הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מותר לשאול בפורום לגבי מגנזיום נוזלי ?

אישית היה לי את הקישור הראשון שלך כי הבקבוק יותר גדול(250 מ"ל לעומת 50) וזה מספיק ליותר זמן(במקום להזמין כל חודש...).

מה גם שבתקופה שהיה לי את זה - הייתי עושה דדליפט וצ'ינאפס כבדים ככה שהייתי צריך לשים כל סט או 2 שתיים.

עוד שאלות ?

• פותח/ת השרשור
אישית היה לי את הקישור הראשון שלך כי הבקבוק יותר גדול(250 מ"ל לעומת 50) וזה מספיק ליותר זמן(במקום להזמין כל חודש...).

מה גם שבתקופה שהיה לי את זה - הייתי עושה דדליפט וצ'ינאפס כבדים ככה שהייתי צריך לשים כל סט או 2 שתיים.

עוד שאלות ?
אז בגדול אתה מרוצה מהמוצר ?, המחיר הוא די זול (35 שקל)

אז בגדול אתה מרוצה מהמוצר ?, המחיר הוא די זול (35 שקל)

בגדול אל תשכח שזה כולה מגנזיום לא מכונית. לא צריך להיות יותר מדי בררן.

והמחיר של הקישור שאני התכוונתי הוא בסביבות ה-60₪(250 מ"ל) כולל משלוח.

• פותח/ת השרשור
גדול אל תשכח שזה כולה מגנזיום לא מכונית. לא צריך להיות יותר מדי בררן.

והמחיר של הקישור שאני התכוונתי הוא בסביבות ה-60₪(250 מ"ל) כולל משלוח.
נכון, אבל גם שקונים משהו ב-60 שקל המטרה היא שהוא יענה על הצרכים, אם תגיד לי שהנוזל לא מתייבש טוב ולא ממש מונע החלקה אז גם ב-10 שקלים לא אקנה ואם תגיד שהוא עושה את העבודה אז אקנה גם ב-200, פשוט מאוד....

עושה את העבודה, אבל אם אתה במקום שמרשה להשתמש בקובייה אז נראה לי עדיף כי זה הרבה יותר זול ובעתיד במשקלים גבוהים יותר תוכל לשים גם בגב כשתעשה סקוואט כדי שהמוט לא יחליק. היתרונות של הנוזלי זה שהוא פחות מלכלך מהקובייה(מלכלך אבל פחות), יותר קל לקחת עם בקבוק מאשר לקחת קובייה בצלחת איטום ונותן את אותו אפקט כמו הקובייה.

שמים נוזל על פני כל כף היד וגם ברווחים בין אצבע לאצבע ואחרי שתסיים למרוח את הנוזל על כף היד פשוט תמחא כפיים - תוך 5 שניות זה מתייבש ונהפך לאבקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית