הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 187.5 לשלשות חברים!

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
היה היום אימון עצימות חברים,עדיין לא עדכנתי את הלוג אבל אני שם לב שלא יותר מדי נכנסים לשם,אז אפרסם פה !
היה היום משקל נחמד,הוא די עף למעלה ככה שחשבתי על לחכות לפרסם פה ת190,אבל אמרתי לא! אפרסם עכשיו כי אני שחיף משועמם בלי רכב 😭 (מה הקשר?)
בכל מקרה,הספוטר לא נגע,ידיים באוויר,אני נראה קטן לעומתו כי הוא מוזרקקקק! (המאמן שלי) ואוף באלי גם 😅
בכ"מ חפרתי,זה הסט השני מהשלושה. (היה גם בנץ 125 לשלוש שלשות שעלו קשה)

אני כמו כולם גם לא מבין את הקטע עם הספוטר אבל לא משנה, משקל מכובד ביותר! כל הכבוד.

כמו שאמרו לך:
תעיף ת'ספוטר!
"ואז מה יקרה במקרה של כשל?" 🤦‍♂️

זה מה שיקרה: אתה תעזוב את המוט והוא יפול אחורה, בזמן שאתה פשוט תצא קדימה.

אם כבר, התפקיד היותר חשוב - החדש - של הספוטר יהיה לשמור שאף אחד לא עובר מאחוריך בזמן ביצוע הסט.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרו לך:
תעיף ת'ספוטר!
"ואז מה יקרה במקרה של כשל?" 🤦‍♂️

זה מה שיקרה: אתה תעזוב את המוט והוא יפול אחורה, בזמן שאתה פשוט תצא קדימה.

אם כבר, התפקיד היותר חשוב - החדש - של הספוטר יהיה לשמור שאף אחד לא עובר מאחוריך בזמן ביצוע הסט.
שוב,זה ספוטר שבמקרה היה שם,עדיין לא תירגלתי זריקות מוט במקרה של כשל,ככה שאני עדיין לא יודע לזרוק מוט במקרה של כשל
כשל קודם נפלתי ולא זרקתי מוט,יצאתי אידיוט והמוט מחץ אותי עד שהשכלתי לזרוק אותו ..
בכל מקרה זה ספוטר שהיה שם במקרה,בדרכ ממש לא שומרים עליי ככה,מסתכלים עליי ואם יש כשל באים למשוך למעלה לא יותר

היי טניושה,תפסת את פיקאצו כבר? רוצה עזרה? אני מגנט של פוקימוני חשמל !!!!!!

אני כמו כולם גם לא מבין את הקטע עם הספוטר אבל לא משנה, משקל מכובד ביותר! כל הכבוד.
תודה רבה,הסברתי קצת על הספוטר בציטוט למעלה
בחור חזק! מחכה לסרטון ה200 😃
אולי בקרוב אבדוק סינגלים לעדכן לתחרות,תיהיה בטוח שאצלם,ואעבוד עם יותר מ200 😉
תודה רבה חבר 🙌

תודה רבה חבר 🙌
upload_2016-7-11_14-22-51.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית