הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אימול חזה ביתי עם צילום של GOPRO4

J&B Powerlifting

משתמש מתחיל
91
46
נק' מוניטין:
660
91
46
ביתי 😃
לקחנו מצלמת GoPro4 מחבר ושיחקנו איתה קצת, ניסינו כל מיני זויות צילום שונות ואת אלה שאהבנו ערכנו בסרטון.

עדכון לגבי התכנית אימון:
אחרי שניסינו כל מיני תוכניות הבנו שאנחנו צריכים תכנית ליניארית רגילה בסגנון SS, הלכתי וקראתי את הספר של Mark Rippetoe על תכניות אימון וכדומה (practical programming 3rd edition) כדי להפסיק לשחק בשטויות ולהבין מה בדיוק אני צריך לעשות ואיך ולמה...
אז כרגע אנחנו עושים את אחת מהתוכניות שיש בספר,
יום ראשון סקוואט בנץ' ומתח
יום שלישי פרונט סקוואט פרס ודדליפט
יום חמישי כמו יום ראשון אבל אחיזה שונה במתח
התקדמות ליניארית במשקלים אחרי כל אימון, שלוש סטים של חמש חזרות... כמעט כמו SS.

אני לא יודע אם עד אוגוסט נהיה מוכנים לתחרות אבל אני אשתדל מאוד להתחרות (אני הבוגר)

צילמנו רק את הבנץ'

בבנץ' תחרותי יש שלוש פקודות, פקודת התחלה כשהמוט למעלה אומרת שאפשר להתחיל להוריד את המוט
פקודת "בנץ' " שאומרת שעכשיו אני יכול לדחוף את המוט למעלה
ופקודה שלישית "ראק" שאומרת שצריך להוריד את המוט לראק

בגלל שיש שנייה פחות או יותר בין הפקודה הראשונה לשנייה כשהמוט על החזה אנחנו עושים עציה על החזה כדי להתרגל
בגלל שיש שנייה פחות או יותר עד לקבלת הפקודה האחרונה כשהמוט כבר למעלה והידיים ישרות אנחנו מבצעים עוד עצירה קטנה כדי להתרגל להחזיק את המוט עד לקבלת הפקודה האחרונה
ממש לא מתרגלים את שתי הפקודות האחרות בעבודת חזרות זה בזבוז כוח. רק בסינגלים לדעתי, אתם באמת נחים קצת יותר מדי בין חזרה לחזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית