הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Eddie Hall משך 500 ק''ג

זה לא יכול לקרות במשקלים נמוכים בהנחה שאני מתאמץ רצח?
לא הגעתי קרוב לזה ב340 דדליפט, 352.5 סקוואט ו202.5 בנץ'. אני די בטוח שזה היה יותר מהשוק שלו שהוא עשה דבר מדהים כל כך. זה לא מובן מאליו.

לא הגעתי קרוב לזה ב340 דדליפט, 352.5 סקוואט ו202.5 בנץ'. אני די בטוח שזה היה יותר מהשוק שלו שהוא עשה דבר מדהים כל כך. זה לא מובן מאליו.
שוק מהישג יכול לגרום לך להתמוטט? עכשיו אני מבין למה אני כזה underachiever.

שוק מהישג יכול לגרום לך להתמוטט? עכשיו אני מבין למה אני כזה underachiever.
לא להתמוטטות כוונתי, אלא להלם מההצלחה שלך.
ראינו הרבה מקרים שאנשים ששברו שיאים מטורפים התנהגו מוזר ב1-2 דקות של מיד לאחר מכן.
אני לא שולל מצב שזה באמת עשה לו משהו, אבל ב465 לפני 4 חודשים הוא התאמץ הרבה יותר ולא הגיב ככה.

בעברי הרחוק הצלחתי לאבד לרגע את ההכרה בלחיצת כתפיים ,חוץ מזה הצלחתי לפגוע בכמה כלי דם בכל מיני מקומות בגוף . נראה לי שלכל מי שעובד מאוד כבד למספיק זמן יש מקרים מהסוג הזה.
ת'רואה?! תפסיק עם החוסמי ורידים והשיטות היפניות! ✋🛑✋

כמו שאמרתי מקודם, המשקל לא ממש קשור לזה.
אפשר בהחלט להכניס פן מנטלי למשוואה, אבל לדעתי זה נטו קשור לחמצן.

שימו לב איך הוא מתנשף חזק במשך דקות לפני ההרמה, זה בדר"כ מה שגורם לזה.

לי זה קרה עם פחות מחצי מהמשקל שלו, הייתי בטוח שהגעתי למקסימום יכולת שלי, כניסה שלישית שמתי עוד 5 קילו והיה יותר קל אפילו. היום אני מרים 40 קילו מעל אותה כניסה ולא מתעלף...

Hall מפרסם וידאו בו הוא מפריך את כל הדברים ברשת ואומר שהוא בסך הכל התעלף וכיום הוא חזק מתמיד.

חייב לציין שראיתי בלייב (בחינם כמובן) והזלתי דמעה של אושר כשזה עלה,
למתעניינים ע"פ כתבות ופרסומי פייסבוק שלו הנה התוכנית שהשתמש בה לקראת ה-500 (ללא התרגילי עזר וכו'), השפעה חזקה מאנדי בולטון:
אחוזים מבוססים על המטרה (500).

שבוע 1 - 3x10 @65%
שבוע 2 - 3x8 @70%
שבוע 3 - 8x2 @60%
שבוע 4 - 3x5 @75%
שבוע 5 - 8x2 @60%
שבוע 6 - 3x3 @80%
שבוע 7 - 3x1 @90%
שבוע 8 - דילואד (דגש על מהירות וטכניקה)
שבוע 9 - דילואד (דגש על מהירות וטכניקה)
שבוע 10 - 1x1@100%

נראה שאהב לעשות סקוואט עם מוט ארוך ודק במיוחד ללא חגורה (340 לחזרות) ובנץ'/אינקליין עם גומיות בנוסף להרבה עבודת איוונטים לקראת הWSM ו-GPP.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית