הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בחלק העליון של הארבע-ראשי (על גבול המפשעה) בסקוואט

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
לאחרונה אני מרגיש כאבים בחלק העליון ביותר של הארבע ראשי בסקוואט (כאשר אני מגיע למקביל או שובר מקביל בעלייה), הכאב טיפה יותר חזק אם הפיסוק קצת יותר גדול ולעתים הכאב חלש בזמן הסקוואט אבל מתגבר בסיום הסט, חשוב לציין שזה לא כאב חזק מאוד אבל כאב קצת מציק שעובר אחרי 2-3 דקות ואז אני עושה את הסט הבא.

בריצה ובדדליפט אין כלל כאב אבל ביום יום אם אני עושה תנועה חדה וספציפית יש את הכאב לחצי דקה ועובר.

יש טעם לקחת ארקוקסיה לכמה ימים למקרה שיש דלקת קלה ?, האם זה נשמע כמו ארבע ראשי או מפשעה ?, הכאב הוא ממש בגבול

לאחרונה אני מרגיש כאבים בחלק העליון ביותר של הארבע ראשי בסקוואט (כאשר אני מגיע למקביל או שובר מקביל בעלייה), הכאב טיפה יותר חזק אם הפיסוק קצת יותר גדול ולעתים הכאב חלש בזמן הסקוואט אבל מתגבר בסיום הסט, חשוב לציין שזה לא כאב חזק מאוד אבל כאב קצת מציק שעובר אחרי 2-3 דקות ואז אני עושה את הסט הבא.

בריצה ובדדליפט אין כלל כאב אבל ביום יום אם אני עושה תנועה חדה וספציפית יש את הכאב לחצי דקה ועובר.

יש טעם לקחת ארקוקסיה לכמה ימים למקרה שיש דלקת קלה ?, האם זה נשמע כמו ארבע ראשי או מפשעה ?, הכאב הוא ממש בגבול

חימום ומתיחות לפני אימון ובסוף אימון יכולים לעזור.
אם אתה לא יודע בוודאות אם יש דלקת אני מעדיף קודם למרוח וולטרון ומשחות נגד דלקות לשרירים,
כי זה חיצוני ולא כמו כדורים נכנס לגוף.

אתה מתכוון לכאבים במקרבי הירך?
6444043.png

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון לכאבים במקרבי הירך?
לא, ממש בגבול המפשעה והארבע ראשי, היום עשיתי סקוואט שוב והכאב קצת נחלש, כורב העיקר אחרי הסט לחצי דקה אבל פחות משבוע שעבר.
כשהפיסוק רחב יותר אז הכאב יותר חזק

לא, ממש בגבול המפשעה והארבע ראשי, היום עשיתי סקוואט שוב והכאב קצת נחלש, כורב העיקר אחרי הסט לחצי דקה אבל פחות משבוע שעבר.
כשהפיסוק רחב יותר אז הכאב יותר חזק
אז תנסה להצר את הפיסוק ותקטין את הזווית של כפות הרגליים שפונות החוצה. בכל מקרה עדיף שתעלה סרטון ותחכה שהיותר מבינים יענו לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית