הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בSS

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
בתוכנית SS באימון B רשום POWERCLEAN/PULLUPS. האם הכוונה היא למתח כי הבנתי שהמתח מתווסף כתרגיל עזר או לתרגיל אחר?
האם יש עדיפות של LB בSS או שאני יכול לבצע HB? כי מהבחינה שלי יותר נוח לי לעשות HB מאשר LB.
אחרי מקסימום משקל שאני אצבור על המוט ולא תהיה יותר התקדמות(גם אם אני אוכל וישן מספיק) כלומר אחרי שאני ממצה את התוכנית האם אני אוכל לעבור לתוכנית FBW ולהתאמן עם המשקל שצברתי על המוט או שאני אצטרך טיפה להוריד כי בכל זאת לא הגיוני שאני אסיים עם משקל MAX של SS 8-12 חזרות ב FBW או שכן?
אני פשוט מתחיל מחר SS ולכן חייב להיות סגור על עצמי מהבחינה של הנושאים הללו.

הבנתי שהמתח מתווסף כתרגיל עזר
הכוונה היא למתח, והוא אינו תרגיל עזר ב-SS, הוא תרגיל מרכזי בתכנית ומבוצע ברוטציה עם המשיכות.
האם יש עדיפות של LB בSS או שאני יכול לבצע HB? כי מהבחינה שלי יותר נוח לי לעשות HB מאשר LB.
התכנית נבנתה עם LB, למרות שיש שעושים אותה עם HB ומתקדמים יפה.
אחרי מקסימום משקל שאני אצבור על המוט ולא תהיה יותר התקדמות(גם אם אני אוכל וישן מספיק) כלומר אחרי שאני ממצה את התוכנית האם אני אוכל לעבור לתוכנית FBW ולהתאמן עם המשקל שצברתי על המוט או שאני אצטרך טיפה להוריד כי בכל זאת לא הגיוני שאני אסיים עם משקל MAX של SS 8-12 חזרות ב FBW או שכן?
קראתי פעמים את המשפט ולא הבנתי, המשקל שצברת על המוט לא נעלם כי סיימת את התכנית

אם סיימת ב SS סקוואט של 130 קג ל 3x5, מן הסתם שלא תוכל לעבוד באותו משקל בטווחי חזרות של 8-12.
ולמה לעבוד בטווחים האלה בכלל? סתם זרקת מספר?

אם תחליט לסיים SS ולעבור לתוכנית אחרת, פשוט תעשה ריסט קטן ותמשיך להתקדם.

• פותח/ת השרשור
אם סיימת ב SS סקוואט של 130 קג ל 3x5, מן הסתם שלא תוכל לעבוד באותו משקל בטווחי חזרות של 8-12.
ולמה לעבוד בטווחים האלה בכלל? סתם זרקת מספר?

אם תחליט לסיים SS ולעבור לתוכנית אחרת, פשוט תעשה ריסט קטן ותמשיך להתקדם.
ותגיד מה זה power building?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית