הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ פיתו מסת שריר ברגליים (פציעה של שנה)

LifterS

משתמש פעיל
632
147
נק' מוניטין:
457
632
147
אהלן חברים
למי שיודע ולמי שלא (פשוט חפרתי על זה בפורום 700 פעם) אני פצוע ברגליים (רוב הכאב בברכיים)

סקוואט, דדליפט ,לאנג'ים, ולג פרס כולם גורמים לי לכאבים בברכיים ובישבן. יודע שצריך למצוא מה גורם לכאב ולפתור אותו הבעיה שניסתי כבר הכל (דיקור, עיסויים ,פואם רולר, קרח, פגישות אם כל סוגי הפיזו, אורטופד, מדרסים ,ארקוקסיה, שינוי ואראציה של תרגילי הבסיס כמו פרונט סקוואט בוקס סקוואט וכו.., מנוחה כללית באמת הכל..)
הוצאתי אלפי שקלים למצוא מה הבעיה ואיך לפתור אותה ושום דבר לא עזר תמיד הכאבים חזרו גם בימים בלי אימונים ואני כבר מיואש..

לכן חשבתי להתבסס רק על התרגילים האלו לזמן מסויים ותוך כדי אנסה למצוא מה גורם לכאב.. השאלה שלי זה איך משלב אותם כדי לפתח מסת שריר ברגליים (חשוב לי לא להזניח את הרגליים) הכוונה באיזה סגנון? נפח? עצימות? דדרופ סטים?

*רק אציין שסטיף לג דדליפט לא כואב אז אני משלב גם אותו

*אגב הפיזיו אמרו שיש לי עומס על גיד הפיקה אבל שום דבר לא גרם לזה לעבור, מה גם שאני לא בטוח שזה רק זה לדעתי יש לי כמה פציעות מעבר כי הכאבים גם בישבן לפעמים וגם בברכיים וגם באיזור המותניים( מותן כסל ושאר השרירים באיזור)

תודה מראש חברים..

חחח, באמת רציתי לדעת מה הגבת לו על התמונה של הלג פרס...
שמתי את זה
family-guy-suicide-o.gif

• פותח/ת השרשור
בעיקרון שילבתי עם סקוואטים (20 קילו 👎). אבל עשיתי פשיטות כחימום לפני הסקוואט 3*12. ואחרי הסקוואט דרופים.
ניסית סקוואטים עם גב לקיר? אם תשמור על הברכיים בקו ישר מעל הנעל וכמה שפחות יציאה שלהם קדימה תעביר לך הרבה מן העמוס אחורה.
בעצם אני רואה עכשיו שכתבת שניסית בוקס סקוואט...

אתה גם יכול לנסות להתייעץ עם נתנאל מושקוביץ מהדף של דברים שמענינים מאמנים. הוא נראה אחד שמבין דבר אחד או שניים בפציעות.
האמת שסקוואט עם גב לקיר ממש כואב לי בברך.. (בדרך כלל הכאבים מופיעים רק יום למחרת, אבל סקוואט עם גב לקיר זה כואב ממש באמצע התרגיל)
ודיברתי עם נתנאל כמה פעמים אפילו רציתי לעלות למרכז לאימון אצלו אבל הוא עמוס מאוד ולא מקבל חדשים כרגע..
דיברתי גם עם יוסי קלמנוביץ בפייסבוק והוא הציע לי לחזק את כל השרירים מסביב בעזרת פשיטה וכפיפה ותאומים.
אמרתי כבר חח נסיתי הכל כמעט..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית