הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקועה במשקל- התייעצות

Mai0022

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי,
אני בת 23, 1.69, 65.5 קילו
המטרה היא 60 קילו

עשיתי שינוי לפני כארבעה חודשים בתזונה והתחלתי להתאמן. התחלתי ב70 קילו, הורדתי בהדרגה ובחודש האחרון אני תקועה על 65-66 קילו
מבחינת אימונים עשיתי פעם בשבוע פול-דאנס (שעה וחצי) ושאר הימים סטים של תרגילים בבית כ-15 דקות כל יום.
תזונה: 800 קלוריות ביום (מתקשה לאכול גם בריא וגם הרבה) כשהרוב זה ירקות, גבינה לבנה/קוטג', טונה, ביצים, וחזה עוף.
פעם בשבוע צ'יט-מיל של בערך 2000 קלוריות.

בשבוע האחרון שיניתי את האימונים- עכשיו אני עושה שני ימים בשבוע יוגה (שעה וחצי) ויום פול-דאנס (שעה וחצי)
התזונה לא השתנתה

האימונים יספיקו לתזוזה במשקל? מומלץ להוסיף?

תודה מראש 😃

היי מאי ברוכה הבאה לפורום

נורה אדומה : 800 קל' זה הרבה מתחת למה שאת צריכה לאכול, לא יודע אם את או "איש מקצוע" בנה לך את התפריט הזה, אבל זה לא תפריט שאף בן אנוש צריך להשתמש בו. את חייבת להעלות את סך הקלוריות ועכשיו אני מבין למה הגוף שלך "עושה בעיות" - כי את לא מקשיבה לו.

הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה לאכול יותר ממה שאת אוכלת עכשיו, קודם כל תעשי שבוע ניטרלי ולאחר מכן תעלי את סך הקלוריות(אתן לך לינק למאמר כדי שתוכלי ללמוד כמה דברים וליישם). עד עכשיו פשוט התשת וכתשת את הגוף שלך.

בנוסף הייתי ממליץ להירשם לחדר כושר כדי שתוכלי לעבוד גם באימוני כוח כדי שלא תאבדי ממקצת מסת השריר שיש לך.

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תפישות מוטעות על חיטוב ולמה את חייבת לאכול כדי לרזות

אילוף הסוררת - עקרונות אימון לנשים

אילוף הסוררת - עקרונות אימון לנשים

@מרטין

• פותח/ת השרשור
הנחתי שכל עוד אני לא רעבה ומותשת הכל בסדר 🙄
קראתי, תודה!

Back
למעלה תחתית