לא יצליח לעזור לי כמו שצריך,תחשוב על זה ככה
הבנאדם מנסה למשוך מוט עם 187.5 קילו למעלה,לא יותר קל לו לרדת איתי למטה ולנסות למשוך בעצמו סקוואט של המשקל הזה?
(אומר את זה ככה כי הוא יורד איתי בדיוק בתנוחה של סקוואט,ברור שהוא לא ירים הכל לבד אני נותן 90% מהכוח שצריך שהמוט יעלה במידה ונופל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית